Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Puma45 @ 2017 06 10, 18:45)
Manau arbatpinigiai tik grynais. Pazystama buvo prisipirkusi karunos šokolado, tai eura paimdavo o šokolada palikdavo  biggrin.gif

Man toki kaip Karuna vezt - tau jau rimtai geriau eura palikt...
Atsakyti
Sveikos
As siemet vesiu sokolada vilnius, duosiu recepsine, pernai davem tai buvo labai gerai. Jau kazkada rasiau, kad is karto gavom kambari tik atvyke wub.gif Nezinau ar suveiks bet pabandyt verta biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki :) Noreciau paklausti gal kas buvot kuklesniuose viesbuciuose netoli miesto centro, pvz.Avena resort and Spa? :) Noreciau isgirsti nuomonių ir rekomendacijų į "padorius" viesbucius netoli centro :) Agente siule Avena.. :)

Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2017 06 11, 02:31)
<p>Sveiki smile.gif Noreciau paklausti gal kas buvot kuklesniuose viesbuciuose netoli miesto centro, pvz.Avena resort and Spa? smile.gif Noreciau isgirsti nuomonių ir rekomendacijų į "padorius" viesbucius netoli centro smile.gif Agente siule Avena.. smile.gif</p>

mes buvome prieš 1,5metų Avenoje, labai fainas, nebrangus viešbutis netoli centro, nusiskundimų neturėjome.
Atsakyti
Mergaites, apsvieskit mane kaip yra su tuo keitimu i lyras unsure.gif Apsimoka labiau keistis is bankomato Turkijoje? rolleyes.gif Man Swede sako, jei atsiskaitinesiu kortele, tai jau automatiskai 2proc vien del to kad kita valiuta nuims nuo korteles. Suku galva kaip geriau atsiskaitionet ir kokiais pinigais? unsure.gif doh.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 06 11, 09:38)
Mergaites, apsvieskit mane kaip yra su tuo keitimu i lyras unsure.gif  Apsimoka labiau keistis is bankomato Turkijoje? rolleyes.gif  Man Swede sako, jei atsiskaitinesiu kortele, tai jau automatiskai 2proc vien del to kad kita valiuta nuims nuo korteles. Suku galva kaip geriau atsiskaitionet ir kokiais pinigais? unsure.gif  doh.gif  frusty.gif

nieko nesikeiskite, vežkitės eurus ir jais galėsite atsiskaityti, o jei jau matysite, kad trūk plyšt Jums reik lirų mieste išsikeisite 4u.gif
o jei apsipirkinėsite Waikiki, tai moki jiems eur, o grąžą atiduoda lirom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 06 11, 12:10)
nieko nesikeiskite, vežkitės eurus ir jais galėsite atsiskaityti, o jei jau matysite, kad trūk plyšt Jums reik lirų mieste išsikeisite 4u.gif
o jei apsipirkinėsite Waikiki, tai moki jiems eur, o grąžą atiduoda lirom  4u.gif

Sestadieni kylam!!! Nebegaliu kaip laukiu !!!
Atsakyti

mes buvome prieš 1,5metų Avenoje, labai fainas, nebrangus viešbutis netoli centro, nusiskundimų neturėjome.

Ačiū. 

Tikiuosi bus ok :)

Mama isvyksta..as įpareigota isrinkti. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 06 10, 11:24)
alanijoj: sepaderes kanjonas, žydroji arka, žaliasis kanjonas

Kuris kanjonas įspūdingesnis?Gal į abu verta važiuoti?Kas nors yra abejuose buvusi?
Atsakyti
Linkejimai iš Kušadasi Sealight resort viešbučio, čia mūsų pirma kelionė į Turkija, tai neturiu su kuom lyginti, bet turbūt mano sūnui 4m niekas neįtiktų. Realiai tik pavargstu, jokio gulėjimo su knyga sau leisti negaliu, bet čia jau mano vaikų charakterio savybės ax.gif
Apie viešbutį, šiek tiek dvelkia seniena, bet tai netrukdo. Maistas įvairus, jūros gėrybių nėra, šviežiai spaustos sultys 9 jų pinigai stiklinė blink.gif uogų iš viso nėra unsure.gif ale carte žuvies patiko, tezturo psl rašo 4 restoranai, o dirba tik 2, ledų yra, bet tokie belekokie. Kambarį gavom kokį užsakėme, nei tai kad registravausi ja jedu , nei kad parašyta jog atvykom savo 10 vestuvinių metinių proga -bonusų nedavė biggrin.gif Gėrimai jų analogai ,tik balantainas ir tuborg alus, taip kad baileys neteko gurkšnoti ax.gif
Labai patiko hamamo procedūra, kainavo 50€, nusiderejau iki 30€, man pasisekė pasitaikė mergina iš indonezijos, nu kokios auksinės rankelės, tokia maža, smulki o jau pirštai kokie stiprūs, vienu žodžiu tikrai verta ir 50€ buvo wub.gif
Waikiki pasiaubėm, bet vaikai labai zyzia, tai manau tikrai jiems per anksti tokios atostogos 4u.gif
Vaizdai tikrai pasakiški, vis palydim saulę... wub.gif
Atsakyti

elizieja, 11 Bir 2017 - 16:43, parašė: Linkejimai iš Kušadasi Sealight resort viešbučio, čia mūsų pirma kelionė į Turkija, tai neturiu su kuom lyginti, bet turbūt mano sūnui 4m niekas neįtiktų. Realiai tik pavargstu, jokio gulėjimo su knyga sau leisti negaliu, bet čia jau mano vaikų charakterio savybės ax.gif Apie viešbutį, šiek tiek dvelkia seniena, bet tai netrukdo. Maistas įvairus, jūros gėrybių nėra, šviežiai spaustos sultys 9 jų pinigai stiklinė blink.gifuogų iš viso nėra unsure.gifale carte žuvies patiko, tezturo psl rašo 4 restoranai, o dirba tik 2, ledų yra, bet tokie belekokie. Kambarį gavom kokį užsakėme, nei tai kad registravausi ja jedu , nei kad parašyta jog atvykom savo 10 vestuvinių metinių proga -bonusų nedavė biggrin.gifGėrimai jų analogai ,tik balantainas ir tuborg alus, taip kad baileys neteko gurkšnoti ax.gif Labai patiko hamamo procedūra, kainavo 50€, nusiderejau iki 30€, man pasisekė pasitaikė mergina iš indonezijos, nu kokios auksinės rankelės, tokia maža, smulki o jau pirštai kokie stiprūs, vienu žodžiu tikrai verta ir 50€ buvo wub.gif Waikiki pasiaubėm, bet vaikai labai zyzia, tai manau tikrai jiems per anksti tokios atostogos 4u.gif Vaizdai tikrai pasakiški, vis palydim saulę... wub.gif
Gero poilsio :) Kas liečia vaikus tai jo..visi l.skirtingi. mes vykome geguzes men.i Saphir su 1.5metuku dukra. Nespejom begioti :D Bet renkiesi zmogus-poilsis su vaikais,palieki juos (jei turi kam) arba niekur nepoilsiauji :) mes renkames poilsi su vaiku..bet musu atveju manau per maza manoji irgi buvo kelionei..nors ir po vieta pasimalem aplink apylinkes. Sakiau idealus amzius nuo 4 metų. Kai jau susitart įmanoma su jais. :D Tad gero laiko.. pailsesit vistiek,tik kitaip.. :D Cia truputį išsipletojau,atleiskit :D

Beje,kaip pirmas įspudis toj pusej? Mes visad i Antalijos pusę..Alanija..Kemeras..:)

Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasiteirauti gal kas keliavote į Eftalia Village? Kokie + ir -? Ačiū smile.gif
Ir dar ar pakenčiamas Turkijos karštis Liepos, Rugpjūčio mėnesiais?
Atsakyti