Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(wer @ 2017 06 14, 20:26)
Kokį mėnesį pirkote?Pati užtikote bilietus ,ar Udriui buvo užduotis juos surasti,pasiūlyti ?Ar Novaturas plačiai reklamuoja tokius pasiūlymus?

Kelionių organizatoriai paskelbia,kad pardavinėja bilietus, o nusipirkti juos galima per bet kurią agentūrą. Plačios reklamos nebūna, bet jei sekate puslapį, tai galima užtikti.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 14, 10:14)
Mes pernai cia buvome, jei atsiliepimai butu aktualus klauskite 4u.gif
Papildyta:

Liepos viduryje, skrydis su Novaturu uz 110 zmogui i abi puses 4u.gif

***** nu nerandu tokiu kainu verysad.gif ar pirkti reikia per kazka? Nes db tai kaina pirmyn atgal virs 200€
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Afroditė_: 14 birželio 2017 - 19:58
QUOTE(adrytės mama @ 2017 06 14, 20:07)
Kaip matau, per ketverius metus niekas nepasikeitė, "tvarka" ta pati  biggrin.gif . Keista, kad viešbutis nedaro jokių išvadų  unsure.gif

Man jau net baisu daros nuo komentaru apie Saphira 4*
Kaip rinkausi viesbuti,visur atsiliepimai buvo lb geri,o dabar viskas priesingai.
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 14, 18:38)
Kaip rinkausi viesbuti,visur atsiliepimai buvo lb geri,o dabar viskas priesingai.

Aš irgi pradėjau panikuoti prieš kokį mėnesį kai pamačiau kad mano datom saphir pilnas. Ir dabar vėl paskaičiau dėl tų gultų....oh... bet pažiūrėjau tophotels, iš ten grįžę prieš 2 dienas ir tipo pilnas viešbutis, bet prie jūros gultų visada rado, prie baseino truputį sunkiau. Bet turbūt save raminu...
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 06 14, 21:54)
Aš irgi pradėjau panikuoti prieš kokį mėnesį kai pamačiau kad mano datom saphir pilnas. Ir dabar vėl paskaičiau dėl tų gultų....oh... bet pažiūrėjau tophotels, iš ten grįžę prieš 2 dienas ir tipo pilnas viešbutis, bet prie jūros gultų visada rado, prie baseino truputį sunkiau. Bet turbūt save raminu...

O kada jus vaziuojate?
Atsakyti
Labas vakaras,gal kas grįžote iš Delfin deliux?kaip su šiuo viešbučiu šiais metais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2017 06 14, 12:50)
I exkursijas neplanuojam. Norim mirkti vandenyje smile.gif

Tada tikrai super ;-)
Atsakyti
Sveiki,
Ar yra buvusių Limak Limra viešbuty Kemere? Žiūriu iš sąrašiuko niekas ten nevažiuoja. Atsiliepimai tripadvisor tai neblogi iš užsieniečių, būtų įdomu ir iš vietinių išgirst biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 14, 21:38)

Zinot ir as galiu pasakyti ta pati ax.gif
Dabar jau bus taip kaip bus.
Paguoda viena- i prastus viesbucius tiek daug norinciu turbut nebuna mirksiukas.gif
Mes po savaites su trupuciu taip pat ten atostogausim vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 14, 23:59)
Zinot ir as galiu pasakyti ta pati  ax.gif
Dabar jau bus taip kaip bus.
Paguoda viena- i prastus viesbucius tiek daug norinciu turbut nebuna  mirksiukas.gif 
Mes po savaites su trupuciu taip pat ten atostogausim  vacation1.gif

Lb lauksiu ziniu is jusu,nes mes tik liepos gale vaziuojam smile.gif
Atsakyti

***** nu nerandu tokiu kainu verysad.gifar pirkti reikia per kazka? Nes db tai kaina pirmyn atgal virs 200€

tokios kainos ir nesimeto juk :) iki 150 eur zmogui i abi puses i bet kuri turkijos kurortini oro uosta, net ir su persedimu, jau yra labai gera kaina. normali, standartine kaina 230-250 i abi puses. jei daugiau, tai jau laabai brangu ir pirkti uz brangiau galima nebent turint labai svaru motyva :)  zinat siuos ikainius jau imanoma preliminariai pasidelioti savarankiskos keliones kaina. carteriai pigiu bilietu retokai ismeta, o su persedimais pigesniu bilietu dazniausiai ziema dar susigaudyti reikia, paskui jau tik dideles sekmes reikalas. 

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 06 14, 23:31)
Sveiki,
Ar yra buvusių Limak Limra viešbuty Kemere? Žiūriu iš sąrašiuko niekas ten nevažiuoja. Atsiliepimai tripadvisor tai neblogi iš užsieniečių, būtų įdomu ir iš vietinių išgirst biggrin.gif biggrin.gif

vyro sūnus su drauge buvo balandžio mėnesį. liko labai patenkinti. skanus maistas , sakė graži teritorija. aišku balandį dar žmonių ne daug.. tai nežinau kaip tas viešbutis tvarkysis liepos - rugpjūčio mėnesiais smile.gif
Atsakyti