Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 05, 07:49)
Kas 8 d. skrendate- registracija jau atidaryta  mirksiukas.gif

kelintą val skrydis?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 06 04, 20:02)
O kaip tas apiforminimas vyksta, kad nereiktų iškart mokėti? Aš maniau ten reik sumokėti, o grįžus kažką su draudimu aiškintis  4u.gif

Juk jums atsiuntė visas taisykles ir instrukcijas ką daryti kai atsitinka kažkas. Perskaitykit ir jomis vadovaukitės...
Atsakyti
Gal yra atostogavusiu Queens Park tekirova? Kokie atsiliepimai butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 05, 08:49)
Kas 8 d. skrendate- registracija jau atidaryta  mirksiukas.gif

Jei norite vietų arčiau, priekyje, tai 3 eur. mokestis. Yra dar brangesnės- tos su papildoma vieta kojoms.  O visos už sparno tolyn iki galo- nemokamos. Aš visad imdavau priekines, mokėdavau papildomai, bet šį kartą rezervavausi nemokamas, ties viduriuku, tai va 24 eur sutaupiau.  ax.gif Gal iš lėktuvo ir vėliau išlipsim, nu bet autobusas vežantis į viešbutį vistiek lauks.

Taigi, vietas lėktuve jau turim, dabar beliko čemodaną susikrauti. Jau pradėjau: pasidėjau  lagaminą vidury drabužinės, įdėjau kremus, maudymukus ir "pleženkes". Ir uždariau.    biggrin.gif

Jau uzsiregistravome smile.gif tik pavelavau uzsiimti tas vietas kur visada renkuosi ..11eile... man ten geriausia
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2017 06 05, 09:53)
kelintą val skrydis?

5,30. Vartai užsidaro 5:00. Ankstoka truputį, bet iš kitos pusės- nuskridus dar geras pusdienis mėgautis šiluma ir saule... Pažvelgus šiandien pro langą- tai jau taip noris greičiau tos kelionės, kad įtariu nejausdama lagaminą susidėsiu, kad tik greičiau greičiau....saulės, šilumos...

QUOTE(Gabriell'e @ 2017 06 05, 11:20)
Jau uzsiregistravome smile.gif tik pavelavau uzsiimti tas vietas kur visada renkuosi ..11eile... man ten geriausia

11 ant sparno?? Ar prieš sparną...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 05, 11:28)
5,30.  Vartai užsidaro 5:00. Ankstoka truputį, bet iš kitos pusės- nuskridus dar geras pusdienis mėgautis šiluma ir saule... Pažvelgus šiandien pro langą- tai jau taip noris greičiau tos kelionės, kad įtariu nejausdama lagaminą susidėsiu, kad tik greičiau greičiau....saulės, šilumos...
11 ant sparno??  Ar prieš sparną...

O galite pasakyt, ką vedate, kur "Rezervacijos kodas"? Ar tą skaičiuką su S, ar kažkokį kitą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2017 06 05, 11:48)
Gal yra atostogavusiu Queens Park tekirova? Kokie atsiliepimai butu?  4u.gif

Pernai tevai buvo, jiems patiko, man irgi is foto visai nieko pasirode.
Mano pastebetas minusas - A'la carte mokami, bet gal dauguma ir yra mokami? Nezinau sito.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2017 06 05, 10:48)
Gal yra atostogavusiu Queens Park tekirova? Kokie atsiliepimai butu?  4u.gif

Pernai atostogavome, patiko. Didele teritorija, vaikams yra ka veikti; vakare eidavome i miesteli pasivaikstineti.
Atsakyti

Sveikos merginos, gal kas dabar yra ar siemet jau buvo CRYSTAL FLORA BEACH ? 

klausimas butu alkoholis vietinis? ar yra originaliu, MArtinio Degtines normalios.

taip patr gal kas galetu pasakyt apie siu viesbuciu alkoholinius gerimus:

DAIMA BIZ, KIMEROS PARK HOLIDAY, LIMAK LIMRA, QUEENS PARK TEKIROVA, LYKIA WORLD ANTALYA, ALAN XAFIRA, LONG BEACH, SENZA THE INN. 

ACIU

Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2017 06 05, 13:05)
<p>Sveikos merginos, gal kas dabar yra ar siemet jau buvo CRYSTAL FLORA BEACH ? </p>
<p>klausimas butu alkoholis vietinis? ar yra originaliu, MArtinio Degtines normalios.</p>
<p>taip patr gal kas galetu pasakyt apie siu viesbuciu alkoholinius gerimus:</p>
<p>DAIMA BIZ, KIMEROS PARK HOLIDAY, LIMAK LIMRA, QUEENS PARK TEKIROVA, LYKIA WORLD ANTALYA, ALAN XAFIRA, LONG BEACH, SENZA THE INN. </p>
<p> </p>
<p>ACIU</p>

Pagal tai viesbuti renkates? alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 05, 12:12)
Pagal tai viesbuti renkates?  alc.gif  biggrin.gif

Aš taip pat pagalvojau hihihi.gif
Kiekvienam savo-kam kalneliai,kam -kad lietuvių nebūtų,o kam ir šitai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2017 06 05, 12:05)
<p>Sveikos merginos, gal kas dabar yra ar siemet jau buvo CRYSTAL FLORA BEACH ? </p>
<p>klausimas butu alkoholis vietinis? ar yra originaliu, MArtinio Degtines normalios.</p>
<p>taip patr gal kas galetu pasakyt apie siu viesbuciu alkoholinius gerimus:</p>
<p>SENZA THE INN. </p>
<p> </p>
<p>ACIU</p>

SENZA THE INN buvo tekilos (pasakojo vyro sesuo)
Atsakyti