QUOTE(Editulka23 @ 2017 01 17, 23:09)
Sveikos ir sveiki
jau kuri laika kankina mane toks klausimas ir nusprendziau paklausti pas jus. Pirkau kelione musu seimai (2 suauge, 3vaikai, maziausiam bus 3 metai kai keliaisim). Agente per tez tour jau su 3proc nuolaida padare kaina 3600. As ziuriu Tezu puslapi na viskas identiska-trukme, kambarys, isskyrus kad trecio vaiko man neleidzia suvest ir kaina 2600. As sakau ar realu kad kaina ant 1000eur gali skirtis uz 11n uz triju metu vaika?... kazkas man cia ne taip...
ka jus manot? Novature aisku dabar jau uz 7n meta kaina 3600.. pirkau per isankstinius.
Ir dar. Ka reiskia maziausios kainos garantija? kad pati turiu ziuret kada mano pasirinkta kelione bus pigiausia ir sukt agentei?
paaiskinkit kas nors man blondei
Na kas del mazameciu, tai jie tikrai ziadzia su kainomis.
Pernai mes pirkom kelione i Egipta. Vaziavom 3 suauge 1 vaikas ne toks ir mazas buvo 11 metu.
emem 2 standartinius kambarius.
kainos beveik vienodos gaunas, nes vaikui padaro kaina mazesne, bet suagusiam skaiciuoja kaina kaip vienam dvivieciam kambary. todel mes su vyru mokejom standartine, o dukrai askaiciavo didesne, sunui, vaikiska pritaike, reziume kaina beveik ta pati standartine gavosi kaip suaugusiam
Na o del maziausios kainos garantijos, tai man taip pat agente bande suokti apie novaturo maziausios kainos garantija, kol pati nustebo pamaciusi, kad tezai i ta pati viesbuti mums tai paciai datai meta zenkliai geresne kaina , nei novaturas su ta garantija.
Cia mums siemet taip buvo su Turkija. Zinoma pirkom is tezu per isankstinius, nes kaina skyresi apie 300euru standartiniam kambariui, taigi...