QUOTE(daluzenik @ 2017 06 16, 17:14)
Gal galite papasakoti kaip jums sekesi atostogauti? Kaip keliones? ar buvote kur nuvyke?
Kaip viesbutis? kaip vaikuciams ir jums patiems su vyru? ar pailsejot? ar labiau pavargot?
Pabandysiu papasakoti
Vaikai (3m ir 5m) skrydį pernešė labai gerai - maloniai nustebino small planet dovanėlės vaikams, į vieną pusę pripučiami lėktuvėliai, į kitą pusę užduočių knygutė su pieštukais
Nuomavomės auto, mūsų laukė su lentele, viskas ok - tik neaptarėm sąlygos dėl degalų, tai gavom tuščiu baku, atiduodant niekas įbrėžimų nežiūrėjo, ėmėm su visu draudimu
Važiuojant iš Bodrumo oro uosto link Kušadasio, vaizdai pakerėjo - kalnai, vanduo - tobula
pagal magistralę matėm daug kioskelių pardavinėjo visokias uogienes, granatų actą ir t.t. - nestojom, galvojom bus jų visur, paskui pasigailėjom ( paskutinę dieną specialiai važiavom net 50km, kad aš nusipirkčiau visų giriamą granatų actą - labai skanu, dar ant salotų neišbandžiu
)
Viešbutyje sutikom tezturo atstovę - tiesa ji iš Ukrainos, kalbėjo rusiškai, labai mums padėjo, užsiregistravome, kambarį gavome greitai per kokį pusvalandį, nors buvo kokia 10 val, o kambariai atseit nuo 14val (jaučiu padėjo mano vežta saldainių dėžutė Vilnius administracijos berniukui
). Kambarį gavome kažkaip iš šono, iš pradžių supykau, bet paskui sakau bus gerai - matėsi jūra ir pusė miestelio - naktį kai lempos įsijungia, tai labai gražus vaizdas, o ir jokio triukšmo nesigirdėjo. Dar nusiminiau, kad negavau jokio vyno ir vaisių į kambarį, nes kaip ir agentė parašė, kad važiuojam 10 vestuvinių metinių progą, bet tiek to, specialiai neprašiau nieko
Viešbutis SEALIGHT RESORT 5, tikrai gražioje vietoje, guli prie baseino ir matosi jūros šiek tiek, dar kalnai kitoje pusėje
Gultų į valias prie baseino, o ir prie jūros, nors ir trumpas ruožas, rasdavom vietos - kiti šalia viešbučiai visiškai tušti
Šiek tiek anksčiau rašiau, tai dvelkia seniena - ta prasme baldai tokie senoviniai, vaikų kambarys jau gerai nutrintas, vaikų aikštelė iš viso baisios būklės ir net pavojinga - neleidau ten savo vaikų
Maistas patiko, nes didelis pasirinkimas, nevalgėm jų marmalų, visada buvo europietiško maisto, tai vištiena, tai visokia mėsytė, šašlykai, gaila uogų nebuvo, daug saldumynų, bet aš jų nemegėja, tai paragavau tik paskutinę dieną
Kai mergaitės rašo, apie eiles ir staliukų trūkumą, tai man iš kosmoso srities atrodo, čia viskas labai greitai ir vietos visur ir visada yra
Personalas paslaugus, atrasi kalbančių rusiškai, tarp turistų taip pat daug rusakalbių (rusų, baltarusių, ukrainiečių), animacija nu ką aš žinau (neturiu su kuo lyginti), bet man tokia juokinga pasirodė, tik vienas pasirodymas patiko, kur kenijos akrobatai šou rodė, tai va tada visi plojo atsistoję. Kiekvieną vakarą vaikų ale diskoteka, tai manieji labai norėjo ir visas dienas ėjom.
Buvom išvažiavę į miestą, bet su vaikais tai buvo labai didelis iššūkis, ir nieko realiai nemačiau ir normaliai parduotuvėse neapsipirkau
radom kažkokį ale turgų, bet ten daugiau, kaip mugė - kainos didelės, derybos labai vargino, nes užtrunka ne porą minučių, pradėjo zyzti ir vaikai ir vyras
Turkų dėmesio jokio nesusilaukiau - turbūt ne jų skonio, arba jau labai mano vyras nepatiko (vienas turkas sako rusija mafija
), paskui tik suradom tikrąjį turgų, tai važiavom trečiadienį į rubų turgų, aš einu kiaurai, o mano vyrą visi gaudo - tas nervuojasi, o man dzin, einu, nes žinau ko ieškau
maniau vyras derėsis, bet ne, derėjausi pati ir visai patiko (2val vaikus buvom vaikų kambryje palikę viešbutyje už 5e ir šokoladuką), turgus labai mažas, vaikų batukai vienoje vietoje, tai ir derėtis nelabai norėjo, nu bet užteko pora valandų šio to įsigijom ir atgal į viešbutį pas vaikų.
Vis gi vieną dieną paaukojome ir važiavome po pietų į Pamukalę, labai patiko - gaila saulės nebuvo, kažkur tolumoj niaukėsi ir žaibavo, bet ant kalno nelijo, tai smagiai užlipom viršun, į baseinus nėjome, kai grįžom vakare, nespėjom ant vakarienės, o ir pasirodo mūsų toj gyvenvietėje praėjo nebloga audra su vėju ir lietum, o mes jos išvengėm
Reziume: vaikai adaptavosi ir jau pradėjo mėgautis ir nenervuoti mamos tik nuo 5dienos
Ir kitą kartą važiuoti į Turkiją mieliau ieškosiu moters kompanionės/draugės
nes su vyru, kaip su vaiku - jisai saulės neperneša, jam karšta ir .t.t....
Ar aš spėjau pasimėgauti saule ir poilsiu - tikrai ne, per visą laiką pagulėjau kokias 3-4val, knygos net neatsiverčiau, žurnalo neperskaičiau , o ir kavos ramiai, kaip svajojau neatsigėriau