Ačiū jūs sveikit. Na o mes tikėsimės, kad iki birželio galo baigsis ten tas virusas, bet jūsų patarimu būtinai pasinaudosim ir nuvažiuosim pasiruošę blogiausiam, nors tikėsimės geriausio
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 06 04, 10:53)
Nenorejau is karto rasyti, bet siandien itarimai pasitvirtino, taigi dalinuosi.. Is Saphir parsivezeme roto virusa Jau esant viesbutyje musu draugu vaikui prasidejo, bet, kadangi jis vyresnis (8 m), gere skyscius, tai iki atostogu galo pasveiko. Kitiems lietuviams, su kuriais susipazinom, tas pats - berniukas irgi 3 dienas pragulejo kambaryje. Draugu mergaite jau skrendant atgal i Lt irgi pradejo vemti. Mano vyresne dukra jau nuo vakar vakaro, na o siandien dar viena mergaite pagulde i ligonine - irgi rotas, ir buvo Saphir viesbutyje, grizo su mumis tuo paciu lektuvu.. pirma karta mes cia taip su ligom po atostogu Visoms skrendancioms i Saphir - pasiimkit geruju bakteriju, sako padeda...
Nereikia nė Saphir, maniškis iš kažkur namie būdamas užsikrėtė, bendradarbės sūnus irgi. Bent Kaune kelis atvejus žinau, kur prasirgo vyresni 7-11metų vaikai
QUOTE(linamog @ 2017 06 03, 20:09)
Bodrumo regione, Yalikavak miestely turguje bandziau deretis, pardavejas tyledamas is manes paeme preke, padejo atgal i vieta ant prekystalio ir atsuko nugara.
labai idomu, prieš kelis metus, bodrume irgi buvo galima deretis....
auksaplauke1985, sveikite
o aš dar įmesiu keletą vaizdų, jeigu nieko prieš:
Papildyta:
sapadere kanjonas:
I bet kuri viesbuti vykstant yra rizika sirgt
Kaip jau kazkuri minejo lektuve puiki terpe daugintis bakterijom
Lietuvoj dabar sis virusas irgi aplink sklando.
Kaip jau kazkuri minejo lektuve puiki terpe daugintis bakterijom
Lietuvoj dabar sis virusas irgi aplink sklando.
QUOTE(rootha @ 2017 06 04, 12:50)
Koks grožis O kuriam čia regione? Ekskursija čia?
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 04, 06:08)
kada skrendate ? man sakė kad registruotis tik oro uoste
Birželio 20 d., o jūs? Taip, man irgi tą patį sakė, ir ant bilietų vietų nerašo, tik oro uoste registracija. Man įdomu, kaip su bagažu, bet niekur neradau info, kad galima būtų susidėti dviem žmonėm vieną lagaminą sunkesnį, kaip small planet
QUOTE(tofista @ 2017 06 04, 11:48)
Koks grožis O kuriam čia regione? Ekskursija čia?
Alanija.
sapaderes kanjonas buvo ekskursija, žydroji arka taip pat, cia dar iš žydrosios arkos ekskursijos:
Damos, kodel tezai puslapy kainu nebeskelbia? Ka ziuriu, vis raso, kad klausti agenturose.
Kaip suprast?
Kaip suprast?
Kiek kartų kartoti Tezturo kainas žiūrėti ČIA
QUOTE(Udrius @ 2017 06 04, 15:08)
<p>Kiek kartų kartoti Tezturo kainas žiūrėti ČIA
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://book.tez-tour.com/book/vc/site_lt/tourSearchNew-lt'>http://book.tez-tour.com/book/vc/site_lt/tourSearchNew-lt</a>
</p>
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://book.tez-tour.com/book/vc/site_lt/tourSearchNew-lt'>http://book.tez-tour.com/book/vc/site_lt/tourSearchNew-lt</a>
</p>
Aciu, taip ir galvojau, kad cia, bet neissisaugojau sito linko.
O kodel tezai neberodo? Kas cia per nauja mada?
QUOTE(Puma45 @ 2017 06 02, 22:30)
Kaip patiems patogu, galima ir doleriais. Lyromis pigiau, ima ir smulkius.
Papildyta:
Paskaitykit apie cerucal vaistus nuo pykinimo.
Papildyta:
Paskaitykit apie cerucal vaistus nuo pykinimo.
Dėl cerucal vaistų nuo pykinimo norėčiau perspėti. Jie turi labai bjaurų šalutinį poveikį - traukulius Esu asmeniškai su tuo susidūrusi - buvau apsinuodijusi, pykino, gydytoja išrašė cerukalio... Tai kitą dieną teko greitąją kviestis - visa kalatojausi ir dar labiau pykino... Greitosios gydytoja, išgirdusi apie cerukalį, iškart pasakė, kad čia jo šalutinis poveikis, tai suleido raminamų. Todėl patariu vis tik atsargiai su tuo cerucal elgtis, kad dar blogiau atostogų metu nebūtų. Aš nuo pykinimo imbiero tabletes vartoju ir coca cola
QUOTE(Vasariukas76 @ 2017 06 04, 18:57)
Dėl cerucal vaistų nuo pykinimo norėčiau perspėti. Jie turi labai bjaurų šalutinį poveikį - traukulius Esu asmeniškai su tuo susidūrusi - buvau apsinuodijusi, pykino, gydytoja išrašė cerukalio... Tai kitą dieną teko greitąją kviestis - visa kalatojausi ir dar labiau pykino... Greitosios gydytoja, išgirdusi apie cerukalį, iškart pasakė, kad čia jo šalutinis poveikis, tai suleido raminamų. Todėl patariu vis tik atsargiai su tuo cerucal elgtis, kad dar blogiau atostogų metu nebūtų. Aš nuo pykinimo imbiero tabletes vartoju ir coca cola
Nuo pykinimo geriausias vaistas - atsigulti - geriau nei bet kokie vaistai padeda.