Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Nendre23 @ 2017 01 13, 12:47)
<p>Laba, Teztour kainos laikosi nuo 12.04 mūsų kelionei, Novature kaip pabrango nuo 01.01 nesikeičia, įdomu kaip keisis prieš parodą, ir parodos metu. O kažin ir internete kainas pakoreguoja parodos metu?</p>

Pakoreguoja,nes būtent taip pernai ir pagavau ;)
Atsakyti
http://www.tez-tour....l.html?id=16620

gal dabar atidarys?
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 01 13, 10:28)
Sveikos, gal kas esat cia buve :http://www.tez-tour.com/lt/vilnius/hotel.html?lang=ru&city=msk&id=16620
ir gali pasidalinti savo ispudziais...nes nepaisant neramumu surizikavau ir nupirkau kelione geguzes pabaigai...Tai pirma kelione su vaikais(8 ir 11m.) ...

fetijos regionas mano mylimiausias siuo metu wub.gif . paciame viesbutyje nebuvau, tik tiek, kad grazioje vietoje jis, didziule teritorija, iki miestelio gabalas kelio, bet taksi ten pastoviai stovi. mes jo nei karto nesvarstem, nes neatitinka musu kriteriju, bet kam patinka AI, tai sitam regione ko gero visai neblogas variantas. O jei konkreciai Oludeniza imt, tai kito, net kazkiek panasaus, cia tiesiog nera.
tik laikykit kumscius del oro. Mes vykome birzelio pirmomis dienomis, tai buvo per vesu mums, prie juros visai niekas nesimaude. su pirmom dviem dienom mums aplamai nenusiseke, bet mes jas isnaudojome kitiems planams: vykome i Pamukale su masina, kita diena i Kas kurorta. Veliau oras buvo grazus, bet juroje vanduo labai saltas, tai laika leisdavom prie baseino. galiausiai isvaziavom i Iztuzu, ten vanduo anksciau isyla, tai nors vaikas prisimaude iki soties. Nuo tada atsizegnojom atostogauti turkijoje pavasari (vasaromis aplamai nebevykstame, nes megstam, kad atostogos prailgintu vasaros sezona), nors iki tol buvau ir geguzes pradzioje ir geguzes gale, orai buvo nuostabus, bet ne Fetijoje, o Bodrume ir Kemere. Kalnai arti, jura vesesne, nei nuo Kemero link Alanijos, todel laimes dalykas, kaip jums pasiseks. Zodziu, laikykit spygas, gal ir pasiseks su tuo pereinamuoju sezonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 13 sausio 2017 - 19:15
Sveiki, kuriame regione ieškoti viešbučių, kad pajūris butų su smėliuku? Kitas klausimas ar temperatūra skiriasi kažkiek birželį, liepą ir rugpjūtį ar visada vienodai karšta?
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 01 15, 14:31)
Sveiki, kuriame regione ieškoti viešbučių, kad pajūris butų su smėliuku? Kitas klausimas ar temperatūra skiriasi kažkiek birželį, liepą ir rugpjūtį ar visada vienodai karšta?

Minejo, kad Side.

___

Na ka, startuoja nuolaidu savaite bigsmile.gif

Vakar nakti mano norimas viesbutis kainavo maziau, jei siandien ryte unsure.gif

Prasom girtis, kas ka randat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 16, 08:42)
Minejo, kad Side.

___

Vakar nakti mano norimas viesbutis kainavo maziau, jei siandien ryte unsure.gif

Prasom girtis, kas ka randat bigsmile.gif

Mano irgi visa galutinė suma vakar vakare 100 eur mažesnė buvo... unsure.gif

O kokį viešbutį "ciokinat"?

Mes paprastą Crystal Aura Kemere. Gal ir nekoks pasirinkimas? Gal kas norit atkalbėti? ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano visas sąrašas nenormaliom kainom verysad.gif
Atsakyti
Man tai kainos keičiasi kas kelias minutes.
Man rašo 1740 (novaturas), agentei virs 2800. Vėliau ir man pakeitė. Ir taip visą dieną.

Papildyta:
Tiesa, agentura sake, kad TR negavo jokiu pasiulymu kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2017 01 12, 16:04)
Donnabona  4u.gif jei ne paslaptis, kiek mokejot (asmenu/ nakvyniu)? Dairomes mes, planuoju seimos atostogu biudzeta, ziurinejames ir sitas viesbutis labai patiko, smile.gif apsvieskit kainas bent daugmaz., aciu  4u.gif

Mokejom 2233 nuo geg. 23d., 12naktu, 2 suauge.
Pernai buvom Gural Premier Belek - labai patiko, tai siemet pasirinkom Gural Premier Tekirova.
Atsakyti
Gavau sms iš tezų, nu bet kad nematau nieko gero rugsėjui verysad.gif Gal jūs ką randat?
Atsakyti
Musu siandiena pasieke auksciausia kaina nuo spalio stebiu, 3+1 pabrango 480 eur. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 16, 07:42)

Norėjot pasakyt, antkainių savaitė? biggrin.gif

Novaturas kai kuriuos variantus (žiūrėjau pigiausius) pabrangino 30 proc.
Atsakyti