Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(AkvileZ @ 2017 06 01, 17:55)
Paskambinate vairuotojui važiuojant ir parskridus. balandį laukti nereikėjo. Netoli ten, greit nuveža ir parveža. Už poros savaičių vykstam trim mašinom 11 žmonių, tad bus matyt kaip su didesniu kiekiu susitvarko.

Aš užsirezervavau ir net nebūčiau pagalvojus, kad reiktų skambinti vairuotojui biggrin.gif maniau jis ten vietoj būna, nu dabar peržiūrėjau atsiųstą laišką, radau vairuotojo numerį, reiks tada skambinti ax.gif
Atsakyti

1414.lt

as va kaip tik sianakt parkuosiuosi ADC daugiaauksteje aiksteleje. man gavosi absoliuciai ta pati kaina, kaip ir 1414. net nezinau nuo ko priklause, gal, kad pries pat skrydi uzsakiau, o gal ten tokios kainos ir yra? prie to paties dar ir fast track pasiemiau, nereiks atskirai pirkti. na ir gavau kuponus 2 kavos puodeliams - dovaneles visai smagu gauti. yra dar ir 15 proc nuolaida saskaitoms dvejose kavinukese, bet ta tai jau nepasinaudosiu :)

blink.gifblink.gifblink.gifblink.gifO M G. Dabar tikrai neramiai vaikščiosiu unsure.gif
Aišku, čia viskas logiška, bet niekada apie tai net nesusimąsčiau...nors bijau turbūt labiau už viską tų gyvių....

Niekada irgi net nebuciau pagalvojus, kad viesbucio teritorijoje ju gali but.... net i galva tokia mintis nesove...

:D :D :D vat nepagalvojau, kad kas sureaguoti gali :D :D  as tai nepastabi, gal todel niekur ju ir nematau, nors griuvesiu islandziota labai daug turkijoje. 

ir nors pagrindiniai atsiliepimai apie gyvates keliauja is Fetijos regiono, as pati ten ju nemaciau nei karto, nors tikrai nesedziu viesbucio teritorijoje. 

taip, turkijoje gyvaciu yra. bet ne taip lengva ir gamtoje su jomis susidurti, o ka jau sakyti apie viesbucius. 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 06 01, 17:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="AkvileZ" data-cid="71655813" data-time="1496322178"><div><p>1414.lt</p></div></blockquote><p>as va kaip tik sianakt parkuosiuosi ADC daugiaauksteje aiksteleje. man gavosi absoliuciai ta pati kaina, kaip ir 1414. net nezinau nuo ko priklause, gal, kad pries pat skrydi uzsakiau, o gal ten tokios kainos ir yra? prie to paties dar ir fast track pasiemiau, nereiks atskirai pirkti. na ir gavau kuponus 2 kavos puodeliams - dovaneles visai smagu gauti. yra dar ir 15 proc nuolaida saskaitoms dvejose kavinukese, bet ta tai jau nepasinaudosiu smile.gif</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexiis" data-cid="71655861" data-time="1496323607"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaO M G. Dabar tikrai neramiai vaikščiosiu vartotojo įkelta nuotrauka
Aišku, čia viskas logiška, bet niekada apie tai net nesusimąsčiau...nors bijau turbūt labiau už viską tų gyvių....</p></div></blockquote><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ch_justina" data-cid="71655869" data-time="1496323863"><div><p>Niekada irgi net nebuciau pagalvojus, kad viesbucio teritorijoje ju gali but.... net i galva tokia mintis nesove...</p></div></blockquote><p>:D biggrin.gif biggrin.gif vat nepagalvojau, kad kas sureaguoti gali biggrin.gif biggrin.gif  as tai nepastabi, gal todel niekur ju ir nematau, nors griuvesiu islandziota labai daug turkijoje. </p><p>ir nors pagrindiniai atsiliepimai apie gyvates keliauja is Fetijos regiono, as pati ten ju nemaciau nei karto, nors tikrai nesedziu viesbucio teritorijoje. </p><p>taip, turkijoje gyvaciu yra. bet ne taip lengva ir gamtoje su jomis susidurti, o ka jau sakyti apie viesbucius. </p><p></p>

Mano vaizduotė laki, o baimės akys DIDELĖS blink.gif tai turbūt matysiu jas net ten kur jų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Mes matem kaip dedes gaude gyvate prie turgaus su siupeliais.
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 06 01, 15:12)
Gal galite plačiau papasakoti, aš irgi susidomėjau, nes net su mano turimais kuponais, vis tiek ten gerokai pigiau negu prie oro uosto smile.gif Ten reikia iš anksto paskambinti vairuotojui, kad lauktų ar iškart jau laukia? Ar nebūna taip, kad reikia ilgiau palaukti, jei yra daugiau į tą patį skrydį žmonių? O grįžus paskambinti reikia vairuotojui, kad atvažiuotų? Kiek maždaug laiko trunka iki oro uosto nuvažiuoti? smile.gif

Vaziuoti apie 10 min maximum. Kai registruojiesi i aikstele reikia nurodyti planuojama atvykimo laika ir man rodos dar skrydzio numeri. Pagal tai jie zino patys kad reiks vezt. Mes kai statemes tai jau buvo autobusiukas, mums nereikejo skambinti, bet su mumis dar kiti vaziavo tai gal jie skambino g.gif nezinau.
O parskridus tai reikejo skambintis. Daug zmoniu buvo tai dare daug reisu, ilgokai reikejo palaukti... Skundesi kad savaitgalis, tik vienas dirba, bet ar buna kitaip kitom dienom negaliu pasakyt. Gal tik taip sako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 05 31, 20:22)
aha buvo tikrai lb mazai super.
Yra salia viesbucio parduotuveliu, pasivaikscioti nlb.
vaiku karuseles 3kart dienoi dirba .
as lygiai taip pat biggrin.gif niekad nemiegu pries kelione biggrin.gif

O per koki orouosta skridot? Gal per gazipasa? kiek laiko iki viesbucio vaziavot?
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 01, 11:25)
Kokius vaistus nuo pykinimo perkat? Mums iki viešbučiai ilgas kelias, bijau kad dukrą pykins

Cinnarizin.

Mes šiandien atvykom į Gural Premiere Tekirova.
Nu ką galiu pasakyti,pasaka... rojus. Maistas nerealus,net su mažiukais galima važiuoti.Maisto pilna visokio.Net mišinukai.
Daug uzbekų,rusų,lietuvių smile.gif
Užsakinėjom standart kambarį,bet gavom family.du atsikiti kambariai. Super.gal dėl to,kad dalyvavom akcijo Aš važiuoju.
Atsakyti

Mano vaizduotė laki, o baimės akys DIDELĖS blink.giftai turbūt matysiu jas net ten kur jų nėra biggrin.gif

na, vis daugiau egzotikos, o tai skrendat, kaip pas bobute i kaima :D 

Mes matem kaip dedes gaude gyvate prie turgaus su siupeliais.

pili zibalo :D

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 06 01, 19:53)
</p></div></blockquote><p>pili zibalo biggrin.gif</p>
[right][snapback]71656163[/snapback][/right]

nu tavo giminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 01, 11:25)
Kokius vaistus nuo pykinimo perkat? Mums iki viešbučiai ilgas kelias, bijau kad dukrą pykins

Cinnarizin.

Nu ką galiu pasakyti,pasaka... rojus. Maistas nerealus,net su mažiukais galima važiuoti.Maisto pilna visokio.Net mišinukai.
Užsakinėjom standart kambarį,bet gavom family.du atsikiti kambariai. Super.gal dėl to,kad dalyvavom akcijo Aš važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 05 31, 21:41)

Konaklyje waikiki labiau patiko nei Alanijoj. Alanijoj labai daug zmoniu ir putlesnei ten nelabai su dydziais, gal truputi asortimentas platesnis. Vykom iš Konaklio i Alanija su autobusu, susimoket reikia išlipant. Idomus kursas, jei moki eurais tai 1,50e, o jei lyrom tai 3,5.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 06 01, 19:11)
Cinnarizin.

Jūs nieko nepainiojate? Apie kokį cinariziną kalbate doh.gif
KAS YRA CINNARIZIN ACTAVIS IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Cinnarizin Actavis gerina smegenų kraujotaką, didina deguonies kiekį kraujyje. Nustatyta, kad medikamentas didina smegenų kraujotakos greitį bei kraujo tūrį smegenyse ir mažina smegenų kraujagyslių pasipriešinimą. Jo poveikis smegenų kraujagyslėms siejamas su kalcio jonų pernešimo slopinimu. Cinarizino ir kraujagyslių spazmogenų antagonizmas taip pat gali turėti reikšmės šiam poveikiui.

Užtenka Avioplant, askorbo rūgties tablečių pačiulpti, kramtyti kramtomą gumą, rūgščių banbonkių pačiulpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 01 birželio 2017 - 20:44