Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(egluciauskas @ 2017 06 14, 12:19)
Kas esate keliavę rugpjūtį, ar ten pakeliamas karštis?

Šįmet pirmą kartą keliausime birželį, tai vyras bijo, kad per anksti važiuojam. Atostogavę Turkijoj esam liepos gale, rugpjūčio viduryje, pačioje rugsėjo pradžioje. Tai man tik vieną rugsėjį buvo per karšta, nepakeliama drėgmė buvo. O daugiau visą laiką pats tas. Važiuojam su mažais vaikais, kurie nori mirkti visą dieną vandeny, tai nereikia baimintis, kad sušals. Pernai rugpjūtį buvo apie +45-47 dieną, bet tas karštis taip nesijaučia. Čia kiekvienam vis skirtingai, aš pavyzdžiui niekada nevažiuočiau gegužę, kitas niekada nevažiuotų rugpjūtį. Kaip kam patinka ir dar ką planuojate veikti. Mes išvažiuojame į vieną - dvi ekskursijas, ir einame vakarais apsipirkti, daugiau visą laiką leidžiame viešbutyje, prie vandens. Jei norite daugiau pakeliauti, kažką pamatyti, tai bus tikrai karšta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 14, 11:33)
Man aiskino, kad ta pazyma del musu paciu ramumo, is esmes ji nereikalinga. ax.gif

ačiū, super tada, nereiks į banką važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 14, 11:33)
Man aiskino, kad ta pazyma del musu paciu ramumo, is esmes ji nereikalinga. ax.gif

Mums irgi banke sake kad nereikia jokiu pazymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 14, 08:52)
Nebūdavo taip,kad nėra visai gultų,nes visi jau  "rezervuoti"? Ką tuo atveju darydavot? Mes važiuosime liepos gale,tai ten iš vis turbūt bus košmaras,žmonių begalė
huh.gif

Gultų rasdavom dar 7 val., bet jau be skėčio, ant pirso....
Gal žmonių sumažės, gal pats viešbutis kažkaip išspręs, bet šiaip ta žmonių gausa truputi erzino, prie baseino tai pat, gultas prie gulto.
Vaikštinėjom aplink, tai pustusčiai viešbučiai, o mūsų Saphir pilnutėlis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgusI @ 2017 06 14, 15:12)
Gultų rasdavom  dar 7 val., bet jau be skėčio, ant pirso....
Gal žmonių sumažės,  gal pats viešbutis  kažkaip išspręs, bet šiaip  ta žmonių gausa truputi  erzino, prie baseino tai pat, gultas prie gulto.
  Vaikštinėjom aplink, tai pustusčiai viešbučiai, o mūsų Saphir  pilnutėlis. smile.gif

Nu bet kas du kvaila mada su tais gultų rezervavimais iš anksto,net pikta protest.gif . Pvz Delfin deliux,tai tokių nesamonių net nėra. Tokius rezervuotojus lb greit padeda į vietą darbuotojai. Surenka praeidami užmestus rezervui daiktus ir ramu biggrin.gif . Nu aš lb tikiuosi,kad liepą pasitaisys viskas ir nereiks nervuotis. Esu didelė triznė,tai man bus sunku jei reikės vietų ieškot su žiburiu kur prigult ar maisto laukt eilėse biggrin.gif .Buvau prieš tai klausus,bet taip ir negavau konkretaus atsakymo apie turgų. Ar tas didysis turgus būna trečiadieniais? Kiek per mapsą žiūrėjau,yra lyg du turgūs. Kurioj vietoj tas pagrindinis yra nuo viešbučio po kaire ar po dešine?
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 06 14, 12:56)
Šįmet pirmą kartą keliausime birželį, tai vyras bijo, kad per anksti važiuojam. Atostogavę Turkijoj esam liepos gale, rugpjūčio viduryje, pačioje rugsėjo pradžioje. Tai man tik vieną rugsėjį buvo per karšta, nepakeliama drėgmė buvo. O daugiau visą laiką pats tas. Važiuojam su mažais vaikais, kurie nori mirkti visą dieną vandeny, tai nereikia baimintis, kad sušals. Pernai rugpjūtį buvo apie +45-47 dieną, bet tas karštis taip nesijaučia. Čia kiekvienam vis skirtingai, aš pavyzdžiui niekada nevažiuočiau gegužę, kitas niekada nevažiuotų rugpjūtį. Kaip kam patinka ir dar ką planuojate veikti. Mes išvažiuojame į vieną - dvi ekskursijas, ir einame vakarais apsipirkti, daugiau visą laiką leidžiame viešbutyje, prie vandens. Jei norite daugiau pakeliauti, kažką pamatyti, tai bus tikrai karšta. smile.gif

Mes tik viešbučio teritorijoje ir pleze planuojam būti, noriu kad vaikai iki soties atsimaudytu, nes žiemą prabuvom Tenerifeje, tai vanduo per šaltas vandens peamogoms, vis baiminauis kad nesusirgtu po pasibraidymu vandeny.
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 06 14, 16:07)
Nu bet kas du kvaila mada su tais gultų rezervavimais iš anksto,net pikta  protest.gif . Pvz Delfin deliux,tai tokių nesamonių net nėra. Tokius rezervuotojus lb greit padeda į vietą darbuotojai. Surenka praeidami užmestus rezervui daiktus ir ramu  biggrin.gif . Nu aš lb tikiuosi,kad liepą pasitaisys viskas ir nereiks nervuotis. Esu didelė triznė,tai man bus sunku jei reikės vietų ieškot su žiburiu kur prigult ar maisto laukt eilėse  biggrin.gif .Buvau prieš tai klausus,bet taip ir negavau konkretaus atsakymo apie turgų. Ar tas didysis turgus būna trečiadieniais? Kiek per mapsą žiūrėjau,yra lyg du turgūs. Kurioj vietoj tas pagrindinis yra nuo viešbučio po kaire ar po dešine?

Tokios ir atostogos jei turi keltis su žadintuvu, kad eit gultus užsiimti... Tikiuosi nebus pas mus viesbutyje tokių nesąmonių
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2017 06 14, 12:19)
Ar jūs bent į tą regioną važiuojat, kad neramu?

Ne i ta, bet tai dar ne garantuoja, kad nepasikartos, juk pernai Italijoje ne vienas buvo ir nebutinai siemet jau viskas.
Atsakyti

Ne i ta, bet tai dar ne garantuoja, kad nepasikartos, juk pernai Italijoje ne vienas buvo ir nebutinai siemet jau viskas.

tai jus cia, forume, norit informacijos ar pasikartos ar ne? :)  bet kokiu atveju, jus ne i ta regiona vykstate

Atsakyti
Kazkas klause del oru ka raso tai pievas .pries isvaziuojant ziurejau lietus ir ttt kiekv diena rode zaibus 😂
Ne karto nelijo silta gera vakare 25 budavo tai netikekit . Del saphir tai kaip minejau vaziavome ekskursija emem zmones is ten tai pasakojo ta pati kaip ir pabegusi tragedija sake visiska
Atsakyti
QUOTE(pabėgusI @ 2017 06 14, 07:40)
Atsiliepimai iš  4 žv. Saphir  smile.gif

Žmonių labai, labai daug,. lietuvių, apie 70 procentų.
Maistas ir jo pasirinkimas  skurdokas,  eilės, eilės....  prie mėsos, žuvies, pliažo bare prie picų ir gozlemė,  prie braškių ir trešnių tai net žmonės pasistumdydavo  blink.gif    Padavėjai nespėja., nei nurinkinėti stalų, nei paruošti naujai.

Gultai prie jūros "rezervuoti" jau nuo 7 val ryto. Vakarienei  staliuko tenkdavo  paieškoti tai pat.

Kaip matau, per ketverius metus niekas nepasikeitė, "tvarka" ta pati biggrin.gif . Keista, kad viešbutis nedaro jokių išvadų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 14, 10:14)
Liepos viduryje, skrydis su Novaturu uz 110 zmogui i abi puses 4u.gif
Veliau, Novaturas buvo paleides pigiu bilietu smile.gif

Kokį mėnesį pirkote?Pati užtikote bilietus ,ar Udriui buvo užduotis juos surasti,pasiūlyti ?Ar Novaturas plačiai reklamuoja tokius pasiūlymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 14 birželio 2017 - 19:26