Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(adrytės mama @ 2017 06 18, 13:14)
Aišku  4u.gif . Sakė ir ji rizikuos  biggrin.gif .
Ji dar dvejojo, kad be kompanijos teks važiuoti, o aš raminu, kad lietuvių tai datai bus tikrai, jei kelionę patvirtins, ir liūdna nebus nei jiems, nei vaikams  biggrin.gif

man atejo normaliai laiskas. reik tik pasų duomenis suvesti.. bet mažoji dar negavo naujo paso... tai nieko dar nesuvedžiau
Atsakyti

Man 999eur meta 2+2 smile.gif

Na jau net pakeitus į 2+1  kaina gaunasi virš 1570 € panašioms datom  :hmm: Toks vaizdas jei šeimai su vienu vaiku reikia kelionės, nors imk ir įrašyk trečią suaugusį  o po to atseit tas trečias nevažiuoja  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 18 birželio 2017 - 12:42
QUOTE(ERVInga @ 2017 06 18, 14:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="doruta" data-cid="71682080" data-time="1497777253">
<div>
<p>Man 999eur meta 2+2 vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na jau net pakeitus į 2+1  kaina gaunasi virš 1570 € panašioms datom  hmm.gif Toks vaizdas jei šeimai su vienu vaiku reikia kelionės, nors imk ir įrašyk trečią suaugusį  o po to atseit tas trečias nevažiuoja  biggrin.gif</p>

Pabandykite iki galo suvesti - manau sistemos klaida ...
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2017 06 18, 08:55)
Linkejimai is Princo!!!
Na nezinau kol kas del ko galeciau duot pastabas nera. Ir sampana pilsto, ir maisto musu seimai ivairoves daug!!! Karsta! Aplinka didele labai! , tortu desertu labai daug.
Papludimy ir prie baseino gultu per pietus radom be problemu. Aisku pirmas vakaras, daugiau mansu turesiu ka papasakot grius!

Papasakokite daugiau, prasau.
Jus su kidy gal vykot?

Daug lietuviu?

Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 06 18, 07:41)
Mergaitės,o Kemere turgų kur galiu rasti? Ne tą ,kuris atvažiuoja antradieniais smile.gif , o šiaip,juk kasdien irgi  būna?

Nėra Kemero to vadinamo turgaus..Galiu fotkę įmesti- tuštuma. Antradienį specialiai ėjom pažiūrėti- stalai tušti... biggrin.gif biggrin.gif
mes išvis visas prekyvietes išnaršėm, nes kasdien po pusryčių traukdavom į miestą tai waikiki pasishopint, tai po tas jų parduotuvėles. Eini per visas ir klausi kainos. Vienur pigiau, kitur ne. Galiu pasakyti (kainos po derybų, bet nebūtinai viską pirkom... biggrin.gif ) : MK padielkinis laikrodis- 20 dol , NewBalance- 23 dol, adidaas balti mergaitiški sporbatukai- 22 dol, Diesel vyriškas didelis laikrodis 60 dol, marškinėliai I love Turkey 5-7 dol, armani boksinukės 3 vnt- 10 dol, kitoj vietoj 3 vnt- 5 dol. spineris šviečiantis 4 dol...trešnės- 3 dol, braškės 2 dol,
Vaisitnėje pirkau acikloviro tablečių- nes LT joms reikia recepto. 6 eur (ar dol). 200 žuvies taukų kapsulių apie 30 dol.
Waikiki maikės vyrams 10-19 lirų, suknelės su karbatkomis apie 15 lirų, storapadžiai blizgantys kedai- 50 lirų.

QUOTE(Cobre @ 2017 06 18, 10:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="daluzenik" data-cid="71681934" data-time="1497769242"><div><p>Drasus zmones gi jus. Pirma kart Turkijoj ir nebijojot nuomuotis auto.

</p></div></blockquote><p>o kuo turkija skiriasi nuo kitu saliu siuo klausimu? </p>

Turkijoj dar geriau turbūt. 4u.gif Pvz Italijoje nuomavomės- tai dievedieve- grąžinant su padidinimo stiklu aplink ropinėjo ir ieškojo prie ko prisikabinti. O ir pirminių dokumentų sutvarkymas užtruko apie valandą, dar + kitiems žmonėms apskritai ne tokias mašinas davė,kokias jie apmokėjo..vietoj džipo kišo kažkokį 1,2 litro fiatuką...

QUOTE(ERVInga @ 2017 06 18, 11:20)

<div>Rugsėjo 15-22 dienomis Alan Xafira Deluxe Resort & Spa  , 3 suaugę ir vaikas 11 metų 858€ -3% </div>

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na o dabar kokie atsiliepimai apie Alan Xafira Deluxe Resort & Spa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 18, 16:01)
Na o dabar kokie atsiliepimai apie Alan Xafira Deluxe Resort & Spa?  biggrin.gif

Aš pamenu, kad šitas viešbutis ir pernai rugsėjui metė gerą nuolaidą. Bet jo vieta - pažiūrėjus žemėlapyje- gan nekokia- iki jūros toloka.
Tezturo psl vienintelis atsiliepimas tai jau labai labai nekoks.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Audrius Alfasa

Atostogų data: nuo 01.10.2016 iki 08.10.2016

Viešbutis tikrai ne 5 žvaigždučių (max-4) ir tikrai ne ,,ultra". Žadėtas importinis alkoholis-mitas.Kai jo pareikalavome pas menedžerį, jis taip supyko, kad net pagrasino mus iškelti į kitą viešbutį. Mimi baras kambaryje: skardinė CocaColos ir Fantos, bei 2 buteliukai min.vandens. Alaus, kurį nurodo reklaminiame lape, nera. Keturis kartus aš ir mano draugai iš kitų kambarių kreipėmės į registratūrą, ir kiekvieną kartą mums buvo atsakoma-rytoj...Kai baigėsi kantrybė ir parreikalavau vyr. menedžerio, man buvo atsakyta, kad alus ,,finish", jo nėra ir nebus. ,,Finish" ir visi nevietinės gamybos gėrimai. ,,Finish" ir baltas arba raudonas vynas baruose po valandos nuo darbo pradžios. ,,Finish"vynuogės per pietus ar puodeliai kavai.Jei vistik būsite šiame viešbutyje, atkreipkite dėmesį į indus. Tokių nešvarių stiklinių, taurių, puodelių nemačiau net Saratovo geležinkelio stotyje. Jei klientas nestebi barmeno, šis panaudoja net ką tik atneštą pusiau nugertą kito kliento taurę. Panaši situacija su bendrais tualetais. Purvas, balos, smarvė. Pirčių komplekse visiška antihigiena. ,,Ala carte" restoranas- visiška apgavystė. Meniu 90 procentų ta s pats, kas už sienos bendrame restorane. Jokių krevečių,omarų, austrių ir pan.Vynas ir ,,brendis" tas pats turkiškas. Gal tik maloniau, kad tave aptarnauja. Paskėme padavėjui, kad švenčiame vieno iš mūsų gimtadienį, bet po jo reakcijos ir komentaro: ,,nu ir kas?", visi atsistojome ir išėjome į bendrą restoraną. Pats viešbutis naujas. Visur į akis krenta prabanga. Marmuras, stiklas, auksas. Kambariai labai erdvūs ir patogūs. Švara ir tvarka čia be priekaištų. Maistas geras. Gal kiek nuobodokas. Tiesa, labai erzino po Putino ir Erdogano susitaikymo sugrįžusių mūsų ,,didžiųjų kaimynų" elgesys. Į restoraną valgyti tiek ryte, tiek per pietus ar vakare, jie eina pusnuogiai, šlapiom varvančiom glaudėm, elgiasi kiauliškai ir iššaukiančiai. Restorano darbuotojai bando, bet labai jau delikačiai daryti pastabas, bet jiems tai nė motais...Ir tenka pataikyti atsisėsti į įmirkusią kėdę, ar stebėti prieš nosį praplaukiančias 120-160 kg svorio pusnuoges girtas ,,natašas", su nuo maisto gausos linkstančiom lėkštėm...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 18, 16:48)
Papasakokite daugiau, prasau.
Jus su kidy gal vykot?

Daug lietuviu?

Nors ir sudvejojau, kuriam jus prince smile.gif

Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 06 18, 12:08)
O jums avansa leido mokėti? Aš draugei užrodžiau šį pasiūlymą (ir patys mielai už tokią kainą važiuotume, bet jau turim per išankstinį pasiėmę  biggrin.gif ), tai ji sakė, kad jų šeimai rugsėjo 15 d. meta apie 835, bet prašo iškart viso apmokėjimo.. unsure.gif . Kaži nėra čia kokia klaida?

dirba agentūros gi sekmadieniais, pažįstama rezervavo per Mano turą - FB greit susirašė ten rolleyes.gif avanso pakako
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 18, 16:01)
Na o dabar kokie atsiliepimai apie Alan Xafira Deluxe Resort & Spa?  biggrin.gif

http://tophotels.ru/hotel/al138353
Atsakyti
Merginos, o gal ką galit pasakyti apie Kahya Resort Aqua & SPA?
Atsakyti

novaturas.lt
iveskite Alan Xafira Deluxe Resort and SPA
rugsejo 15-22 rugsejo 16-23 ir rugsejo 17-24 datomis geros kainos

Čia kažkokie stebuklai, vykstant su vaiku net vieno suaugusiojo kainą išminusuoja  :hmm: ERVInga nuotraukoje tai puikiai matosi, tik reikia žiūrėti per naująją SM versiją 

Atsakyti