QUOTE(Gabriell'e @ 2017 06 05, 17:53)
11, pirma nemokama eile, kaip ir pradzia sparno, poto eina avarinio isejimo platesnes vietos mokamos , ir uz ju jau 14 nemokama , bet jau ant pacio vidurio sparno, ja ir pasirinkau,nes i gala nenoriu:) tiek to bus gerai ir ant sparno sedeti
Tai ta jau buvo užimta, registravausi pirmadienį 6 ryto...
QUOTE(kas cia @ 2017 06 05, 20:18)
Merginos, o Novaturas leidzia registruotis atgaliniam skrydziui?
Leidžia leidžia..per tą pačią registraciją ir pirmyn ir atgal užsiregistravau.
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 05, 22:43)
as nesuprantu noro sedeti priekyje
man galas daug fainiau daug ramiau sedeti,nes priekyje visi maziukai verkia . Tai man tas galas tiesiog palaima .
priekyje yra galimybė anksčiau išlipti iš lėktuvo ir išvengti ilgų eilių. Jei nebūtų patogiau- tai nebūtų priekyje vietos mokamos.
O Small planet išvis lėktuvuose tik vienos durys priekyje, tai kol iš galo išsikrapštėm, tai pirmieji išlipę jau visas patikras buvo pralėkę...
Ne visada priekyje būna tie mažiukai, yra tekę ir gale klausytis jų raudų...
Aš kai skrendu viena tai renkuosi galą, bet kai su vaikais imdavom mokamą priekį.
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 10:11)
o gal žinote, kiek minimum dienų iki kelionės pradžios gali likt, kad būtų galima atšaukt kelionę be jokių baudų.
21
Papildyta:
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 06 05, 17:53)
11, pirma nemokama eile, kaip ir pradzia sparno, poto eina avarinio isejimo platesnes vietos mokamos , ir uz ju jau 14 nemokama , bet jau ant pacio vidurio sparno, ja ir pasirinkau,nes i gala nenoriu:) tiek to bus gerai ir ant sparno sedeti
Tai ta jau buvo užimta, registravausi pirmadienį 6 ryto...
QUOTE(kas cia @ 2017 06 05, 20:18)
Merginos, o Novaturas leidzia registruotis atgaliniam skrydziui?
Leidžia leidžia..per tą pačią registraciją ir pirmyn ir atgal užsiregistravau.
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 06 05, 22:43)
as nesuprantu noro sedeti priekyje
man galas daug fainiau daug ramiau sedeti,nes priekyje visi maziukai verkia . Tai man tas galas tiesiog palaima .
priekyje yra galimybė anksčiau išlipti iš lėktuvo ir išvengti ilgų eilių. Jei nebūtų patogiau- tai nebūtų priekyje vietos mokamos.
O Small planet išvis lėktuvuose tik vienos durys priekyje, tai kol iš galo išsikrapštėm, tai pirmieji išlipę jau visas patikras buvo pralėkę...
Ne visada priekyje būna tie mažiukai, yra tekę ir gale klausytis jų raudų...
Aš kai skrendu viena tai renkuosi galą, bet kai su vaikais imdavom mokamą priekį.
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 10:11)
o gal žinote, kiek minimum dienų iki kelionės pradžios gali likt, kad būtų galima atšaukt kelionę be jokių baudų.
21