Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(riberte @ 2017 06 01, 04:32)
Labas rytas . Sedim lektuve lekiam ilsetis 👙

Gero jums poilsio smile.gif
p.s. ar kas nors esate susidūręs su uodais unsure.gif Visada važiuojam į Alaniją, tai ten jų neteko sutikt, o kaip Kemere? Dukra mano labai tinsta nuo uodų įkandimo, vat ir galvoju, ar teisingai pasirinkom Kemerą (uodų atžvilgiu)
Atsakyti
Man niekada nemaišė tautiečiai, nei rusai. Esam susipažine su labai šaunia pora iš rusijos. Kartais kur nors atostogas kartu pasiplanuojam, kad laikas ir viešbutis sutaptų. Tik nemegstų ikyrių tautiečių, kurie mano , kad jai esam iš tos pačios šalies tai būtinai būtinai reikia kartu būti...gultus rinktis šalia, valgyti kartu...
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 05 31, 18:23)
O sampano buvo ?  Alanijoj kada turgus buna gal zinot

Alanijoje turgus buna antradieniais ir penktadieniais , antradieni tai netoli autobusu stoties, o penktadieni pro waikiki parduotuve reikia praeiti, ten netoli gatvelese, atsimenu klaidziojau kol radau smile.gif truputi pafilmavau TURGUS ALANIJOJE cia buvome pernai spalio menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 31, 23:20)
Labas vakaras,
tiesiogiai is Side  4u.gif

gero poilsio, laiku išskridot, pas mus kaip šalta 4u.gif

QUOTE(riberte @ 2017 06 01, 05:32)
Labas rytas . Sedim lektuve lekiam ilsetis 👙

ir jums gero poilsio 4u.gif

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 01, 08:38)
Nesu Karbauskio partietė, išgeriu ir vyno ir šampano...pernai su linksmais lietuviais susipažinome, tai visai netyčia kokteiliukų padauginom.. ax.gif  bigsmile.gif  kažkokios tablietkos nuo pagirių tikrai pravertė... bigsmile.gif

Vaistai nuo pykinimo pravertė važiuojant į raftingą. Kelionė apie valandą, kelias vingiuotas ir aukštyn.

Beje, aš tai gal nestandartinė poilsiautoja- man kaip tik norisi viešbutyje lietuvių, jau kiek esame buvę visada su kažkuo susipažįsti ir smagiai pavakaroji. Į ilgas draugystes įsipareigoti nereikia, tad man tik pliusas jei normalių lietuvių viešbutyje būna.  4u.gif Aišku, neteko susidurti su emigrantais, bet ir jų tikrai būna visokių- ir mandagių ir besielgiančių iššaukiančiai, nu bet kartais daug šampano ir draugystes sukuria ten kur nelabai įmanoma... biggrin.gif

ir aš tokios pat nuomonės tiek dėl šampano, tiek dėl lietuvių, nesuprantu kaip dauguma dejuoja kad pilna lietuvių kaip Palangoj, tai važiuokit į nepopuliarius viešbučius, ten jų turbūt nerasit smile.gif

Kokius vaistus nuo pykinimo perkat? Mums iki viešbučiai ilgas kelias, bijau kad dukrą pykins

QUOTE(Alexiis @ 2017 06 01, 09:04)
Gero jums poilsio  smile.gif
p.s. ar kas nors esate susidūręs su uodais  unsure.gif Visada važiuojam į Alaniją, tai ten jų neteko sutikt, o kaip Kemere? Dukra mano labai tinsta nuo uodų įkandimo, vat ir galvoju, ar teisingai pasirinkom Kemerą (uodų atžvilgiu)

prieš 2 metus buvome netoli Kemero birželio vidury, tai nesutikom nei vieno uodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 05 31, 17:43)
Siaip viesbutis puikus, didelis minusas, kad pagailejo pinigu garso izoliacijai, tiek tarp kambariu( girdisi, net kaip pakabas stumdo uz sienos), tiek is lauko. Muzika osia iki 23.30-24val. lauke. Gyvenant 4 aukste, o klubas yra -2 aukste, girdisi puikiai bumcikai smile.gif Ir maisto skanesnio pritruko. Daug lietuviu. Nedidele teritorija, vasara, ten tikriausiai nera kur kojos padeti, jei visas uzpildytas. Patiko smeletas krantas, puikiai, prabangiai irengtas. Geroje vietoje, vaziavome tiek i Alanija, tiek i Konakli. Tai tiek smile.gif

Del lietuviu ( jei cia del mano sakinio issiplieske diskusija), parasiau tik kaip pastebejima, o ne kad blogai, jog ju daug.
Atsakyti
Man nepatinka, kai daug lietuviu. Skridom su draugu pora i Bodruma ta pacia diena, tik i skirtingus viesbucius. Tai pas juos kompanijoj buvo toks veikejas, kuris miega iki 15val, tada atsikelia ir nuolat prie baro iki paryciu, kupinas smaikstumo, pokstu, repliku, visa teritorija nuo jo aidejo. Griztant i autobusa atplauke isvis nemiegojes, nes juk reikejo atzymet isvykima. Per tas dvi valandas galva isiskaudejo nuo jo saviraiskos, repliku gidams, pertraukinejimu jiems kalbant, silpna net pagalvot, jei butu teke buti vienam viesbuty.
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 01, 11:25)

Kokius vaistus nuo pykinimo perkat? Mums iki viešbučiai ilgas kelias, bijau kad dukrą pykins

prieš 2 metus buvome netoli Kemero birželio vidury, tai nesutikom nei vieno uodo  biggrin.gif

Perni Kemere gegužės vidury irgi NEI vieno uodo nei musės nieko nesutikom...

QUOTE(linamog @ 2017 06 01, 11:44)
Man nepatinka, kai daug lietuviu. Skridom su draugu pora i Bodruma ta pacia diena, tik i skirtingus viesbucius. Tai pas juos kompanijoj buvo toks veikejas, kuris miega iki 15val, tada atsikelia ir nuolat prie baro iki paryciu, kupinas smaikstumo, pokstu, repliku, visa teritorija nuo jo aidejo. Griztant i autobusa atplauke isvis nemiegojes, nes juk reikejo atzymet isvykima. Per tas dvi valandas galva isiskaudejo nuo jo saviraiskos, repliku gidams, pertraukinejimu jiems kalbant, silpna net pagalvot, jei butu teke buti vienam viesbuty.

Bet čia daugiau išimtis nei taisyklė. ax.gif mirksiukas.gif

Mačiau aš tokių "šustriakų" šią žiemą į Egiptą keliaujant.
Galvoju- nu pz jei tam pačiam viešbutyje teks būti..nes atskridę jau oro uoste tokius cirkus krėtė, kad pykino... Dėkui dievui ne, jie sulipo į kito viešbo autobusą.
Bet teko juos sutikti išvykoje pas beduinus, tai visas šustrumas gal jau buvo išsekęs..tokie nutilę, raudoni kaip vėžiai, matyt girti ant saulės užmigę, nes kažkaip viena pusė įdegusi, kita baltoka biggrin.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 06 01, 08:04)
p.s. ar kas nors esate susidūręs su uodais  unsure.gif Visada važiuojam į Alaniją, tai ten jų neteko sutikt, o kaip Kemere? Dukra mano labai tinsta nuo uodų įkandimo, vat ir galvoju, ar teisingai pasirinkom Kemerą (uodų atžvilgiu)

Mes kai geguzes pabaigoj i Kemero regiona vaziavom klausiau agenturos del uodu. Tai mane uztikrino, kad sito "gerio" Turkijoj nera. Deja, yra... Musu viesbutis buvo parke kur daug visokiu augalu, tai skraidydavo vakarais, nedaug bet buvo. Viesbucio vilu langai su tinkleliais , turbut irgi ne bereikalo... bet greiciausiai kai prasideda karsciai tu uodu nelieka. Nes kitus kartus esam buve vasara tai neteko sutikti daugiau niekur 4u.gif
Atsakyti

As nuo pykinimo naudoju Avioplant (imbiero kapsules) visada pasiteisina

Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 01, 07:38)
Nesu Karbauskio partietė, išgeriu ir vyno ir šampano...pernai su linksmais lietuviais susipažinome, tai visai netyčia kokteiliukų padauginom.. ax.gif  bigsmile.gif  kažkokios tablietkos nuo pagirių tikrai pravertė... bigsmile.gif

Su kokteiliukais pavojinga...... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 01, 11:44)

sėdėti autobuse kelias valandas su tokiu tikiu kad išvestų iš kantrybės, bet vienas toks viešbuty.... gi teritorija ne keli kvadratiniai metrai. Va jei jau kompanija tokių, tai feee

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 01, 12:06)
Mačiau aš tokių "šustriakų" šią žiemą į Egiptą keliaujant.
Galvoju- nu pz jei tam pačiam viešbutyje teks būti..nes atskridę jau oro uoste tokius cirkus krėtė, kad pykino... Dėkui dievui ne, jie sulipo į kito viešbo autobusą.
Bet teko juos sutikti išvykoje pas beduinus, tai visas šustrumas gal jau buvo išsekęs..tokie nutilę, raudoni kaip vėžiai, matyt girti ant saulės užmigę, nes kažkaip viena pusė įdegusi, kita baltoka  biggrin.gif  biggrin.gif ...

reik įžvelgt pozityvą, jeigu atostogos nepasibaigusios paliko kitą šoną kitam kartui biggrin.gif

QUOTE(daluzenik @ 2017 06 01, 12:38)
<p>As nuo pykinimo naudoju Avioplant (imbiero kapsules) visada pasiteisina</p>

ačiū, čia vaistinėj ieškot? 4u.gif

QUOTE(Supronti @ 2017 06 01, 13:04)
Su kokteiliukais pavojinga...... smile.gif

su kokteiliukais visai nepavojinga, pavojinga su jų kiekiu biggrin.gif
Atsakyti

Mes kai geguzes pabaigoj i Kemero regiona vaziavom klausiau agenturos del uodu. Tai mane uztikrino, kad sito "gerio" Turkijoj nera. Deja, yra... Musu viesbutis buvo parke kur daug visokiu augalu, tai skraidydavo vakarais, nedaug bet buvo. Viesbucio vilu langai su tinkleliais , turbut irgi ne bereikalo... bet greiciausiai kai prasideda karsciai tu uodu nelieka. Nes kitus kartus esam buve vasara tai neteko sutikti daugiau niekur 4u.gif

siaip viskas priklauso ir nuo to, ar teritorijoje  yra purskiama.  Kaip tai veikia, as nezinau tiksliai, tai nesiimsiu kazka pasakoti.  Bet kad taip tikrai daroma, tai faktas. Anksciau tai tik zinojau, bet realiai nesusiduriau, o uzpernai muzuteliame viesbutyje seimininkas atejo ir atsiprase, del kvapo, nes soda is vakaro ispurske.  as to kvapo kaip ir nejauciau, bet seimininkas matyt norejo uzsitikrinti, kad neparasytume blogu atsiliepimu.  Zinau, kad kurie viesbuciai imasi apsaugu ir nuo gyvaciu :)  kad mes ramiai ilsetumemes :D

Atsakyti