Cinnarizin Sopharma priklauso kraujagysles plečiamųjų vaistų grupei.
Vaistą galima vartoti vestibuliarinio aparato ir Meniere's ligų, kurios pasireiškia galvos svaigimu, pykinimu, vėmimu ir klausos sutrikimu, profilaktikai ir gydymui. ,,Jūros" ligos profilaktikai ir gydymui. Šis vaistas labai padeda nuo pykinimo ir vemimo, esu išbandziusi
Sveikos,
ieškau kompanjones kelionei i Turkija, Konakli liepos antroje puseje. Noreciau vykti i konkretu viesbuti kuriame jau esu buvusi. (5*). smile.gif i az.
ieškau kompanjones kelionei i Turkija, Konakli liepos antroje puseje. Noreciau vykti i konkretu viesbuti kuriame jau esu buvusi. (5*). smile.gif i az.
Taip perku vaistineje
QUOTE(DiKu @ 2017 06 01, 21:37)
Jūs nieko nepainiojate? Apie kokį cinariziną kalbate
KAS YRA CINNARIZIN ACTAVIS IR NUO KO JIS VARTOJAMAS
Cinnarizin Actavis gerina smegenų kraujotaką, didina deguonies kiekį kraujyje. Nustatyta, kad medikamentas didina smegenų kraujotakos greitį bei kraujo tūrį smegenyse ir mažina smegenų kraujagyslių pasipriešinimą. Jo poveikis smegenų kraujagyslėms siejamas su kalcio jonų pernešimo slopinimu. Cinarizino ir kraujagyslių spazmogenų antagonizmas taip pat gali turėti reikšmės šiam poveikiui.
Užtenka Avioplant, askorbo rūgties tablečių pačiulpti, kramtyti kramtomą gumą, rūgščių banbonkių pačiulpti.
KAS YRA CINNARIZIN ACTAVIS IR NUO KO JIS VARTOJAMAS
Cinnarizin Actavis gerina smegenų kraujotaką, didina deguonies kiekį kraujyje. Nustatyta, kad medikamentas didina smegenų kraujotakos greitį bei kraujo tūrį smegenyse ir mažina smegenų kraujagyslių pasipriešinimą. Jo poveikis smegenų kraujagyslėms siejamas su kalcio jonų pernešimo slopinimu. Cinarizino ir kraujagyslių spazmogenų antagonizmas taip pat gali turėti reikšmės šiam poveikiui.
Užtenka Avioplant, askorbo rūgties tablečių pačiulpti, kramtyti kramtomą gumą, rūgščių banbonkių pačiulpti.
Ne visiems padeda avioplant. Nuo imbiero mano dukrą ir mane dar labiau pykina.
O cinnarizinas padeda.
QUOTE(Puma45 @ 2017 06 01, 20:50)
Cinnarizin Sopharma priklauso kraujagysles plečiamųjų vaistų grupei.
Vaistą galima vartoti vestibuliarinio aparato ir Meniere's ligų, kurios pasireiškia galvos svaigimu, pykinimu, vėmimu ir klausos sutrikimu, profilaktikai ir gydymui. ,,Jūros" ligos profilaktikai ir gydymui. Šis vaistas labai padeda nuo pykinimo ir vemimo, esu išbandziusi
O savo vaikui davėte? Dažniau vyresnio amžiaus žmonėms išrašo, aš vaikui tokios chemijos tikrai neduočiau! Pavėmė į maišelį, išlipo iš autobuso, po kelių minučių atsigavo
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2017 06 01, 21:29)
Ne visiems padeda avioplant. Nuo imbiero mano dukrą ir mane dar labiau pykina.
O cinnarizinas padeda.
O cinnarizinas padeda.
Vaikui tada idealiausia numigti bent kokį pusvalandį, skrydis sutrumpėja ir nespėja smarkiai subloguoti.
Kalbu iš patirties 21 metų, kiek jau pri.......ta
QUOTE(Puma45 @ 2017 06 01, 21:12)
Konaklyje waikiki labiau patiko nei Alanijoj. Alanijoj labai daug zmoniu ir putlesnei ten nelabai su dydziais, gal truputi asortimentas platesnis. Vykom iš Konaklio i Alanija su autobusu, susimoket reikia išlipant. Idomus kursas, jei moki eurais tai 1,50e, o jei lyrom tai 3,5.
Labukas,ar metaliniais eurais noriai ima ir smulkiais? Pernai turguj vaipėsi kad metalu mokėjom 😁
QUOTE(DiKu @ 2017 06 01, 22:36)
O savo vaikui davėte? Dažniau vyresnio amžiaus žmonėms išrašo, aš vaikui tokios chemijos tikrai neduočiau! Pavėmė į maišelį, išlipo iš autobuso, po kelių minučių atsigavo
Papildyta:
Vaikui tada idealiausia numigti bent kokį pusvalandį, skrydis sutrumpėja ir nespėja smarkiai subloguoti.
Papildyta:
Dukrą (9 metai) labai pykina važiuojant, prieš kelionę klausėm neurologės dėl cinarizino, tai sakė net LABAI geras variantas, nes tuo pačiu ir galvos skausmus (dėl jų ir kreipėmės) apmalšins, tik rekomendavo pradėt gert likus nors porai savaičių iki kelionės. Paprastai vis kokius 30 km nuvažiuojam be pykinimo, o būdami Turkijoj ir į Pamukalę važiavom, ir serpantinu į Demrę - nė karto nevėmė. Imbierą ne kartą buvom bandę - nulis naudos.
QUOTE(Sunrayja @ 2017 06 01, 18:05)
O per koki orouosta skridot? Gal per gazipasa? kiek laiko iki viesbucio vaziavot?
Ne Antalija Vaziavom 2h buvo vienas sustojimas. MUm kazkaip neprailgo:)
Šiandien pirmas vakaras tik trumpom rankovėm. Antradienį Gural Premier Tekirova koncertavo Alos Duchovos baletas Todes. Šiandien smagus lotynų šokių ir muzikos vakaras tik ką baigėsi. Dėl pinigų. Mes visuomet vezames dolerių ir aišku eurų. Doleriai smulkioms iišlaidoms ir turgui.Kemero waikiki antradienį EU=3.99liros, $=3.57. Grąžą gauni liromis. DeFacto grąžą gavau .
Kemeras man pasirodė pagrazejas. Buvau prieš 7 ir 4 metus.
Jau ipusejome antrąją savaitę. Žmonių labai smarkiai padaugėjo. Papludymyje pastatė nauja gultu eile. Aptarnaujantis personalas tik speja suktis. Tačiau ir restorane ir kitur tvarkosi gerai. Trečiadieniais jau matėme dvi gan įspūdingas putų diskoteka su go go sinonimus ir dar visokiais pribambasais. Po to baseine net nežinau kaip pavadinti dzigitas - macho suko vikrutasus su reaktyvinem vandens pačiūžom. Gal jos ir kitaip vadinasi, tačiau vaizdas įspūdingas.
Kemeras man pasirodė pagrazejas. Buvau prieš 7 ir 4 metus.
Jau ipusejome antrąją savaitę. Žmonių labai smarkiai padaugėjo. Papludymyje pastatė nauja gultu eile. Aptarnaujantis personalas tik speja suktis. Tačiau ir restorane ir kitur tvarkosi gerai. Trečiadieniais jau matėme dvi gan įspūdingas putų diskoteka su go go sinonimus ir dar visokiais pribambasais. Po to baseine net nežinau kaip pavadinti dzigitas - macho suko vikrutasus su reaktyvinem vandens pačiūžom. Gal jos ir kitaip vadinasi, tačiau vaizdas įspūdingas.
Sveikos Vakar grizome is Saphir Pirma karta vaziavome geguzes gale, taciau daugiau nevaziuociau - man per saltas vanduo.. temperatura lauke normali (visa sav buvo 27-29), bet vanduo tik 22... na man salta, spejau ir gerkle persalt, sloga atsirado, mano didzioji irgi persisalde.vakarais tik apie 19, taigi megztuko reikejo butinai.. vaziuosime kita karta velesniu laiku.
Is esmes pats viesbutis man patiko, tik gal kiek truko maisto maziausiems - tik 2 k i savaite buvo bulviu koses (ir ta suri), o kitas dienas tekdavo imti is vegetariskio meniu ryziu kose. Pastaroji mus ir gelbejo visu atostogu metu, nes prie jos idedavom kokios mesytes ir mazoji kazkiek uzkasdavo. Didesniems vaikams bulvytes fri tiek pusryciams, tiek pietums, tiek vakarienei , taip pat blynai. Pastebejom ,kad sie du patiekalai vaikams pagrindinis maistas Terotorija grazi, sutvarkyta, personalas malonus ir labai paslaugus Labai patiko baras/restoranas papludimyje - ten tas pats meniu kaip ir pagrindiniame restorane pietu ar vakarienes metu, net kartais pietus jame skanesni buvo nei pagrindiniame. Be to dirba ilgai nuo 11 iki berods 17 val.Suaugusiems yra ka valgyt. Aisku, nereikia noreti is 4 zv tiek maisto, kiek 5 zv. Be to, juk cia yra ekonomines klases viesbutis
Vienas nepatogumas ar didesnis minusas - tai kondicionieriai. Lauke nakti vesoka, uztektu langa atsidaryt, bet musu kambarys buvo i gatve, tai triuksmas nemazas, duru neatidarysi, o miegoti tvanku..Na, bent diskotekos nesigirdejo
Labai smagu, kad yra lietuve viesbutyje (buna kasdien nuo 8 iki 17), padeda operatyviai ispresti kilusias problemas.
Kelione iki viesbucio neprailgo - nuvaziavom gal per 1,5 val! is autobuso islipo 22 zmones i saphir )) Tik va nervino Antalijos oro uosto eiles.. cia prastovejom gal virs valandos Nu kita karta tikrai svarstysim skristi vel per Gazipasos oro uosta
Jei kas domins, klauskit
Is esmes pats viesbutis man patiko, tik gal kiek truko maisto maziausiems - tik 2 k i savaite buvo bulviu koses (ir ta suri), o kitas dienas tekdavo imti is vegetariskio meniu ryziu kose. Pastaroji mus ir gelbejo visu atostogu metu, nes prie jos idedavom kokios mesytes ir mazoji kazkiek uzkasdavo. Didesniems vaikams bulvytes fri tiek pusryciams, tiek pietums, tiek vakarienei , taip pat blynai. Pastebejom ,kad sie du patiekalai vaikams pagrindinis maistas Terotorija grazi, sutvarkyta, personalas malonus ir labai paslaugus Labai patiko baras/restoranas papludimyje - ten tas pats meniu kaip ir pagrindiniame restorane pietu ar vakarienes metu, net kartais pietus jame skanesni buvo nei pagrindiniame. Be to dirba ilgai nuo 11 iki berods 17 val.Suaugusiems yra ka valgyt. Aisku, nereikia noreti is 4 zv tiek maisto, kiek 5 zv. Be to, juk cia yra ekonomines klases viesbutis
Vienas nepatogumas ar didesnis minusas - tai kondicionieriai. Lauke nakti vesoka, uztektu langa atsidaryt, bet musu kambarys buvo i gatve, tai triuksmas nemazas, duru neatidarysi, o miegoti tvanku..Na, bent diskotekos nesigirdejo
Labai smagu, kad yra lietuve viesbutyje (buna kasdien nuo 8 iki 17), padeda operatyviai ispresti kilusias problemas.
Kelione iki viesbucio neprailgo - nuvaziavom gal per 1,5 val! is autobuso islipo 22 zmones i saphir )) Tik va nervino Antalijos oro uosto eiles.. cia prastovejom gal virs valandos Nu kita karta tikrai svarstysim skristi vel per Gazipasos oro uosta
Jei kas domins, klauskit
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 06 01, 21:39)
Labukas,ar metaliniais eurais noriai ima ir smulkiais? Pernai turguj vaipėsi kad metalu mokėjom 😁
vaiposi ten jie nebent del nusiderejimo,del dvieju euru tai su turku taip susiedziau kad visas turgus nuo jo keiksmu skambejo ,koks as blogas rusas pirkom suvenyrus neturejo grazos tai du eurus net centais paeme
QUOTE(Floora @ 2017 06 01, 13:44)
sėdėti autobuse kelias valandas su tokiu tikiu kad išvestų iš kantrybės, bet vienas toks viešbuty.... gi teritorija ne keli kvadratiniai metrai. Va jei jau kompanija tokių, tai feee
reik įžvelgt pozityvą, jeigu atostogos nepasibaigusios paliko kitą šoną kitam kartui
ačiū, čia vaistinėj ieškot?
su kokteiliukais visai nepavojinga, pavojinga su jų kiekiu
reik įžvelgt pozityvą, jeigu atostogos nepasibaigusios paliko kitą šoną kitam kartui
ačiū, čia vaistinėj ieškot?
su kokteiliukais visai nepavojinga, pavojinga su jų kiekiu
va va o dar būna: šito nebenoriu, noriu kitokio, kitokio irgi nebenoriu, noriu dar trečiokio...ir taip va...
QUOTE(Cobre @ 2017 06 01, 13:56)
Zinau, kad kurie viesbuciai imasi apsaugu ir nuo gyvaciu kad mes ramiai ilsetumemes </p>
oj, va šito tai nereikėjo rašyti....
QUOTE(Forgete @ 2017 06 01, 18:36)
Mes matem kaip dedes gaude gyvate prie turgaus su siupeliais.
..nu gal jau keičiam temą.