Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 07, 08:53)
Vakar važiavom paso darytis (turim, bet galioja trumpiau nei 6 mėn iki kelionės), tai kai sužinojo kam tas pasas, vos ne iki skandalo doh.gif Čia dešimtmetė taip... O nenori keliaut dėl to, kad bijo skrist unsure.gif

Skris pirmą kartą? ar jau patirties turi? iš kur tokia baimė vaikui?
Galit pabandyt nusivest pas vaikų psichologą dėl baimės. Maniškis labai bijojo kilti liftu.
Nuėjom, pakalbėjom, padėjo. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 06 04, 21:12)
Vezimas keliaus nemokamai. I bendra lagamino svori nesiskaiciuos. Kai registruosit lagaminus, uzregistruosit ir vezima, o ar atiduot is karto ar vezt iki lektuvo cia jau jusu reikalas, kaip jums patogiau. Tikrai nera tokiu taisykliu, kad vezimas nemokamas tik iki 2metu.  4u.gif

Small Planet info:

Jei keliaujate su kūdikiu iki dvejų metų amžiaus – leidžiama turėti iki 10 kg registruojamo bagažo ir sulankstomą vaikišką vežimėlį.

Jei Jūsų kūdikiui jau suėjo dveji metai, galite vežimėlį vežtis nemokamai, tik vežimėlio svoris bus įskaičiuojamas į vaikui priklausančius leistinus 20 kg registruojamo bagažo.
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 06 07, 10:39)
Kaip suprantu cia galima palikti savo masina..o apie koki vairuotoja kalba eina?  biggrin.gif  atsiprasau uz toki kvailaklausima,bet aktualu man taip pat kaip reikes taip anksti iki oro uosto su visa seima nusigaut blink.gif
Uz papildoma mokesti? bigsmile.gif
Papildyta:

keitet lyras Turkijoje?  rolleyes.gif
Noriu isigyt 30SPF kazka sau ir vaikams..Dairausi i Australian Gold. Idomu kuri geriau imti, purskiama krema seip ar su bronzatoriumi..Bronzatorius suteikia spalva? Idomu ka jis tokio priduoda? biggrin.gif

Kalba eina apie vairuotoją, kuris atvažiuoja į oro uostą ir nuvaro jūsų auto į savo saugojimo aikštelę, o kai sugrįžtate, ją atvaro į oro uostą ir jums priduoda.
Atsakyti
Ar yra kas neseniai keliavo su Kidy Tour organizatorium? Dar vis noriu atsiliepimu apie juos biggrin.gif ax.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 07, 08:53)
Vakar važiavom paso darytis (turim, bet galioja trumpiau nei 6 mėn iki kelionės), tai kai sužinojo kam tas pasas, vos ne iki skandalo doh.gif Čia dešimtmetė taip... O nenori keliaut dėl to, kad bijo skrist unsure.gif

mano dešimtemetė su didžiausiu noru skrido prieš 2 metus, dabar jau beveik 13 ir sunūs 4 metų vos ne dienas skaičiuoja abu kaip laukia biggrin.gif

QUOTE(Zibute33 @ 2017 06 07, 11:37)
Ar yra kas neseniai keliavo su Kidy Tour organizatorium? Dar vis noriu atsiliepimu apie juos biggrin.gif  ax.gif  unsure.gif  4u.gif

mes su jais skrisime. o kokių atsiliepimų norit, man kažkaip nekyla jokių klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 06 07, 11:37)
Ar yra kas neseniai keliavo su Kidy Tour organizatorium? Dar vis noriu atsiliepimu apie juos biggrin.gif  ax.gif  unsure.gif  4u.gif

Viskas su jais gerai, man net labiau patiko nei su tezais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 07, 11:55)
Viskas su jais gerai, man net labiau patiko nei su tezais  4u.gif

Martyna Eftalijoj yra lietuvė kuri pasitinka?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 07, 11:30)
Skris pirmą kartą? ar jau patirties turi? iš kur tokia baimė vaikui?
Galit pabandyt nusivest pas vaikų psichologą dėl baimės. Maniškis labai bijojo kilti liftu.
Nuėjom, pakalbėjom, padėjo.  clap.gif

Skridus jau ne kartą, kaimynė prikalbėjo kad lėktuvai krenta tai dabar bijo baisiausiai unsure.gif
Dėl psichologo gera mintis, net nepagalvojau apie tai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2017 06 07, 11:54)
mano dešimtemetė su didžiausiu noru skrido prieš 2 metus, dabar jau beveik 13 ir sunūs 4 metų vos ne dienas skaičiuoja abu kaip laukia  biggrin.gif

Kaip jums gerai smile.gif
Aš vis bandau kalbėt kad nieko baisaus, gal pavyks kaip nors perkalbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 07, 10:34)
Kalba eina apie vairuotoją, kuris atvažiuoja į oro uostą ir nuvaro jūsų auto į savo saugojimo aikštelę, o kai sugrįžtate, ją atvaro į oro uostą ir jums priduoda.

tokiu atveju lieka rakteliai pas vairuotoja unsure.gif neziurejau dar aiksteles adreso..toli ji? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2017 06 07, 10:54)
mes su jais skrisime. o kokių atsiliepimų norit, man kažkaip nekyla jokių klausimų  smile.gif

QUOTE(Martyna @ 2017 06 07, 10:55)
Viskas su jais gerai, man net labiau patiko nei su tezais  4u.gif

Visada neramu kai naujas organizatorius unsure.gif Reik nuraminimo, tai va ramu dabar biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
skėčiai, gultai, rankšluosčiai (reikalingas depozitas): sakykit kaip su tais depozitais kazin? Ar nera maisaties? rolleyes.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 06 07, 10:39)
Uz papildoma mokesti? bigsmile.gif

Ne.Rašiau,kad buvom užsiregistravę programoj Aš važiuoju.
Atsakyti
Gal kas gali duoti kontaktus kam yra pati agentura pritaikiusi 7proc nuolaida? Nu visos maximum 5proc nuolaidele siulo, norisi daugiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2017 06 07, 11:39)
Ne.Rašiau,kad buvom užsiregistravę programoj Aš važiuoju.

4u.gif nu kaip smagu..nieko net prasyt nereikejo> net neuzsiminet? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš praitoje savaitėje užsiregistravau šiai akcijai. Bet negaunu jokio laiško su užklausimu mūsų informacijos kaip pvz. Vardas Pavardė
Atsakyti