Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(remenciene @ 2017 06 15, 20:57)
Pirkau is kelioniu akademijos. Atsilaisvino vietos( kazkas matyt atsauke), bent jau taip man sake. Jau buvau praradus vilti ka nors rasti siam laikotarpiui, sake keliones sluojamos. Kelioniu organizatorius Kidy tour. Musu 5asmenu seimai (2 suauge ir 3 vaikai) kainavo 4999.09 eur.

ooo brangokai gavosi smile.gif cia 7 naktys?
Atsakyti

Mes buvom 05 18-05 25 dienom. Viskas ten puiku. Aišku mes Turkijoj pirmą kartą tai neturim su kuo lyginti. Bet mes pakankamai priekabūs, bet čia neturėjom prie ko prikibti. Tik vienas trūkumas, kad mažiem vaikam vaikų baseinėlyje nėra ką veikti. Reikia būtinai turėti kokių žsisliukų.

Atsakyti

Mes buvom 05 18-05 25 dienom. Viskas ten puiku. Aišku mes Turkijoj pirmą kartą tai neturim su kuo lyginti. Bet mes pakankamai priekabūs, bet čia neturėjom prie ko prikibti. Tik vienas trūkumas, kad mažiem vaikam vaikų baseinėlyje nėra ką veikti. Reikia būtinai turėti kokių žsisliukų.

Čia kalbu apie Delfin deliux.

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 15, 21:59)
Sita chalva labai skani, 4-6eur. - 500gr.
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet gan brangi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(remenciene @ 2017 06 15, 22:57)
Pirkau is kelioniu akademijos. Atsilaisvino vietos( kazkas matyt atsauke), bent jau taip man sake. Jau buvau praradus vilti ka nors rasti siam laikotarpiui, sake keliones sluojamos. Kelioniu organizatorius Kidy tour. Musu 5asmenu seimai (2 suauge ir 3 vaikai) kainavo 4999.09 eur.

Oho kainele scare.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 15, 23:19)
Ar tik ne jus sakete sioje temoje, kad i Turkija niekas nevaziuoja tik lietuviai, agitavote uz visas kitas salis tikne Turkija?  blink.gif
Tai kaip cia iseina?
Ar ir jus tas eilinis lietuvis?

Nepavydėkite taip smile.gif gi dabar pati matote kad už savo keliones permokate smile.gif
Papildyta:
QUOTE(remenciene @ 2017 06 15, 23:57)

Jooooo.... Už tiek Kuba ar Tailandas gerame viešbutyje...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 06 16, 06:39)
Nepavydėkite taip smile.gif gi dabar pati matote kad už savo keliones permokate smile.gif
Papildyta:
Jooooo.... Už tiek Kuba ar Tailandas gerame viešbutyje...

Bet gal ne 5 asmenim :-). Na kai mes vykstam su vaikais i kelione, renkames gera viesbuti, kad jame netruktu nieko. Del kainos, tai gal ir permokejom, bet ner ko kaltinti. Galejome is anksto nusipirkt, bet mums taip nesigauna. Yra kaip yra.... Dabar tikiuosi geru atostogu :-)
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 15, 22:45)
Na kodel kiekviena kart tik pasirodžius Udriui iškart kimba į atlapus, na praleiskit jo posta per akis ir tiek...

prisispjaudė sau į vandenį pleasantry.gif

QUOTE(remenciene @ 2017 06 15, 22:57)

va čia tai kaina, įdomu kas ten tokio įspūdingo bus mega_shok.gif
Atsakyti
Kam labai reikia Turkijos artimiausiu metu - yra bilietų į vieną pusę iš Vilniaus į Antaliją 29 eur + agentūros mokestis. Grįžimas aišku butų jau su persėdimais. Bet kad nėra variantų - nėra teisybė smile.gif

Blogiausiu atveju yra tiesioginių bilietų pirmyn atgal į Kretą 129 eur + agentūros mokesčiai. Čia tik taip mintys pamąstymui
Atsakyti
Kalbėjom čia kažkada apie daiktų kelionei sąrašus, dabar kai jau pati pradėjau rinktis, ką į lagaminą dėt (antradienį kylam į Eftalia Aqua smile.gif ), susiradau sąrašiuką, kurį pernai naudojau ir man labai patiko, gal pravers kam. Atsispausdinau ir tikrinaus, ar nieko nepamiršau biggrin.gif
NUORODA

Ir turiu klausimą, gal kas į Saparedės kanjoną važiavot ne su ekskursija? Ar yra galimybė iki ten dolmušais nuvažiuot, ar jau tik mašina/taksi? Ar paprasta rasti kelią?
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 13, 00:26)
Labukas. Pasidalinkit info, kur Vilniaus oro uoste normaliom kainom parkingas, nes ADC kaina tai jau nenormali verysad.gif

Mes šįkart rezervavomės Pelesos g. 3a stovėjimo aikštelėj vietą. Esam jau daug kartų ten statęsi. Paros kaina 2,5 eur ir su taksi važiuojam iki oro uosto (apie 3 km). Tik reikia skambintis rezervuoti vietą, nes daug kas žino tą aikštelę ir paskui atvažiavus nesusitarus, gali nebūti vietos smile.gif
Atsakyti
Mielos keliautojos, noriu Jūsų paklausti, kas buvot Bodrume, ar nešalti baseinai? Mes buvom vieną kartą prieš kokius tris metus, tame krašte, prie Marmario. Tai tikrai saltesnis buvo ir baseinas, na ir jūra, savaime suprantama, nei Antalijos regione, nors buvome liepos vidury. O kadangi vaikai visą dieną vandenyje, tai tikrai nesinori, kad sušaltų.

Būsiu dėkinga už pastebėjimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 16 birželio 2017 - 09:38

Kalbėjom čia kažkada apie daiktų kelionei sąrašus, dabar kai jau pati pradėjau rinktis, ką į lagaminą dėt (antradienį kylam į Eftalia Aqua smile.gif), susiradau sąrašiuką, kurį pernai naudojau ir man labai patiko, gal pravers kam. Atsispausdinau ir tikrinaus, ar nieko nepamiršau biggrin.gif
NUORODA

Ir turiu klausimą, gal kas į Saparedės kanjoną važiavot ne su ekskursija? Ar yra galimybė iki ten dolmušais nuvažiuot, ar jau tik mašina/taksi? Ar paprasta rasti kelią?

Sąrašiukas jau atspausdintas. Dėkui  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 16 birželio 2017 - 09:54