Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Dowie @ 2017 06 21, 10:46)
Merginos, prasau patarkite ka man geriau i Kemera veztis liras, dolerius ar eurus. Noriu issikeist siek tiek. Aciu is anksto🌼

Dolerius. Lengviau skaičiuoti. Mes viską mokėjom doleriais (waikiki tik liromis ir kortele). Barmenams irgi po doleriuką palikom , kambarinėms irgi....
Jie dolerį prilygina eurui 1:1 (dauguma), tad doleriai geriau. Iš LT nusipirkom dolerių po 1, tai kai išsitraukdavo vyras pačkę- juokdavosi, kad iškarto pasiruošęs ... biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, prasau patarkite ka man geriau i Kemera veztis liras, dolerius ar eurus. Noriu issikeist siek tiek. Aciu is anksto🌼

O aš sakiau vešiuosi eurus ir galvos sau nesuksiu... Kažkur labai apsipirkinėt neplanuojam - kelios ekskursijos, lauktuvės, arbatpinigiai... :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 21, 07:18)
dievedieve..nepilkit druskos ant dar atviros žaizdos..negaliu žiūrėt nebliaudama... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pernai grįžusi iš TR tai pasakodama įspūdžius dar kokį mėnesį apsiverkdavau...šiemet dar kolkas laikausi, bet jau pagaunu save nevalingai naršant kelionių psl ir ieškant rugsėjui 5 dienoms nors į TR už padorią kainą... blink.gif  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man Turkija kaip narkotikas. Negaliu nustoti apie ją galvoti. Vieno turko klausiu: noriu čia gyventi, ką daryti? Sako- pirk namą ir gyvenk.  biggrin.gif Antras klausimas: o tu čia viena atvažiavai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kaip jums Turkija taip man Egiptas narkotikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 21, 11:59)
Dolerius. Lengviau skaičiuoti. Mes viską mokėjom doleriais (waikiki tik liromis ir kortele). Barmenams irgi po doleriuką palikom , kambarinėms irgi....
Jie dolerį prilygina eurui 1:1 (dauguma), tad doleriai geriau. Iš LT nusipirkom dolerių po 1, tai kai išsitraukdavo vyras pačkę- juokdavosi, kad iškarto pasiruošęs ... biggrin.gif

Aciu labai uz pasidalinta informacija🌷
Atsakyti
Kaip ten yra su internetu viešbutį Saphir 4*? Rusai mini,kad labai sunkiai gaudo.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 06 20, 19:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71685711" data-time="1497975692"><div><p>As tai taip norec gyvent, ne tik savaitei vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha, zadejau ir as isikabinti nagais ragais i palme ir rekti, kad niekur nevaziuosiu lotuliukas.gif​ </p>

Gaila man nerodo nuotraukų.
Pamenu kai grįžinėjom iš Tekirovos, pagyvenusi lietuvių porelė prašėsi juos grąžinti į Turkiją. Sakė taip gera TR...
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 06 21, 13:42)
Gaila man nerodo nuotraukų.
Pamenu kai grįžinėjom iš Tekirovos, pagyvenusi lietuvių porelė prašėsi juos grąžinti į Turkiją. Sakė taip gera TR...

Itariu, kad mano tevai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2017 06 21, 09:00)
Ačiū uz įspūdžius! Kaip maistas, įvairus? Vaikams yra atskiras meniu? Gerimai,  ledai? A la carte vakarienė įeina į kainą? Kaip patys kambariai? Kokį jūs užsisakėt? Vaikams yra veiklos? Gultų tikiuosi nereikia nuo ankstyvo ryto užsiimti? Įdomu viskas!  Gal galite plačiau apie ta žalia kanjoną? Neplanavom niekur iš viešbučio kelt kojos, bet jei taip įspūdinga... smile.gif

Musu seimai maistas tikrai patiko 5 kg+, ledai ir sausainukai nuo 14 iki 16 val. Vakariene ieina bet mes nejome😉. Gerimai pakankamai kokybiski. Vaikams tikrai veiklos yra, maciau ir kempiniuka vaikstant ir picas jie patys kepe, piratais lakste po viesbuti😉. Beje kempiniukas toks tikras buvo👍. Jai ryte norite pirmoje eileje guleti, tai tikrai reikia uzsiimti, tas ir prie baseino. O po pietu atsiranda daug laisvu gultu. Zalia, grazi aplinka. Jai nori galima ir ant zolytes pasedeti daug sedmaisiu. Na o zaliojo kanjono, tai likau suzaveta. Negaila nei vieno euro, vidury kanjono sustoja pasimaudyti, taip pat kalnuose padaryta kavine kur sustoja pavalgyti. Ten par sugauta upetaki, ar vistienos kepsni i kaina jau iskaiciuota. Mes ir norejome tik voesbutyje, bet gerai kad sugalvojome uzsisakyti. Vienu zodziu mums laabai patiko, o kas nori visada randa save kuo uzsiimti.😉
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2017 06 21, 15:39)
Musu seimai maistas tikrai patiko 5 kg+, ledai ir sausainukai nuo 14 iki 16 val. Vakariene ieina bet mes nejome😉. Gerimai pakankamai kokybiski. Vaikams tikrai veiklos yra, maciau ir kempiniuka vaikstant ir picas jie patys kepe, piratais lakste po viesbuti😉. Beje kempiniukas toks tikras buvo👍. Jai ryte norite pirmoje eileje guleti, tai tikrai reikia uzsiimti, tas ir prie baseino. O po pietu atsiranda daug laisvu gultu. Zalia, grazi aplinka. Jai nori galima ir ant zolytes pasedeti daug sedmaisiu. Na o zaliojo kanjono, tai likau suzaveta. Negaila nei vieno euro, vidury kanjono sustoja pasimaudyti, taip pat kalnuose padaryta kavine kur sustoja pavalgyti. Ten par sugauta upetaki, ar vistienos kepsni i kaina jau iskaiciuota. Mes ir norejome tik voesbutyje, bet gerai kad sugalvojome uzsisakyti. Vienu zodziu mums laabai patiko, o kas nori visada randa save kuo uzsiimti.😉

Super?! Dabar dar labiau laukiu kelionės!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 21, 15:10)
Itariu, kad mano tevai biggrin.gif

Kada jie grįžo?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 06 21, 19:19)
Kada jie grįžo?

Pacioj pabaigoj rugpjucio, ar tai rugsejo pradzia, nepamenu. Moteris trumpais plaukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 21, 11:43)
Kaip ten yra su internetu viešbutį Saphir 4*? Rusai mini,kad labai sunkiai gaudo.

Pastoviai atsijungia, bet imanoma panaršyt.
Atsakyti