Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 09:55)
Labas rytas.
Toks klausimas - gal kas būsite susidūręs. Sumokėjom avansą, planuota kelionės diena yra rugpjūčio 1d., bet labai stipriai pasikoregavo situacija dėl nenumatytų dalykų ir greičiausiai, kad negalėsim keliaut. Kad to avanso nesusigrąžinsim, tai suprantu, bet ar nereiks dar kažkokių baudų ar pan sumokėt? Kaip išvengt dar didesnių nuostolių nei avanso praradimas?

Tikrai nera jokiu baudu. Maximum avansa prarasite.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 06 06, 07:16)
Ačiū . Žiūrėsim, kiek mes ten pirksim ir ar pasinaudosim . Ar verta prasidėt su tais grąžinimais? Nors 10 proc. grąžina?

Rūbų PVM 8%, kitų daiktų berods 18%. Mūsų čekyje PVM buvo apie 30 lyrų, grąžino 3USD biggrin.gif
Verta ar ne tik jums spręsti, pati procedūra oro uoste nesudėtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 06 birželio 2017 - 08:58
QUOTE(Laimė @ 2017 06 06, 08:06)
siūlykit ką turite? aš kaip tik panašiai datai ieškau kelionės, jeigu gera kaina-perimčiau 4u.gif

Kažin, ar jums tiks....pas mane 1suag+1vaikas
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 06, 08:12)
Tikrai nera jokiu baudu. Maximum avansa prarasite.

o gal žinote, kiek minimum dienų iki kelionės pradžios gali likt, kad būtų galima atšaukt kelionę be jokių baudų.
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 09:11)
Kažin, ar jums tiks....pas mane 1suag+1vaikas
Papildyta:
o gal žinote, kiek minimum dienų iki kelionės pradžios gali likt, kad būtų galima atšaukt kelionę be jokių baudų.

man reikia 1 suaug.+2 vaikai, tai manau prijungtų tą vaiką už papild.mokestį
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 11:11)

21 d iki kelionės , avansą vis vieną prarasite, nebent pirkote per išankstinius ir galiojo kitos sąlygos
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 06 05, 17:53)
11,  pirma nemokama eile, kaip ir pradzia sparno, poto eina avarinio isejimo platesnes vietos mokamos , ir uz ju jau 14 nemokama , bet jau ant pacio vidurio sparno, ja ir pasirinkau,nes i gala nenoriu:) tiek to bus gerai ir ant sparno sedeti smile.gif

Tai ta jau buvo užimta, registravausi pirmadienį 6 ryto...

QUOTE(kas cia @ 2017 06 05, 20:18)
Merginos, o Novaturas leidzia registruotis atgaliniam skrydziui? 4u.gif

Leidžia leidžia..per tą pačią registraciją ir pirmyn ir atgal užsiregistravau.

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 05, 22:43)
as nesuprantu noro sedeti priekyje biggrin.gif man galas daug fainiau daug ramiau sedeti,nes priekyje visi maziukai verkia . Tai man tas galas tiesiog palaima .

priekyje yra galimybė anksčiau išlipti iš lėktuvo ir išvengti ilgų eilių. Jei nebūtų patogiau- tai nebūtų priekyje vietos mokamos. mirksiukas.gif O Small planet išvis lėktuvuose tik vienos durys priekyje, tai kol iš galo išsikrapštėm, tai pirmieji išlipę jau visas patikras buvo pralėkę...
Ne visada priekyje būna tie mažiukai, yra tekę ir gale klausytis jų raudų...
Aš kai skrendu viena tai renkuosi galą, bet kai su vaikais imdavom mokamą priekį.

QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 10:11)

21
Papildyta:
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 06 05, 17:53)
11,  pirma nemokama eile, kaip ir pradzia sparno, poto eina avarinio isejimo platesnes vietos mokamos , ir uz ju jau 14 nemokama , bet jau ant pacio vidurio sparno, ja ir pasirinkau,nes i gala nenoriu:) tiek to bus gerai ir ant sparno sedeti smile.gif

Tai ta jau buvo užimta, registravausi pirmadienį 6 ryto...

QUOTE(kas cia @ 2017 06 05, 20:18)
Merginos, o Novaturas leidzia registruotis atgaliniam skrydziui? 4u.gif

Leidžia leidžia..per tą pačią registraciją ir pirmyn ir atgal užsiregistravau.

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 05, 22:43)
as nesuprantu noro sedeti priekyje biggrin.gif man galas daug fainiau daug ramiau sedeti,nes priekyje visi maziukai verkia . Tai man tas galas tiesiog palaima .

priekyje yra galimybė anksčiau išlipti iš lėktuvo ir išvengti ilgų eilių. Jei nebūtų patogiau- tai nebūtų priekyje vietos mokamos. mirksiukas.gif O Small planet išvis lėktuvuose tik vienos durys priekyje, tai kol iš galo išsikrapštėm, tai pirmieji išlipę jau visas patikras buvo pralėkę...
Ne visada priekyje būna tie mažiukai, yra tekę ir gale klausytis jų raudų...
Aš kai skrendu viena tai renkuosi galą, bet kai su vaikais imdavom mokamą priekį.

QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 10:11)

21
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 06 06, 08:06)
siūlykit ką turite? aš kaip tik panašiai datai ieškau kelionės, jeigu gera kaina-perimčiau 4u.gif

Crystal Aura Resort & Spa. Nuo rugpjūčio 1d. 7 naktys, Standart Room. 1suag+1vaik (11m). Per KiddyTour. 970eur.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 06, 07:54)
Mes skridom. Viskas su jais gerai. Kas domina?  biggrin.gif

bilietus su vietomis gausime tik registruojantis oro uoste? ar pačiam užsičekint negalima internetu ? smile.gif kaip lėktuvai? blogesni už small planet ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 06, 12:49)
bilietus su vietomis gausime tik registruojantis oro uoste? ar pačiam užsičekint negalima internetu ? smile.gif  kaip lėktuvai? blogesni už small planet ? smile.gif

Pagal ką sprendžiate apie lėktuvų gerumą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 10:39)
Crystal Aura Resort & Spa. Nuo rugpjūčio 1d. 7 naktys, Standart Room. 1suag+1vaik (11m). Per KiddyTour. 970eur.

tai kelionių agentūroje, kurioje pirkote susižinokite perleidimo sąlygas arba palikite užstatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 06 06, 13:12)
tai kelionių agentūroje, kurioje pirkote susižinokite perleidimo sąlygas arba palikite užstatą 4u.gif

aš sumokėjus 200eur avanso.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 06, 08:47)
Tai jūs greičiau, mes liepos vidury smile.gif

Na va, galėsite klausti dar ir mūsų, jei kils kokių klausimų vėliau smile.gif
Atsakyti