mes tesiam atostogas Royal taj mahal viesbutyje.
Viskas labai puiku - tikrai nuostabios atostogos ir puikus viesbutis. Pukius aptarnavimas, puikus maistas, puikus pliazas. Siandien mazosios gimtadienis, tai kambariai ispuosti, tortas, vynas padengtas.
Vakar buvom nuvaziave su dolmusu pasivaikscioti Side - labai grazu, na bef man tai labai ne prie sirdies tas turku ikyrumas - nemoku as ramiai vaikscioti ir mane labai nervina, kai kabinejasi ir tempia i savo parduotuves ir kavines...
Linkejimai ☺
Pasiskaitykite small planet puslapyje taisykles, turetumet rast. Man atrodo, kad galima i viena lagamina deti dvieju zmoniu bagaza, kurio svoris neturi virsyti 30 kg.
O del registracijos skrydziui, man agenturoj siule mokamu vietu parinkima, bet musu daug zmoniu, tai gautusi pie 50 euru pirmyn atgal. Vienam zmogui i viena puse 3 eurai kainuoja norimos vietos parinkimas. tai i dvi puses po 6 eurus kiekvienam. Jau geriau i hamama nueisiu uz tuos pinigus nuskridus.
Patiems taip pat galima reigistruotis, 72 val iki skrydzio. Si registracija nemokama, galima patiems ta atlikti.
Mes oro uoste registruojant bagaza gaunam visada vietas ir dar neteko skustis. Pasistengia jie ten normaliai susodint.
<p>O del registracijos skrydziui, man agenturoj siule mokamu vietu parinkima, bet musu daug zmoniu, tai gautusi pie 50 euru pirmyn atgal. Vienam zmogui i viena puse 3 eurai kainuoja norimos vietos parinkimas. tai i dvi puses po 6 eurus kiekvienam. Jau geriau i hamama nueisiu uz tuos pinigus nuskridus.</p>
<p>Patiems taip pat galima reigistruotis, 72 val iki skrydzio. Si registracija nemokama, galima patiems ta atlikti.</p>
<p>Mes oro uoste registruojant bagaza gaunam visada vietas ir dar neteko skustis. Pasistengia jie ten normaliai susodint.</p>
Tai su Small planet viskas aišku, bet mes su Corendon skrendam...
Na jau čia gal tik jums, jei taip būtų, nieks į ligoninės nepatektų
Jei mes kalbame apie virškinimo sutrikimus - tai kuo mažiau marmalų ir skanėstų valgyti. Jei apie autobusų užsupimų - tada geriau jau atsigulti
Kas dėl ligoninių, teko mums mūsų atostogų metu pabuvoti gydymo įstaigoje Turkijoje. Pačią pirmą dieną vyras ciuoždamas nuo vandens kalnelio taip stipriai stuktelėjo alkūnę, kad ji ne juokais istino....uzdėjus ledo tinimas sumažėjo, taciau ryte keturi rankos pirstai liko nutirpę...Per pietus tą dieną buvo numatytas susitikimas su Novaturo gide mūsų viesbutyje, pasakėme kas nutiko, ji iskvietė gydytoją, atvaziavo mus paimė is viesbučio, persvietė ranka, suleido ukolą vyrui, davė tepalą ir ranką tvarsciu itvirtino....parvežė į viesbutį atgal. Tokiu atveju mums nekainavo ne cento, nes turime kelionės draudimą iš Swed banko Gold kreditinės....neįsivaizduoju kas būtų buvę ir kiek būtų reikėję susimokėti....Tad būtinai vykdami turėkite kelionės draudimą, neaisku, kas gali nutikti
O kaip tas apiforminimas vyksta, kad nereiktų iškart mokėti? Aš maniau ten reik sumokėti, o grįžus kažką su draudimu aiškintis
I hamama uz 6eur?
Papildyta:
Mes vezemes lapa is banko su anglisku patvirtinimu, kad Vardeniui Pavardeniui su kreditine kortele, kurios nr.****** priklauso draudimas, poliso nr.********, apacioje draudimo imones telefonas, jei iskiltu klausimu. Tokiu atveju palaugos teikejas iskart kontaktuoja su draudikais, apdraustajam moketi nereikia. Draudimas galioja, jei bent dalis sumos uz kelione buvo sumoketa is kreditines korteles savininko kazkurios is korteliu arba kazkurios is saskaitu.
Papildyta:
Mes vezemes lapa is banko su anglisku patvirtinimu, kad Vardeniui Pavardeniui su kreditine kortele, kurios nr.****** priklauso draudimas, poliso nr.********, apacioje draudimo imones telefonas, jei iskiltu klausimu. Tokiu atveju palaugos teikejas iskart kontaktuoja su draudikais, apdraustajam moketi nereikia. Draudimas galioja, jei bent dalis sumos uz kelione buvo sumoketa is kreditines korteles savininko kazkurios is korteliu arba kazkurios is saskaitu.
Esmė ta, kad mes neturime tų kortelių ir neimsime, nusipirkom draudimą, atsispausdinau tuos lapus, bet jie lietuviški, tai va ir įdomu kaip reiktų pasielgti
kaip faina!!! gal ir mes gausim?
ar buvo kitu lietuviu? ar labai mazai? Kaip vaiku animacija? kaip pasirodymai vakare? kas siaip paliko ispudi?