Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 21, 21:56)
Linkejimai is Eftalia aqua smile.gif viesbuciu patenkinti, nors buvo nesklandumu. Vaziavom 2+2, o einant miegot pastebejom, kad ner kaldru ar nors kokiu paklodziu usziklot 2 zmonem... Paskambinus i registratura atnese tuos dekoratyvinius takelius ant lovos... Kadangi jau labai velai buvo, nebesiaiskinom, ryte kambarines paprasem tiesiogiai. Kondicionierius tiesiai i lova pucia, tad norisi uzsiklot, o be jo - karsta labai... Tiesa, siule family 2 kambariu numeri paimt uz 150 eur priemoka (11 naktu). Cia info tiem, kas tikisi susisukt su priemoka iki 50 eur...
Baseinai - super, vaik labiausiai patiko viesbucio kalneliai - rimti, bet ne tokie didziuliai kaip Eftalia island zonoje. Saloje vandens pramogos nemokamos ir vaikam, ir suaugusiem. Erzina tik mokamk popcornai, serbetai ir pan - vaikam gi visada norisi to, ka sunkiau gaut smile.gif na bet gave nemokamu ledu ir vafliu apsiramino smile.gif
Vaiku klube lietuve Egle viena buvo (sake vakar vaiku isvis nebuvo, siandien popiet mes pirmieji aplankem...), tai vaikam pritruko kompanijos. Lietuviu yra, bet ner labai daug - daugiausia lenku ir rusu.
Kidytour gide siule labai gera kaina hamama Konakly - uz 20 eur, vaikam po 10 eur  (reikejo apsisprest staigiai, dar autobuse). Suabejojom kur vaikus paliksim, tad neemem. Nuejom i Aqua SPA- o ten tas pats hamamas 18 eur zmogui, o vaikai - nemokamai. Vaikai ir pirtyse buvo, ir putu procedura padare, ir sokolado kauke. (Visa seima visada kartu). Tai abu patenkinti labai, nors is pradziu vaipesi, kam verciam eit. Aisku rado pas mane problemu masazuodami biggrin.gif pasiule proceduru kursa, bet atsisakiau ir nekiso ikyriai.

kiek laiko važiavote iki viešbučio? Kelintą val jūs grįžtat?

Blem kai mane nervina tokie dalykai, nusiperki AI o reik pirkt kažką dar papildomai. Mums tai dzin, bet kaip vaikams paaiškinti kai aplink visi vaikšto valgydami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 22, 02:38)
Kuriam gale? Jei turit omeny tik suaugusiems skirta Chill out bara ties Aqua viesbuciu - pats buvimas ten nemokamas, tik kai kurie gerimai GALI but mokami. Uz Chill out baro yra pavesines (gazebo), kurias galima issipirkt, raso kaina dienai - 15 eur (su viskas iskaiciuota- lyg 30 eur). Bet ten jau su vaikais buvo zmones. Beje, maciau ir tame Chill out bare zmones su vaikais, vos ne tiesiai po iskaba "adults only"...

Ačiū smile.gif tas mane ir domino
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 08:22)

Blem kai mane nervina tokie dalykai, nusiperki AI o reik pirkt kažką dar papildomai. Mums tai dzin, bet kaip vaikams paaiškinti kai aplink visi vaikšto valgydami  unsure.gif

Vaziavom apie 2 val. - iki musu stojo 2 viesbuciuos, pusiaukely dare sustojima. Kazkaip labai neprailgo. Tiesa, tikejaus ka palei jura vaziuosim, taip is zemelapio atrode. Realiai jura tik jau paciam keliones gale pamatem. Laukem kambario apie valanda ( per la laika nusiunte pavalgyt, tai nebuvo labai blogai, bet kambari gavom tik 18 val, kol isikurem atejo 19 ir jau i baseinus neleido lipt... Po visos dienos keliones vaikam cia buvo kosmaras! Jau buvo pradeje sakyt ka cia blogiausias viesbutis pasauly, bet vyrui paprasius vienas darbuotojas leido isokt porai minuciu... Tos atgaivos pilnai pakako nuotaikai pakelt. Aisku butume protingi, butume prisimine, kad juroje galima maudytis biggrin.gif bet tik sutemus ja prisiminem...

Del mokamu saldumynu - gerai tas, kad tikrai mazai kas perka. Pvz serbetas- 3 eur porcija! Popcornai lyg 2 eur. Tai nors nemasina labai aplinkiniai valgydami smile.gif
Tiesa, ledai viesbuty nemokami tik 14-16 val., kitu laiku - po 1 eur. (Dar vienas sokas vaikam is autobuso islipus buvo...).
Per pusrycius restorane yra svieziai spaustu apelsinu sulciu - mokamos, kaina 1 eur.

Tiesa, registracija "as vaziuoju" cia neveikia smile.gif jokiu palepinimu nesulaukem.
Atsakyti
tezai vel siūlo į vieną pusę bilietų po 43 eur. birželio 24,26,27,28,29,30 dienomis 4u.gif
Atsakyti
Kas skrendat su Novaturu, ar leidžia jų puslapy pasitikrinti rezervaciją?
Suvedu viską, bet prašo užpildyti duomenis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 21, 21:56)
r gide siule labai gera kaina hamama Konakly - uz 20 eur, vaikam po 10 eur  (reikejo apsisprest staigiai, dar autobuse). Suabejojom kur vaikus paliksim, tad neemem. Nuejom i Aqua SPA- o ten tas pats hamamas 18 eur zmogui, o vaikai - nemokamai. Vaikai ir pirtyse buvo, ir putu procedura padare, ir sokolado kauke. (Visa seima visada kartu). Tai abu patenkinti labai, nors is pradziu vaipesi, kam verciam eit. Aisku rado pas mane problemu masazuodami biggrin.gif pasiule proceduru kursa, bet atsisakiau ir nekiso ikyriai.

Miesto hamamai paie 10 dol suaugusiam. mirksiukas.gif (visas kompleksas: pirtis, putų prausimas ant hamamo, masažas, arbata, kaukė)

Aha, bigsmile.gif tie turkų masažuotojai tai tokie "tobuli" gydytojai- neurologai-chirurgai-vidaus gydytojai..vos prisiliečia visas ligas randa ir su 2 papildomais mokamai masažais net įgimtas problemas " išgydyti " pažada.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Soni @ 2017 06 21, 22:59)
Ar jus standarte gyvenat? As uzsisakius 2+2,bet family didesni kambari. Ar teisingai supratau-viesbucio pirtis yra mokama? Kaip maistas? Kokiu vaisiu yra? Kaip reikalai su gultais viesbuty ir island?aciu, lauksiu ats.

Daugumoje viešbučių pati pirtis nemokama, bet mokama procedūra: tas visas nuprausimas, putomis išmasažavimas ant hamamo, tada paprastas masažas, arbatos gėrimas. O šiaip galima eiti ir pačiam- pirtelėje pasėdėti, paskui ant hamamo pagulėti, vidaus baseine paplaukioti.

QUOTE(daluzenik @ 2017 06 22, 00:11)
Na ka vietos lektuve jau rezervuotos. Paveluotai, bet radom lektuvo gale kur kartu atsisest ir gerai.
Bent tuoletas bus arti 
Vietu tikrai nedaug laisvu rodo likusiu.
Is pradziu dar galvojau oro uoste patys parinks, bet dabar turiu atspausdintus ir ramu.
Sestadienio ryta kylam ir mes .
Lagaminai jau pusiau sukrauti 

Bent jau mums nuskridus tai išleidinėjo ir pro priekines ir pro galines duris, taip, kad gale išlipo irgi vieni iš pirmųjų... Vilniuje išleidinėjo tik pro priekį.

QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 08:22)

Blem kai mane nervina tokie dalykai, nusiperki AI o reik pirkt kažką dar papildomai. Mums tai dzin, bet kaip vaikams paaiškinti kai aplink visi vaikšto valgydami  unsure.gif

Sutinku 100 proc. Mane irgi erzina, nusiperki ne tai, kad AI, bet UAI, bet va šviežios spaustos apelisnų sultys berods 8 liros už stiklinę. bigsmile.gif biggrin.gif
Gerai, kad nors kola, ledai ir vafliai nemokami, tai jau ir tos sultys dzin vaikams bigsmile.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 22, 08:55)
Vaziavom apie 2 val. - iki musu stojo 2 viesbuciuos, pusiaukely dare sustojima. Kazkaip labai neprailgo. Tiesa, tikejaus ka palei jura vaziuosim, taip is zemelapio atrode. Realiai jura tik jau paciam keliones gale pamatem. Laukem kambario apie valanda ( per la laika nusiunte pavalgyt, tai nebuvo labai blogai, bet kambari gavom tik 18 val, kol isikurem atejo 19 ir jau i baseinus neleido lipt... Po visos dienos keliones vaikam cia buvo kosmaras! Jau buvo pradeje sakyt ka cia blogiausias viesbutis pasauly, bet vyrui paprasius vienas darbuotojas leido isokt porai minuciu... Tos atgaivos pilnai pakako nuotaikai pakelt. Aisku butume protingi, butume prisimine, kad juroje galima maudytis biggrin.gif bet tik sutemus ja prisiminem...

Del mokamu saldumynu - gerai tas, kad tikrai mazai kas perka. Pvz serbetas- 3 eur porcija! Popcornai lyg 2 eur. Tai nors nemasina labai aplinkiniai valgydami smile.gif
Tiesa, ledai viesbuty nemokami tik 14-16 val., kitu laiku - po 1 eur. (Dar vienas sokas vaikam is autobuso islipus buvo...).
Per pusrycius restorane yra svieziai spaustu apelsinu sulciu - mokamos, kaina 1 eur.

Tiesa, registracija "as vaziuoju" cia neveikia smile.gif jokiu palepinimu nesulaukem.

blink.gif blink.gif va čia tikrai tada nekas... Visgi gerai, kai SmallPlaneto lėktuvai 5 ryto iš LT išskrenda, praktikškai 3 nakties atsikėlę LT , 12-13 val. jau deginomės prie Viduržiemio jūros... 4u.gif bigsmile.gif Tiesa ir kambario mes laukėm gal tik 20 min, kol formalumus sutvarkė..

..aš nors šiek tiek burbėjau ant Crystal;o, bet kai paskaitau kt. įspūdžius, tai jau mintyse atsiprašau: staliukų per pietus sočiai davaliai- keisk nors kas 10 min, gultų irgi užtektinai, animacija stipri, mano lietuvaitė vaikų klube puikiai susikalbėdavo ir suprasdavo. Ledai , vafliai- net nežinau kada baigdavosi- kad juos ten nuo pietų iki vakaro dalindavo... bigsmile.gif Mokamos tik šviežiai spaustos sultys, vakarais ir tai ne kasdien jų buvo...

Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 06 19, 16:34)
Mano draugei ta pati istorija..spjaudosi dabar..

su Alan Xafira Deluxe Resort & Spa viskas gerai. Keliausime antra karta siais metais vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 22, 10:24)
su Alan Xafira Deluxe Resort & Spa viskas gerai. Keliausime antra karta siais metais  vacation1.gif

super, lb geros naujienos, net pavydžiu Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 22, 10:24)
su Alan Xafira Deluxe Resort & Spa viskas gerai. Keliausime antra karta siais metais  vacation1.gif

ir man atsiunte pataisyta saskaita. viskas tvarkoje wub.gif
2+2 (4m ir 8m) už 1045eu rugsejo 17d bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 06 22, 10:27)
super, lb geros naujienos, net pavydžiu Jums wub.gif

Aciu. Na netiketai cia, ir viesbutis toli nuo juros, bet uz 999, 2+2 (su 3 ir 6 metu vaikais) rugsejo viduryje, manau, neblogai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 22, 08:55)
Vaziavom apie 2 val. - iki musu stojo 2 viesbuciuos, pusiaukely dare sustojima.  Laukem kambario apie valanda ( per la laika nusiunte pavalgyt, tai nebuvo labai blogai, bet kambari gavom tik 18 val, kol isikurem atejo 19 ir jau i baseinus neleido lipt... Po visos dienos keliones vaikam cia buvo kosmaras! Jau buvo pradeje sakyt ka cia blogiausias viesbutis pasauly, bet vyrui paprasius vienas darbuotojas leido isokt porai minuciu... Tos atgaivos pilnai pakako nuotaikai pakelt. Aisku butume protingi, butume prisimine, kad juroje galima maudytis biggrin.gif bet tik sutemus ja prisiminem...

oho kaip vėlai, tai kelintą jus buvot TR? Aš galvojau 16 val jau viešbuty turėčiau būt.
Man jau nervas ima, kad tiek mokamų dalykų biggrin.gif

Nors Splach gal kitaip viskas... hi hi tongue.gif

Tai kelintą jūs išvykstat namo? Mes grįžtam 6 val ryto į Kauną. Tai iš viešbučio turbūt apie 12-1 val nakties. Bet jei išsiregistruot reikia iki 12 val kur dėt daigtus ir kur būti tą laiką iki išvažiavimo blink.gif

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 22, 09:41)
Visgi gerai, kai SmallPlaneto lėktuvai 5 ryto iš LT išskrenda, praktikškai 3 nakties atsikėlę LT ,  12-13  val. jau deginomės prie Viduržiemio  jūros... 4u.gif  bigsmile.gif  Tiesa ir kambario mes laukėm gal tik 20 min, kol formalumus sutvarkė..

ir mes praeitą kartą su Smal Planet skridom. Kilom 6 ryto, tai man viskas tobulai buvo. Ir gryžimas ryte super, 10 val buvom LT smile.gif
Atsakyti

su Alan Xafira Deluxe Resort & Spa viskas gerai. Keliausime antra karta siais metais vacation1.gif

ir man atsiunte pataisyta saskaita. viskas tvarkoje wub.gif
2+2 (4m ir 8m) už 1045eu rugsejo 17d bigsmile.gifwub.gif

Super kad viskas taip gerai išsisprendė  :bigsmile:​ 

Atsakyti