Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Nendre23 @ 2017 01 10, 10:32)
Tai vat, man įdomu kaip Long Beach ten pakrantės....Nes kazkaip tikrai nesinori atostogų susigadint susižeidus, ypač kai su vaikais važiuojam smile.gif</p>

Labas rytas 4u.gif
Long Beach būtinai reikia vandens batų - akmenukų daug, ir šiaip krantas toks nepasakyčiau, kad labai patogus maudytis su vaikais unsure.gif
Vaikų kambarių yra berods net du - vienas pagrindiniame pastate, kitas prie vaikiško Piratų baseino - tai jie ten gali pažaisti ir pavėsyje atvėsti, bet prie baseinų tai jau teks jums patiems ganyti biggrin.gif

P.S. jei kas domins dar apie Long Beach - rašykite man a.ž., nes dabar aš čia tik smalsumo vedina užsuku - abejoju, ar šią vasarą skrisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2017 01 09, 17:13)

Donnabona 05.23-06.06  GURAL PREMIER TEKIROVA

Uzsisakiau ir as per isankstinius is tezu. Ju kaina buvo geresne. Gural Premier dabar dar pabrango, nors as jau pirkau padidejusia, lyginant su isankstiniu pradine kaina. Tiek kad labai jau gera nuolaida padare.
Taciau dar yra galimybe rasti geresni ar net ... saugesni varianta.

Donnabona 4u.gif jei ne paslaptis, kiek mokejot (asmenu/ nakvyniu)? Dairomes mes, planuoju seimos atostogu biudzeta, ziurinejames ir sitas viesbutis labai patiko, smile.gif apsvieskit kainas bent daugmaz., aciu 4u.gif
Atsakyti
Gerokai (virs 1000) krito kainos, bent kas mane domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 sausio 2017 - 08:51
QUOTE(katee @ 2017 01 09, 17:26)
<p>Musu kelione i Rixos Tekirova irgi jau 550eu pabrango. Ir taip ilgai galvojau, pries perkant. Reikejo griebti kai tik isankstinius paleido. Buciau dar sutaupius. Bet tiek to.... Jau taip laukiu tu atostogu, kad nebesvarbu biggrin.gif</p>

Mūsų Rixos 300 pabrango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 01 13, 08:51)
Mūsų Rixos 300 pabrango smile.gif

Mano pastebėjimas-iki parodos pas Tezus brangsta,pas Novaturą-nelabai. Parodos metu Tezai muša kainą,Novaturas-nelabai smile.gif ,nes išankstiniams jie taiko mažiausios kainos garantiją. Po parodos jau tik brangsta pas abu smile.gif
Atsakyti
Toks visai nieko, smeliukas, jei ne del vaiku vaziuot https://www.novatura.....e_for]=person
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 13, 09:05)
Mano pastebėjimas-iki parodos pas Tezus brangsta,pas Novaturą-nelabai. Parodos metu Tezai muša kainą,Novaturas-nelabai smile.gif ,nes išankstiniams jie taiko mažiausios kainos garantiją. Po parodos jau tik brangsta pas abu smile.gif

Novature net 400€ daugiau smile.gif
Atsakyti

Gerokai (virs 1000) krito kainos, bent kas mane domina.

Tai griebkit. Nemanau, kad dar geriau gali buti.

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 01 13, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71357601" data-time="1484290270"><div><p>Gerokai (virs 1000) krito kainos, bent kas mane domina.</p></div></blockquote><p>Tai griebkit. Nemanau, kad dar geriau gali buti.</p>

Pasirodo, kad vietoj 10, 5 dienos pazymetos buvo biggrin.gif Bet buna buna ir pigiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esat cia buve :http://www.tez-tour.com/lt/vilnius/hotel.html?lang=ru&city=msk&id=16620
ir gali pasidalinti savo ispudziais...nes nepaisant neramumu surizikavau ir nupirkau kelione geguzes pabaigai...Tai pirma kelione su vaikais(8 ir 11m.) ...
Atsakyti

Laba, Teztour kainos laikosi nuo 12.04 mūsų kelionei, Novature kaip pabrango nuo 01.01 nesikeičia, įdomu kaip keisis prieš parodą, ir parodos metu. O kažin ir internete kainas pakoreguoja parodos metu?

Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 01 13, 11:28)
Sveikos, gal kas esat cia buve :http://www.tez-tour.com/lt/vilnius/hotel.html?lang=ru&city=msk&id=16620
ir gali pasidalinti savo ispudziais...nes nepaisant neramumu surizikavau ir nupirkau kelione geguzes pabaigai...Tai pirma kelione su vaikais(8 ir 11m.) ...

pakoreguokite savo nuoroda, nieko ten nerodo, nes neranda tokio adreso
Atsakyti