Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 17, 10:52)

milijonas.... biggrin.gif  bigsmile.gif  Nepykit, bet koks skirtumas- vistiek ten dabar yra dieną koks  +28-
+30, karšta, tvanku, jūra šilta, žalia, viskas žydi, vakarais kvepia.... Tikrai nėra +15, ir nėra +45...

Ačiū. Mane tiesiog visi gasdina, kad blogą laiką pasirinkom - bus +40. Tai ir paklausiau biggrin.gif Karščio nebijom - atlaikysim
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 06 17, 13:39)
taip  ax.gif

Papildyta:
taigi vyrą po skėčiu paguldai ir alum apstatai ir ramu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinokite, as vaziuociau, tikrai gera kaina 4u.gif o atsiliepimai visu skirtingi, kaip ir apie ta pati saphir, bet lietuviu ten kone puse viesbucio, reiskias tinka jiems toks viesbutis 4u.gif
gaila kad tomis datomis mes jau suplanave atostogas, buciau tikrai susigundziusi 4u.gif
Papildyta:
elizieja, tikrai neapavyko nei kiek rast laiko sau? blink.gif rimtai vyra reikejo alum apkrauti, po gultu paguldyt ir dar ausines uzdet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 06 17, 12:55)
Ar aš spėjau pasimėgauti saule ir poilsiu - tikrai ne, per visą laiką pagulėjau kokias 3-4val, knygos net neatsiverčiau, žurnalo neperskaičiau , o ir kavos ramiai, kaip svajojau neatsigėriau  biggrin.gif

pirmam kartui tikrai būčiau negalvojusi apie jokius šopingus, jau geriau pailsėt, pasidegint ir kavos atsigerti vaikus įmerkus į baseiną, nei po turgų trintis ax.gif

QUOTE(Daivija @ 2017 06 17, 13:40)
Ačiū. Mane tiesiog visi gasdina, kad blogą laiką pasirinkom - bus +40. Tai ir paklausiau  biggrin.gif Karščio nebijom - atlaikysim

tai ko gąsdinatės jeigu karščio nebijot biggrin.gif birželio vidury Kemero pusėje tikrai buvo +40 ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 17, 13:24)
pirmam kartui tikrai būčiau negalvojusi apie jokius šopingus, jau geriau pailsėt, pasidegint ir kavos atsigerti vaikus įmerkus į baseiną, nei po turgų trintis  ax.gif 
tai ko gąsdinatės jeigu karščio nebijot  biggrin.gif birželio vidury Kemero pusėje tikrai buvo +40 ir daugiau  smile.gif

Tėvą vežamės, tai truputį dėl jo neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 06 17, 13:57)
elizieja, tikrai neapavyko nei kiek rast laiko sau? blink.gif  rimtai vyra reikejo alum apkrauti, po gultu paguldyt ir dar ausines uzdet  rolleyes.gif

nu va kažkaip su vyru nesusiderinom dėl vaikų, nes abiem reik mamytės, o mažoji dar pietų miegojo kambaryje, nes lauke per daug veiksmo, neužmigo - tai vežimas mums nepasiteisino... Kas liečia dėl alaus, tai vistiek reiktų abu vaikus ganyti, vienam ten nepatinka, verkia, kitas kitur nori, o dar vyrą su alum saugoti, nu nelabai tokia apkrova unsure.gif

QUOTE(Floora @ 2017 06 17, 14:24)
pirmam kartui tikrai būčiau negalvojusi apie jokius šopingus, jau geriau pailsėt, pasidegint ir kavos atsigerti vaikus įmerkus į baseiną, nei po turgų trintis  ax.gif 
tai ko gąsdinatės jeigu karščio nebijot  biggrin.gif birželio vidury Kemero pusėje tikrai buvo +40 ir daugiau  smile.gif

nu aš kai ligonė, tai šopingas vos ne primoj vietoj nail.gif
mano sūnus su savo pričiūdais, jam matai šaltas vanduo baseine pradžiai buvo, paskui jis mat su ratu plaukti nebegali - nelepinu aš jo, bet jis toks visada viskuo nepatenkintas, verkia nė iš šio, nė iš to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 17, 14:24)

nu labadiena..grįžom iš Kemero tik prieš kelias dienas.. smile.gif birželio vidurys dabar..nebuvo jokių +40. Buvo vidurdienį +31 (pavėsyje). "Ant" saulės aišku niekas nematuoja.

QUOTE(elizieja @ 2017 06 17, 16:15)
nu va kažkaip su vyru nesusiderinom dėl vaikų, nes abiem reik mamytės, o mažoji dar pietų miegojo kambaryje, nes lauke per daug veiksmo, neužmigo - tai vežimas mums nepasiteisino... Kas liečia dėl alaus, tai vistiek reiktų abu vaikus ganyti, vienam ten nepatinka, verkia, kitas kitur nori, o dar vyrą su alum saugoti, nu nelabai tokia apkrova  unsure.gif
nu aš kai ligonė, tai šopingas vos ne primoj vietoj  nail.gif
mano sūnus su savo pričiūdais, jam matai šaltas vanduo baseine pradžiai buvo, paskui jis mat su ratu plaukti nebegali - nelepinu aš jo, bet jis toks visada viskuo nepatenkintas, verkia nė iš šio, nė iš to  verysad.gif

Nekreipkit dėmesio į kitų pamokslus- jūs pasirinkot tai, ko jums reikėjo. mirksiukas.gif Pamatėt, sužinojot. Kitą kartą bus jau lengviau. Žinosit- kas kur ir kaip greičiau ir lengviau. Gal pasiimsit močiutę ar senelį į pagalbą už auklę... O ir tas turkų alus- tai toks byzaliukas...litrą išgeri tai net nekaukšteli... biggrin.gif Žinau ką reiškia du maži vaikai- draugė iš Guralio parašė: atostogauju gerai- sportuoju- paskui vaikus lakstau. Galiu tik paguosti, kad greit vaikai užaugs ir tuomet pajūryje gulint ir knygą perskaitysite, ir kavos, ir pailsėsit. Mano vaikai jau dideli- tai dukra baseine chebros susirasdavo, vyras su sūnumi poguliuko papludimy po skėčiais parpdavo, o aš jau kaip carienė: ant saulės kepu, kokteiliukus geriu ir nesugalvoju- ko man čia dar norėtųsi... biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2017 06 17, 14:38)
Tėvą vežamės, tai truputį dėl jo neramu  unsure.gif

Daug vandens, negulėti ant saulės. ax.gif Geriau pavėsyje prie jūros. Po skėčiu. Tikiuosi pasirinkto viešbučio teritorija gausi augalų- tad ir vaikštant nebus labai jau karšta. Kambariuose kondicionieriai. niekur skubėti nereikia- tai nepavargs ir sveikata nesušlubuos. Ekskursijas rinkitės atsargiai: nors šiaip autobusai visi geri, su kondicionieriais. Pasivaikščiojimai į miestą geriau vakare- pvz. Kemere , 22 val miestelis ūžia, kaip Vilnius penktadienio pavakare. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 17, 17:49)
Papildyta:
Daug vandens, negulėti ant saulės.  ax.gif  Geriau pavėsyje prie jūros. Po skėčiu. Tikiuosi pasirinkto viešbučio teritorija gausi augalų- tad ir vaikštant nebus labai jau karšta. Kambariuose kondicionieriai. niekur skubėti nereikia- tai nepavargs ir sveikata nesušlubuos. Ekskursijas rinkitės atsargiai: nors šiaip autobusai visi geri, su kondicionieriais. Pasivaikščiojimai į miestą geriau vakare- pvz. Kemere , 22 val miestelis ūžia, kaip Vilnius penktadienio pavakare.  bigsmile.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 17, 18:49)
nu labadiena..grįžom iš Kemero tik prieš kelias dienas.. smile.gif birželio vidurys dabar..nebuvo jokių +40. Buvo vidurdienį +31 (pavėsyje). "Ant" saulės aišku niekas nematuoja.

nu laba laba, prieš 2 metus buvom 15 km iki Kemero birželio 10-18 dienomis, tai dienomis viešbučio termometras rodė virš 40, aišku savo asmeninio nesivežiau, tai užgarantuoti negaliu biggrin.gif bet sprendžiant pagal savo nuojautą tiek tikrai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 17, 19:49)
Pasivaikščiojimai į miestą geriau vakare- pvz. Kemere , 22 val miestelis ūžia, kaip Vilnius penktadienio pavakare.  bigsmile.gif

wub.gif Kaip man tai patinka tas velus vakarinis senamiestis ax.gif
Kaip gerai, kad mano vaikai nei pogulio (mazoji nuo metuku neina), nei gult eina be dvylikos, kad ir mazi dar, bent nauda per keliones biggrin.gif

___

Elzieja, man irgi shopai pats tas. As is viso saves viesbuty neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 birželio 2017 - 23:25
Mergaitės,o Kemere turgų kur galiu rasti? Ne tą ,kuris atvažiuoja antradieniais smile.gif , o šiaip,juk kasdien irgi būna?
Atsakyti
Linkejimai is Princo!!!
Na nezinau kol kas del ko galeciau duot pastabas nera. Ir sampana pilsto, ir maisto musu seimai ivairoves daug!!! Karsta! Aplinka didele labai! , tortu desertu labai daug.
Papludimy ir prie baseino gultu per pietus radom be problemu. Aisku pirmas vakaras, daugiau mansu turesiu ka papasakot grius!
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 06 18, 07:41)
Mergaitės,o Kemere turgų kur galiu rasti? Ne tą ,kuris atvažiuoja antradieniais smile.gif , o šiaip,juk kasdien irgi  būna?

Na nėra kasdien turgaus, teks po parduotuvėles vaikščiot(ne fiksuotu kainų), prekės turginės, derėtis reikia.
Atsakyti