Gal kas gali plačiau papasakoti, kaip susigrąžinti PVM, kai perki drabužius? Kiek Turkijoj PVM? Kokie dokumentai reikalingi ir aplamai, ar apsimoka terliotis? Planuojam waikiki truputį nusiaubt
QUOTE(Indare @ 2017 06 05, 20:42)
Smagu Gero poilsio! Mane labiausiai domintų pramogos vaikams, kas be kalnelių vaikams yra? Kaip vaikų klubo veikla?
Jus irgi i Lonicera kada?
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 05, 22:05)
Jus irgi i Lonicera kada?
Taip, birzelio 20 d. O Jus?
as nesuprantu noro sedeti priekyje man galas daug fainiau daug ramiau sedeti,nes priekyje visi maziukai verkia . Tai man tas galas tiesiog palaima .
Labukas,pasikartosiu. Gal kas jau skridote į Antaliją su Corendon lėktuvu (turkų) ?
QUOTE(Daivija @ 2017 06 05, 21:09)
Gal kas gali plačiau papasakoti, kaip susigrąžinti PVM, kai perki drabužius? Kiek Turkijoj PVM? Kokie dokumentai reikalingi ir aplamai, ar apsimoka terliotis? Planuojam waikiki truputį nusiaubt
Kai mokesit Waikiki pasakykite kad norite TaxFree, jie atspausdina pirkimo dokumenta. Orouoste nueisite i TaxFree ofisa (paklauskit atstovo kur) ir ten jau grazins kazkokia dali. Mes pabandem, eiliu nebuvo. Uztrukom gal 5min. Bet grazino tik kazkur trecia dali nuo nurodytos saskaitoje.
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 06 06, 06:04)
Kai mokesit Waikiki pasakykite kad norite TaxFree, jie atspausdina pirkimo dokumenta. Orouoste nueisite i TaxFree ofisa (paklauskit atstovo kur) ir ten jau grazins kazkokia dali. Mes pabandem, eiliu nebuvo. Uztrukom gal 5min. Bet grazino tik kazkur trecia dali nuo nurodytos saskaitoje.
Ačiū . Žiūrėsim, kiek mes ten pirksim ir ar pasinaudosim . Ar verta prasidėt su tais grąžinimais? Nors 10 proc. grąžina?
Kam aktualu, tai rugsejo 23 nebloga kaina i Queens Park Tekirova Resort & Spa (10 n 2+2 ~2000). Man kazkodel neleidzia ankstesniu rugsejo datu Novaturas
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 05, 23:51)
Labukas,pasikartosiu. Gal kas jau skridote į Antaliją su Corendon lėktuvu (turkų) ?
Mes skridom. Viskas su jais gerai. Kas domina?
QUOTE(Indare @ 2017 06 05, 22:29)
Taip, birzelio 20 d. O Jus?
Tai jūs greičiau, mes liepos vidury
Labas rytas.
Toks klausimas - gal kas būsite susidūręs. Sumokėjom avansą, planuota kelionės diena yra rugpjūčio 1d., bet labai stipriai pasikoregavo situacija dėl nenumatytų dalykų ir greičiausiai, kad negalėsim keliaut. Kad to avanso nesusigrąžinsim, tai suprantu, bet ar nereiks dar kažkokių baudų ar pan sumokėt? Kaip išvengt dar didesnių nuostolių nei avanso praradimas?
Toks klausimas - gal kas būsite susidūręs. Sumokėjom avansą, planuota kelionės diena yra rugpjūčio 1d., bet labai stipriai pasikoregavo situacija dėl nenumatytų dalykų ir greičiausiai, kad negalėsim keliaut. Kad to avanso nesusigrąžinsim, tai suprantu, bet ar nereiks dar kažkokių baudų ar pan sumokėt? Kaip išvengt dar didesnių nuostolių nei avanso praradimas?
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 06, 07:55)
Labas rytas.
siūlykit ką turite? aš kaip tik panašiai datai ieškau kelionės, jeigu gera kaina-perimčiau