Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Turkijoj dar geriau turbūt. 4u.gifPvz Italijoje nuomavomės- tai dievedieve- grąžinant su padidinimo stiklu aplink ropinėjo ir ieškojo prie ko prisikabinti. 

Taip, tikrai, turkijoj viskas labai sklandziai su nuoma einasi. ir kainos nuomos geros. ir atradom nuoma, kurioje masina budavo metu ar dvieju senumo. ir nuolaidu paprasius gadavom. Ir man dar nei karto neteko susidurti su bandymais apgauti, pasinaudoti kazkokia neaiskia situacija ir pan. Nors saule visur taip pat sviecia - nezinai kada ir kur gali kazkokie nemalonumai nutikti. O Italijos nepriminkite net, pati bjauriausia patirtis is tos salies. Nors, kai pagalvoji, tai dar visai gerai mums baigesi viskas. Man atrodo, kad turkija tikrai ta salis, kurioje tie, kas nera bande nuomotis, galetu isbandyti sia patirti. 

Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2017 06 18, 19:03)
Merginos, o gal ką galit pasakyti apie Kahya Resort Aqua & SPA?

Agente rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 18, 21:42)
Agente rekomendavo?

Ne, ieškojau kur būtų pramogų vaikams (kalneliai) tai šitas visai sudomino. Pasimečiau aš jau visai tarp tų viešbučių. Neina išsirinkti 😂
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2017 06 19, 00:08)
Ne, ieškojau kur būtų pramogų vaikams (kalneliai) tai šitas visai sudomino. Pasimečiau aš jau visai tarp tų viešbučių. Neina išsirinkti 😂

Sito kaina gera. Jis toks paprastutis, bet neva neblogas. Man ka tik agente ji minejo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 06 18, 21:25)
<p></p><p></p><p>
</p><div>
</div><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="prekestolen" data-cid="71682299" data-time="1497790524"><div><p>Turkijoj dar geriau turbūt. vartotojo įkelta nuotraukaPvz Italijoje nuomavomės- tai dievedieve- grąžinant su padidinimo stiklu aplink ropinėjo ir ieškojo prie ko prisikabinti. </p><p></p></div></blockquote><p>Taip, tikrai, turkijoj viskas labai sklandziai su nuoma einasi. ir kainos nuomos geros. ir atradom nuoma, kurioje masina budavo metu ar dvieju senumo. ir nuolaidu paprasius gadavom. Ir man dar nei karto neteko susidurti su bandymais apgauti, pasinaudoti kazkokia neaiskia situacija ir pan. Nors saule visur taip pat sviecia - nezinai kada ir kur gali kazkokie nemalonumai nutikti. O Italijos nepriminkite net, pati bjauriausia patirtis is tos salies. Nors, kai pagalvoji, tai dar visai gerai mums baigesi viskas. Man atrodo, kad turkija tikrai ta salis, kurioje tie, kas nera bande nuomotis, galetu isbandyti sia patirti. </p>

Na musu nuomos patirtis Sicilijoj visai nebloga.
Viskas buvo sklandziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 06 18, 21:25)
O Italijos nepriminkite net, pati bjauriausia patirtis is tos salies. Nors, kai pagalvoji, tai dar visai gerai mums baigesi viskas. Man atrodo, kad turkija tikrai ta salis, kurioje tie, kas nera bande nuomotis, galetu isbandyti sia patirti. </p>

Man irgi ta Italija nežinau- nu neprilipo niekaip... ax.gif Sicilija- graži, nu taip, bet grįžti nespėtos apžiūrėti vakarinės jos pusės- nei už ką. Šiaurinė Italija su slidinėjimo kurortais irgi - vietom su pričiūdais... Na reikia dar į Romą nuskristi ..gal nuomonė pagerės....

QUOTE(daluzenik @ 2017 06 19, 01:00)
Na musu nuomos patirtis Sicilijoj visai nebloga.
Viskas buvo sklandziai  ax.gif

Būtent Sicilijoje... prisiminti nenoriu..o jau oro uosto autonuomos kioskelio darbuotojas tai arogancijos kursus gali vesti... Kažkas nepatiko- pyst langelį uždarė.... blink.gif Pamenu- rezervavom mašiną, apmokėjom. Atskridus paaiškėjo, kad "labai rekomenduotina" už 200 eur papildomą draudimą pirkti. Po to grąžinant mašiną rodė "įbrėžimus" ir kartojo- šito nebuvo, šito irgi. Draudimas jus gelbėja, o tai mokėtumėt už perdažymą... blink.gif blink.gif
O tokiam keliautojui- kaip jau minėjau- tikrai vietoj 4 džipo kažkokį fiatuką kišo. Barėsi jie ten garsiaiai..o dar eilė žmonių. Mes su savo Reno į Etnos ugnikalnį irgi vos vos užropojom...
Atsakyti

Na jau net pakeitus į 2+1  kaina gaunasi virš 1570 € panašioms datom  :hmm: Toks vaizdas jei šeimai su vienu vaiku reikia kelionės, nors imk ir įrašyk trečią suaugusį  o po to atseit tas trečias nevažiuoja  :D

Net liepai (12 -19; 15-22) dabar į šį viešbutį  Alan Xafira Deluxe Resort & Spa  3+1 (11 metų) 7 naktim su viskas įskaičiuota 1084,46 €  :)​ 

o liepos 19-26 1037,90€

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 19 birželio 2017 - 09:01
QUOTE(ERVInga @ 2017 06 19, 09:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ERVInga" data-cid="71682181" data-time="1497782433">
<div>
<p>Na jau net pakeitus į 2+1  kaina gaunasi virš 1570 € panašioms datom  hmm.gif Toks vaizdas jei šeimai su vienu vaiku reikia kelionės, nors imk ir įrašyk trečią suaugusį  o po to atseit tas trečias nevažiuoja  biggrin.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Net liepai (12 -19; 15-22) dabar į šį viešbutį <span style="background-color:rgb(249,249,249);"> Alan Xafira Deluxe Resort & Spa  </span>3+1 (11 metų) 7 naktim su viskas įskaičiuota 1084,46 €  smile.gif​ </p>
<p>o liepos 19-26 1037,90€</p>

Kas pirkote ar patvirtino rezervaciją?
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2017 06 19, 09:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ERVInga" data-cid="71682181" data-time="1497782433">
<div>
<p>Na jau net pakeitus į 2+1  kaina gaunasi virš 1570 € panašioms datom  hmm.gif Toks vaizdas jei šeimai su vienu vaiku reikia kelionės, nors imk ir įrašyk trečią suaugusį  o po to atseit tas trečias nevažiuoja  biggrin.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Net liepai (12 -19; 15-22) dabar į šį viešbutį <span style="background-color:rgb(249,249,249);"> Alan Xafira Deluxe Resort & Spa  </span>3+1 (11 metų) 7 naktim su viskas įskaičiuota 1084,46 €  smile.gif​ </p>
<p>o liepos 19-26 1037,90€</p>

Atsakyti

Aš pati nebandžiau tai nepakomentuosiu  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 06 19, 11:04)
Papildyta:

Patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(remenciene @ 2017 06 15, 17:50)
Na va, pagaliau ir mes issirinkom viesbuti :-). Birzelio 27d skrendam i Nirvana lagoon villas suites & spa. Gal kas nors siuo metu ten yra, ar vyks greitu laiku?

Labas, praitais metais buvome mes ten. Lietuviu nei vieno nesutikome rugpjūčio men. kaip mes juokavome vienintekis minusas, kad baseine juros vanduo be jokios chemijos. Gerimai visi kokie tik norite, ledai kada tik norite. Jei gyvensite viloje( pagal kaina suprantu, kad taip ir bus) tai pusrycius nes jums prie vilos, gerimus taip pat kada tik panoresite. Tiktai labai labai gerai ten. Internetas prie juros ant pirso kuo puikiausiai veikia. Sulciu baras dirba nuo 10 iki 16h. Tikrai turesite labai geras komfortiskas atostogas. o vakarine programa tai super
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 19, 12:03)
Patvirtino.

1.848,06 EUR

Užsakymo internetu nuolaida - 55,44 EUR

Galutinė suma: 999,10 EUR

Gera matematika Novaturo, kazin kuom cia pasibaigs. Bilietus atsiunte. Paskambinus agente bande sakyti, kad cia tik avansas. Nors niekur tai neparsyta.

Atsakyti