QUOTE(Floora @ 2017 06 17, 14:24)
pirmam kartui tikrai būčiau negalvojusi apie jokius šopingus, jau geriau pailsėt, pasidegint ir kavos atsigerti vaikus įmerkus į baseiną, nei po turgų trintis
tai ko gąsdinatės jeigu karščio nebijot
birželio vidury Kemero pusėje tikrai buvo +40 ir daugiau
nu labadiena..grįžom iš Kemero tik prieš kelias dienas..
birželio vidurys dabar..nebuvo jokių +40. Buvo vidurdienį +31 (pavėsyje). "Ant" saulės aišku niekas nematuoja.
QUOTE(elizieja @ 2017 06 17, 16:15)
nu va kažkaip su vyru nesusiderinom dėl vaikų, nes abiem reik mamytės, o mažoji dar pietų miegojo kambaryje, nes lauke per daug veiksmo, neužmigo - tai vežimas mums nepasiteisino... Kas liečia dėl alaus, tai vistiek reiktų abu vaikus ganyti, vienam ten nepatinka, verkia, kitas kitur nori, o dar vyrą su alum saugoti, nu nelabai tokia apkrova
nu aš kai ligonė, tai šopingas vos ne primoj vietoj
mano sūnus su savo pričiūdais, jam matai šaltas vanduo baseine pradžiai buvo, paskui jis mat su ratu plaukti nebegali - nelepinu aš jo, bet jis toks visada viskuo nepatenkintas, verkia nė iš šio, nė iš to
Nekreipkit dėmesio į kitų pamokslus- jūs pasirinkot tai, ko jums reikėjo.
Pamatėt, sužinojot. Kitą kartą bus jau lengviau. Žinosit- kas kur ir kaip greičiau ir lengviau. Gal pasiimsit močiutę ar senelį į pagalbą už auklę... O ir tas turkų alus- tai toks byzaliukas...litrą išgeri tai net nekaukšteli...
Žinau ką reiškia du maži vaikai- draugė iš Guralio parašė: atostogauju gerai- sportuoju- paskui vaikus lakstau. Galiu tik paguosti, kad greit vaikai užaugs ir tuomet pajūryje gulint ir knygą perskaitysite, ir kavos, ir pailsėsit. Mano vaikai jau dideli- tai dukra baseine chebros susirasdavo, vyras su sūnumi poguliuko papludimy po skėčiais parpdavo, o aš jau kaip carienė: ant saulės kepu, kokteiliukus geriu ir nesugalvoju- ko man čia dar norėtųsi...
Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2017 06 17, 14:38)
Tėvą vežamės, tai truputį dėl jo neramu
Daug vandens, negulėti ant saulės.
Geriau pavėsyje prie jūros. Po skėčiu. Tikiuosi pasirinkto viešbučio teritorija gausi augalų- tad ir vaikštant nebus labai jau karšta. Kambariuose kondicionieriai. niekur skubėti nereikia- tai nepavargs ir sveikata nesušlubuos. Ekskursijas rinkitės atsargiai: nors šiaip autobusai visi geri, su kondicionieriais. Pasivaikščiojimai į miestą geriau vakare- pvz. Kemere , 22 val miestelis ūžia, kaip Vilnius penktadienio pavakare.