Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Floora @ 2017 06 14, 08:18)
reikėtų  biggrin.gif ale kad neišeina niekaip visai šeimai atostogas kitaip suderinti ir tokiu laiku man per šallllllta  rolleyes.gif tad renkies tik taip kaip išeina... išgyvensim kaip nors  biggrin.gif

ai va , kadangi ir mes sau negalim leisti šiais metais kitu laiku , tai kažkaip nepergyvenu smile.gif aš kai tik ikeliu koja į oro uostą man prasideda atostogos ir viskas man tas pats , kad tik saulė ir jūra biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal žinote ar užtenka skenuotos pažymos iš banko apie draudimą ar būtinai turi būt originalas?
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 14, 10:59)
merginos gal žinote ar užtenka skenuotos pažymos iš banko apie draudimą ar būtinai turi būt originalas?

Man aiskino, kad ta pazyma del musu paciu ramumo, is esmes ji nereikalinga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 14, 10:14)
Mes pernai cia buvome, jei atsiliepimai butu aktualus klauskite 4u.gif
Papildyta:

Liepos viduryje, skrydis su Novaturu uz 110 zmogui i abi puses 4u.gif

Kada pirkote bilietus? Per išankstinius ar vėliau? 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip ten su tuo zemes drebejimu? ar viskas Ok? mano mamule jau nerimauja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 14, 12:03)
Kazin kaip ten su tuo zemes drebejimu? ar viskas Ok? mano mamule jau nerimauja  blink.gif

Ar jūs bent į tą regioną važiuojat, kad neramu?
Atsakyti
Kas esate keliavę rugpjūtį, ar ten pakeliamas karštis?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 06 14, 11:38)
Kada pirkote bilietus? Per išankstinius ar vėliau?  4u.gif

Veliau, Novaturas buvo paleides pigiu bilietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2017 06 14, 12:19)

Visad vykstam liepos pab - rugpjūčio pr. Tikrai pakeliamas karštis, jaučiasi tikros atostogos, aisku jei neplanuojama per daug ekskursijų. Nors ir su jomis viskas ok...
Atsakyti

buvau rugpjūčio pradžioje, tai pakartoti nenorėčiau, karšta buvo labai labai, daugiau tokiolaiko tikrai nesirinkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 06 14, 12:45)
Visad vykstam liepos pab - rugpjūčio pr. Tikrai pakeliamas karštis, jaučiasi tikros atostogos, aisku jei neplanuojama per daug ekskursijų. Nors ir su jomis viskas ok...

I exkursijas neplanuojam. Norim mirkti vandenyje smile.gif
Atsakyti

Viskas priklauso nuo to kaip pakeliate karštį. Man kai nekaršta niekada, kad ir kur nebūčiau, tai viskas ok.
Mano vyras sunkiau tveria karštį tai jam karštoka, bet išgyveno smile.gif
Atsakyti