Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 06 15, 07:47)
vyro sūnus su drauge buvo balandžio mėnesį. liko labai patenkinti. skanus maistas , sakė graži teritorija. aišku balandį dar žmonių ne daug.. tai nežinau kaip tas viešbutis tvarkysis liepos - rugpjūčio mėnesiais  smile.gif

Teritorija tikrai graži.Pro šalį važiavom kai mus vežė į viešbutį. Likau sužavėta vien viešbučio vaizdu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 06 14, 23:31)
Sveiki,
Ar yra buvusių Limak Limra viešbuty Kemere? Žiūriu iš sąrašiuko niekas ten nevažiuoja. Atsiliepimai tripadvisor tai neblogi iš užsieniečių, būtų įdomu ir iš vietinių išgirst biggrin.gif biggrin.gif

Mes rinkomes tarp šio ir Limak Arcadia, pasirinkom Arcadia dėl artimesnio oro uosto. Lauksiu atsiliepimų iš jūsų kitiems metams ;)
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 14, 23:59)
Zinot ir as galiu pasakyti ta pati  ax.gif
Dabar jau bus taip kaip bus.
Paguoda viena- i prastus viesbucius tiek daug norinciu turbut nebuna  mirksiukas.gif 
Mes po savaites su trupuciu taip pat ten atostogausim  vacation1.gif

Viskas ten gerai su tuo Saphir.Buvom geguzes viduri viskas tiko ir patiko,visko uzteko ir visko ten per daug.Nesu per daug reikli jei pora min reik palaukt prie maisto morint megiamo patiekalo ir tiek.Manau jei norint prikibti galima prie bet kokio viesbucio.Jei esate ne per daug reiklus viskas ten gerai.Vieta mano manymu kiek maciau viena geriausiu,per tilteli pereini prekybos centras Lc waikiki jame,dar kelios neblogos parduotuves.Konaklis grazus miestelis,buvom pora kartu Alanijoj, kas liecia apsipirkima Konaklyje mano manymu apsipirkineti geriau.Zodziu geros keliones ir gero poilsio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 14, 19:25)
O kada jus vaziuojate?

Mes liepos 2d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 06 15, 09:24)
Mes liepos 2d.  smile.gif

Lauksiu ziniu kas kaip ;)
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 06 14, 20:54)
Aš irgi pradėjau panikuoti prieš kokį mėnesį kai pamačiau kad mano datom saphir pilnas. Ir dabar vėl paskaičiau dėl tų gultų....oh... bet pažiūrėjau tophotels, iš ten grįžę prieš 2 dienas ir tipo pilnas viešbutis, bet prie jūros gultų visada rado, prie baseino truputį sunkiau. Bet turbūt save raminu...

Svarbu nusitekti pozityviai,  gal mums tik pasitaikė toks laikotarpis, kad labai daug žmonių,  sezono pradžia ir tie gultai  užimami prieš 7  ryto, ir  eilės prie maisto, bet turi viešbutis ir daug pliusų.

Dar noriu pridurti, kad neverta, užsakinėti privataus pervežimo,  mus iš Antalijos oro uosto visus, t.y pilną didelį autobusą nuvežė tiesiai į Saphirą. Kaip minėjau laaabai daug lietuvių.

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 06 15, 07:47)
vyro sūnus su drauge buvo balandžio mėnesį. liko labai patenkinti. skanus maistas , sakė graži teritorija. aišku balandį dar žmonių ne daug.. tai nežinau kaip tas viešbutis tvarkysis liepos - rugpjūčio mėnesiais  smile.gif

QUOTE(Neringiux @ 2017 06 15, 07:52)
Teritorija tikrai graži.Pro šalį važiavom kai mus vežė į viešbutį. Likau sužavėta vien viešbučio vaizdu.smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2017 06 15, 07:54)
Mes rinkomes tarp šio ir Limak Arcadia, pasirinkom Arcadia dėl artimesnio oro uosto. Lauksiu atsiliepimų iš jūsų kitiems metams ;)

Ačiū už atsakymus, merginos. Tikiuosi viskas bus gerai, mes rugpjūčio gale lekiam, gal neiškepsim smile.gif
Atsakyti
[quote=dloj,2017 06 14, 20:54]
Aš irgi pradėjau panikuoti prieš kokį mėnesį kai pamačiau kad mano datom saphir pilnas. Ir dabar vėl paskaičiau dėl tų gultų....oh... bet pažiūrėjau tophotels, iš ten grįžę prieš 2 dienas ir tipo pilnas viešbutis, bet prie jūros gultų visada rado, prie baseino truputį sunkiau. Bet turbūt save raminu...
[/quote]

Svarbu nusitekti pozityviai, gal mums tik pasitaikė toks laikotarpis, kad labai daug žmonių, sezono pradžia ir tie gultai užimami prieš 7 ryto, ir eilės prie maisto, bet turi viešbutis ir daug pliusų.

Dar noriu pridurti, kad neverta, užsakinėti privataus pervežimo, mus iš Antalijos oro uosto visus, t.y pilną didelį autobusą nuvežė tiesiai į Saphirą. Kaip minėjau laaabai daug lietuvių.

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(pabėgusI @ 2017 06 15, 06:46)

Kai pagalvoji tai tokios bėdos menkniekis, bet iš kitos pusės moki pinigus, tai ir nori atostogų, o ne kovos būvį...
Atsakyti
[quote=pabėgusI,2017 06 15, 10:50]
Svarbu nusitekti pozityviai, gal mums tik pasitaikė toks laikotarpis, kad labai daug žmonių, sezono pradžia ir tie gultai užimami prieš 7 ryto, ir eilės prie maisto, bet turi viešbutis ir daug pliusų.

Dar noriu pridurti, kad neverta, užsakinėti privataus pervežimo, mus iš Antalijos oro uosto visus, t.y pilną didelį autobusą nuvežė tiesiai į Saphirą. Kaip minėjau laaabai daug lietuvių.
[/quote]
[/quote]

Kai mes buvom Saphire pries metus, buvo ta pati situacija, nuejom i papludimi, gultu nerasta, kita ryta tas pats, tada jau prasidejo kova uz buvi, uosvene keldavosi visada puse 7 nes taip ipratus, uzkaldavo gultus, ir likusias dienas turejom ir mes... o eiles prie maisto... cia gal kaip kam, man nepasirode jos ilgos, daug zmoniu , tai gal normalu kad ten ka kazkiek pastovet, pvz ryte prie blyneliu, o vakare prie grill kepsniu, bet as del maisto nepykau, mane tie gultai biesino, neprate mes tokiu daliku, kaip eiti uzsikalt vietas... bet teko...
viskas penktadieni atvykstam i oro uozto viesbutuka, ir sestadienio paryciais kylam!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 06 15, 09:52)
Kai pagalvoji tai tokios bėdos menkniekis, bet iš kitos pusės moki pinigus, tai ir nori atostogų, o ne kovos būvį...

Paskaiciau rusu atsiliepimus,apramino dusele smile.gif. Viskas ten jiem liuks. Na tik ta minusiuka dauguma mini,kad su gultais beda,reik anksti uzsimt. Na niekis,keleta dienu nieko neatsitiks,kad atsikelsiu lb anksti,juk ne miegot atvaziavau biggrin.gif. Kitas dienas vaziuosiu i keliones,tai taip ir prabegs tos 7 nakteles ;)
Atsakyti
Merginos per kokias agenturas/agentus gaunate geriausias salygas, kaina ir kokybe ? ax.gif
Atsakyti