Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Indare @ 2017 06 06, 14:20)
Na va, galėsite klausti dar ir mūsų, jei kils kokių klausimų vėliau smile.gif

Pas mane jau irgi kyla problemos su kelione, viskas užsakyta, vaikas nenori skristi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 06, 14:29)
Pas mane jau irgi kyla problemos su kelione, viskas užsakyta, vaikas nenori skristi unsure.gif

Pas mane kasmet ta pati problema būna hihihi.gif Pasakau tik likus kokiai savaitei iki kelionės, kad keliausim. Pasispardo, bet važiuoja. Šiemet dar irgi nieko nežino doh.gif Aišku, jei Turkijon važiuotumėm pagulėt, tai gal neprieštarautų labai biggrin.gif Arba per mokslo metus biggrin.gif Bet kadangi jau nemažai metų renkuosi aktyvesnes keliones, tai ne itin laimingas būna rolleyes.gif Bet aš jo namie iš principo palikt nenoriu, atsisėdi kiaurus metus prie kompiuterio, bent per keliones pailsi nuo jo. Nors, aišku, nuo to jis visai nenori ilsėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 06, 14:29)

O mūsiškė jau svaigsta ir dienas skaičiuoja, net gimtadienį atsisakė Lt švęsti, kad tik į Turkiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 06 06, 12:58)
O mūsiškė jau svaigsta ir dienas skaičiuoja, net gimtadienį atsisakė Lt švęsti, kad tik į Turkiją  biggrin.gif

Mergaitėm labiau patinka atostogauti nei berniukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 06, 07:16)
Kam aktualu, tai rugsejo 23 nebloga kaina i Queens Park Tekirova Resort & Spa (10 n 2+2 ~2000). Man kazkodel neleidzia ankstesniu rugsejo datu Novaturas unsure.gif

O jūs ten buvusi?
Aš dabar Tekirovoje.Buvau prieš keletą dienų šiame viešbutyje masažo,nes pas mane brangus.
Patys darbuotojai pasakė,kad viešbutis nevertas 5*. Iš tikrųjų ten kur pirtys,masažai yra baisu. Vien pelėsiai,spintelės išlaužytos, tapetai atšokę nuo drėgmės. Galvojau į kokią skylę mane atvedė....
Atsakyti

Kaip keista.  :huh2:  :huh2:  Maniškis negali sulaukti kelionės į Turkiją.  :D Ir į stovyklą kas metai su malonumu važiuoja, nors keltis reikia anksti ir mankštą daryti. O kelionės jau net spirga kaip laukia. Juk smagu pajūriu palakstyt, panardyt, pačiuožinėt nuo vandens kalnelių... Aišku į bažnyčias nebūna laimingas kai tampom, bet eina  :angel_not: .Net knygą vežasi skaityt, kad tik galėtų keliaut.

Atsakyti

Kaip keista.  :huh2:  :huh2:  Maniškis negali sulaukti kelionės į Turkiją.  :D Ir į stovyklą kas metai su malonumu važiuoja, nors keltis reikia anksti ir mankštą daryti. O kelionės jau net spirga kaip laukia. Juk smagu pajūriu palakstyt, panardyt, pačiuožinėt nuo vandens kalnelių... Aišku į bažnyčias nebūna laimingas kai tampom, bet eina  :angel_not: .Net knygą vežasi skaityt, kad tik galėtų keliaut.

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 06 06, 17:01)
<p>Kaip keista.  huh.gif  huh.gif  Maniškis negali sulaukti kelionės į Turkiją.  biggrin.gif Ir į stovyklą kas metai su malonumu važiuoja, nors keltis reikia anksti ir mankštą daryti. O kelionės jau net spirga kaip laukia. Juk smagu pajūriu palakstyt, panardyt, pačiuožinėt nuo vandens kalnelių... Aišku į bažnyčias nebūna laimingas kai tampom, bet eina  angel_not.gif .Net knygą vežasi skaityt, kad tik galėtų keliaut.</p>

O kiek jūsiškiui metų? Nes čia "maištauja" turbūt jau paaugliukai. Maniškis irgi burbuliuoja, kad nevažiuos doh.gif
Atsakyti

Paaiskinkite, prasau, del registracijos lektuve vietos, nes perskaiciau 10 puslapiu, ir info skirtinga.

2013 m. registravausi nemokamai, ir toji registracija buvo nuo 16 val duena pries skrydi, 2014 ar 2015  registracija tapo 3 eurai, o su papildoma erdve kojom, 10 euru.

Siemet man agenre sako, kad tik papildoma erdve kojom yra mokama, kitas vietas galima registruotis pries 72 val. Cia siu metu naujove? Ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 06, 11:49)
bilietus su vietomis gausime tik registruojantis oro uoste? ar pačiam užsičekint negalima internetu ? smile.gif  kaip lėktuvai? blogesni už small planet ? smile.gif

Taip, vietas gausite oro uoste, lėktuvo gerumą nežinau kaip įvertinti, atrodo panašiai kaip ir small planet, vietos kojoms vienodai mažai 4u.gif
Atsakyti
Čia vis galvoju - apie pykinimus ir kt kalbėjo... Sako, kartais poilsiautojus kankina sindromas RMĖ . Gal dėl to? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 06 birželio 2017 - 19:30
QUOTE(Udrius @ 2017 06 06, 20:30)
Čia vis galvoju - apie pykinimus ir kt kalbėjo... Sako, kartais poilsiautojus kankina sindromas RMĖ . Gal dėl to?  smile.gif

Tie vežasi Mezymfortus ir pan. vaistus. smile.gif O čia kalba eina apie užsupimą.
Suprantu, kad čia provokacija, bet į tą temą prisiminiau, kad iš tiesų vienas labiau gydytojų rekomenduojamų dalykų tokiais atvejais - nebūt tuščiu skrandžiu, pradėjus nors truputį pykint- kažką lengvai užkrimst. Bet čia kai lengvesni atvejai, o kai labai jau stipriai ta "jūros liga" reiškiasi - nepadeda ir tas...
Atsakyti