O mes isskrendam i Crystal tat beach resort😉
O mes isskrendam i Crystal tat beach resort😉
Mums padarė iš karto. Net jokio lapuko atnešti nereikėjo, sako - patikėsim bet jūs paklauskit tiksliai ko Jums reikia jei nedaro nuolaidos ir sutartyje išrašo be nuolaidos kainą, vargu ar paskui ją padarys.. geriau tegul rašo su nuolaida ir kaip sąlyga, jei jūs neatnešit įrodymų - tuomet jau reiks daryt tokią ir tokią priemoką
Ar kas pirkotės safari išvyką? Kokie atsiliepimai?
Labasa, mes skrendam i ROYAL ALHAMBRA PALACE. Rinkausi ji del nedidelio atstumo iki oro uosto. Praitais metais draugai buvo, tai sakė papludimys geras, kambariai erdvus.
Nesenai gryžome iš atostogų Turkijoje Sidės mieste.Poilsiavome GLAMOUR RESORT and SPA***** viešbutyje.Nu viskas taip fainai,labai geras viešbutis.Numeris per du aukšus (nors keliavome dviese) maitinimas-viskas įskaičiuota.Kelionępirkome pagal agentūrą ARA TRAVEL
Kuris kazin geresnis?
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA ( 5 ) ( KEMER )
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA ( 5 ) ( KEMER )
Gal kas buvot ir galit pasidalint ispudziais?
mano manymu, tai visi crystal daug maz panasus savo lygiu. todel asmeniskai as rinkciausi aura vien del teritorijos. deluxe pries kelis metus buvau. maistu, personalu, kambariais buvome patenkintos. kadangi vykau ta karta tik su drauge, vakarais ejom i klubus, tai mums tiko, tiesa sakant, tai tik del to ji ir emem, kad iki klubu keli zingsniai - praktiskai tiek pat, kiek ir iki papludimio. o siaip tai nematau jame daugiau pliusu lygiant su aura. teritorija deluxe visai mazulyte, suspausta iki negaliu, per gatvele papludimys. mano manymu, tai ju skirtumas tik teritorijoje ir papludimyje, ir siuose punktuose laimi aura. aisku, reiktu skaityti atsiliepimus ir ziureti pagal savo prioritetus.
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA ( 5 ) ( KEMER )
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA ( 5 ) ( KEMER )
Gal kas buvot ir galit pasidalint ispudziais? </p></div></blockquote><p>mano manymu, tai visi crystal daug maz panasus savo lygiu. todel asmeniskai as rinkciausi aura vien del teritorijos. deluxe pries kelis metus buvau. maistu, personalu, kambariais buvome patenkintos. kadangi vykau ta karta tik su drauge, vakarais ejom i klubus, tai mums tiko, tiesa sakant, tai tik del to ji ir emem, kad iki klubu keli zingsniai - praktiskai tiek pat, kiek ir iki papludimio. o siaip tai nematau jame daugiau pliusu lygiant su aura. teritorija deluxe visai mazulyte, suspausta iki negaliu, per gatvele papludimys. mano manymu, tai ju skirtumas tik teritorijoje ir papludimyje, ir siuose punktuose laimi aura. aisku, reiktu skaityti atsiliepimus ir ziureti pagal savo prioritetus. </p>
aciu uz pasidalinima
Papildyta:
</p>
kur buvote nuvaziave? gal aplink Side yra kazkokiu vietu kur verta nuvykti?
MARTI LA PERLA (Marmaris)
Aš ir pradėjau žiūrėti į orus, tai rodo Kušadasi irgi lietų nuo sekmadienio, aišku būtų liūdna, bet jau nepakeisim to
Patiko ir man ta rūmų pasaka
O gal žinot, kas aplink šį viešbutį? Kokią kainą gavote?