Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

aluzenik - maziausios kainos garantija nereiskia, kad Novature visada pigesnes keliones , nei kitur. Is jusu posto supratau, kad jus butent taip galvojat. Taip nera. 

Su tom kainom kaip kada. Praeitais metais is Tezu pigiau gavom. O siais metais buvo atvirksciai. Tezai siule brangiau nei Novaturas ta pacia kelione. Dar ir Novaturo galimybe keisti kelione pritrauke. Butu kita (ramesne) salis, tai butu nesvarbu. Bet kadangi TR neramumai siuo metu, tai....maza kas...  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 18 sausio 2017 - 10:47

aluzenik - maziausios kainos garantija nereiskia, kad Novature visada pigesnes keliones , nei kitur. Is jusu posto supratau, kad jus butent taip galvojat. Taip nera. 

Su tom kainom kaip kada. Praeitais metais is Tezu pigiau gavom. O siais metais buvo atvirksciai. Tezai siule brangiau nei Novaturas ta pacia kelione. Dar ir Novaturo galimybe keisti kelione pritrauke. Butu kita (ramesne) salis, tai butu nesvarbu. Bet kadangi TR neramumai siuo metu, tai....maza kas...  

Mūsų ir ta pati kelionė Novature ant 200 eur pigesnė buvo nei Teze....O dabar kainos tos pacios laikosi, kazin ar ka pakoreguos parodos savaitės metu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 18 sausio 2017 - 10:56

kazin ar ka pakoreguos parodos savaitės metu :)

Kol kas nieko gero. Iki parodos jau nieko nebeliko to laiko.

Atsakyti
Ši savaitė, manau, daug kam "ant adatų"...
Mano stebimas variantas Kemere jau atpigo. šiai dienai lyginant su pirmadieniu galutine kainą agentė duoda 140 eur mažiau.

Gal kas žinote kokia būna agento dar duodama nuolaida? 3 ar 6 proc?? ax.gif
Atsakyti
Vaikai nemokamai bigsmile.gif

https://www.facebook...=...INE&fref=nf
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 01 18, 12:23)

Bet tik tam tikrom datom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 01 18, 10:41)

Jei neklystu,kažkas pernai keitė kelionės kryptį ir Tezuose,nepamenu kas.

QUOTE(prekestolen @ 2017 01 18, 11:02)

Gal kas žinote kokia būna agento dar duodama nuolaida? 3 ar 6 proc??  ax.gif

Aš gavau 5%
Atsakyti
Siemet kaip man atrodo ir tezu ir novaturo salygos panasios. Nusipirkus kelione per isankstinius galima keisti krypti, viesbuti ir kitus momentus pagal tuo metu galiojancias kainas. Sia galimybe galima pasinaudoti iki keliones pradzios likus daugiau nei 21 diena.

Del agenturos nuolaidu tai iprastine - 5 ar 6% taciau galima gauti ir 8 ar net 10. Pernai buvo momentas kai tezai leido agenturoms suteikti klientams 12% nuolaida patys padengdami agenturu marza.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2017 01 18, 14:43)
Siemet kaip man atrodo ir tezu ir novaturo salygos panasios. Nusipirkus kelione per isankstinius galima keisti krypti, viesbuti ir kitus momentus pagal tuo metu galiojancias kainas. Sia galimybe galima pasinaudoti iki keliones pradzios likus daugiau nei 21 diena.

Del agenturos nuolaidu tai iprastine - 5 ar 6% taciau galima gauti ir 8 ar net 10. Pernai buvo momentas kai tezai leido agenturoms suteikti klientams 12% nuolaida patys padengdami agenturu marza.

Tai, tas punktas yra sutartyje. Tačiau patys Tezai aiškina, kad sutartį galima keisti vieną kartą, ir antrasis pakeitimas nors įvyko, bet agentė nebuvo labai tuo patenkinta. Argumentas mano buvo tas, kad aie keitimų skaičių nieko neužsimenama, o yra tik jūsų minėtas punktas. O keisti buvo verta, kainos skirtumas buvo ženklus.

Taip, mano draugė pirko per kelionių mugę,gavo 12 proc. nuolaidą.
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 01 18, 11:23)

Eilinis marketingo triukas, kai paskaičiavo vienam geresnių viešbučių 1800€, atseit su vienu nemokamų, o kitų tik 130€,vejai kainos neatitinka ką rašo psl, nes matai pagal juos reik imti didesnį kambarį už šį pasiūlymą...

Mergaitės, aš visai žalia, reikomenduokite kokį viešbutį su baseinais, netoli jūros ir skanių maistu, gali būti tik suaugusiems, visgi vaikų nesivezim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 18, 22:16)
Eilinis marketingo triukas, kai paskaičiavo vienam geresnių viešbučių 1800€

Vat vat, paskaičiavau ir aš. Gaunasi uch kokia kaina tom datom, kaip eilinė kaina su vaikais.
Atsakyti