Pas mane jau irgi kyla problemos su kelione, viskas užsakyta, vaikas nenori skristi
Pas mane jau irgi kyla problemos su kelione, viskas užsakyta, vaikas nenori skristi
Pas mane kasmet ta pati problema būna Pasakau tik likus kokiai savaitei iki kelionės, kad keliausim. Pasispardo, bet važiuoja. Šiemet dar irgi nieko nežino Aišku, jei Turkijon važiuotumėm pagulėt, tai gal neprieštarautų labai Arba per mokslo metus Bet kadangi jau nemažai metų renkuosi aktyvesnes keliones, tai ne itin laimingas būna Bet aš jo namie iš principo palikt nenoriu, atsisėdi kiaurus metus prie kompiuterio, bent per keliones pailsi nuo jo. Nors, aišku, nuo to jis visai nenori ilsėtis
O mūsiškė jau svaigsta ir dienas skaičiuoja, net gimtadienį atsisakė Lt švęsti, kad tik į Turkiją
Mergaitėm labiau patinka atostogauti nei berniukams
O jūs ten buvusi?
Aš dabar Tekirovoje.Buvau prieš keletą dienų šiame viešbutyje masažo,nes pas mane brangus.
Patys darbuotojai pasakė,kad viešbutis nevertas 5*. Iš tikrųjų ten kur pirtys,masažai yra baisu. Vien pelėsiai,spintelės išlaužytos, tapetai atšokę nuo drėgmės. Galvojau į kokią skylę mane atvedė....
Kaip keista. Maniškis negali sulaukti kelionės į Turkiją. Ir į stovyklą kas metai su malonumu važiuoja, nors keltis reikia anksti ir mankštą daryti. O kelionės jau net spirga kaip laukia. Juk smagu pajūriu palakstyt, panardyt, pačiuožinėt nuo vandens kalnelių... Aišku į bažnyčias nebūna laimingas kai tampom, bet eina .Net knygą vežasi skaityt, kad tik galėtų keliaut.
Kaip keista. Maniškis negali sulaukti kelionės į Turkiją. Ir į stovyklą kas metai su malonumu važiuoja, nors keltis reikia anksti ir mankštą daryti. O kelionės jau net spirga kaip laukia. Juk smagu pajūriu palakstyt, panardyt, pačiuožinėt nuo vandens kalnelių... Aišku į bažnyčias nebūna laimingas kai tampom, bet eina .Net knygą vežasi skaityt, kad tik galėtų keliaut.
O kiek jūsiškiui metų? Nes čia "maištauja" turbūt jau paaugliukai. Maniškis irgi burbuliuoja, kad nevažiuos
Paaiskinkite, prasau, del registracijos lektuve vietos, nes perskaiciau 10 puslapiu, ir info skirtinga.
2013 m. registravausi nemokamai, ir toji registracija buvo nuo 16 val duena pries skrydi, 2014 ar 2015 registracija tapo 3 eurai, o su papildoma erdve kojom, 10 euru.
Siemet man agenre sako, kad tik papildoma erdve kojom yra mokama, kitas vietas galima registruotis pries 72 val. Cia siu metu naujove? Ar kaip?
Taip, vietas gausite oro uoste, lėktuvo gerumą nežinau kaip įvertinti, atrodo panašiai kaip ir small planet, vietos kojoms vienodai mažai
Tie vežasi Mezymfortus ir pan. vaistus. O čia kalba eina apie užsupimą.
Suprantu, kad čia provokacija, bet į tą temą prisiminiau, kad iš tiesų vienas labiau gydytojų rekomenduojamų dalykų tokiais atvejais - nebūt tuščiu skrandžiu, pradėjus nors truputį pykint- kažką lengvai užkrimst. Bet čia kai lengvesni atvejai, o kai labai jau stipriai ta "jūros liga" reiškiasi - nepadeda ir tas...