kazkas nutiko su tel , gal kuriai buvo? neduoda sm prisijungt per telefona, meta klaida nesaugus rysys kaip sutvarkyti?
Šiandieną SM strigo, nei per pc, nei per telefoną negalėjau pasijungti. Dabar jau gerai
Smagių atostogų
Keliautojos, gal turite susidariusios kokį sąrašiuką lagaminų pakavimui, ko svarbiausia nepamiršti, o kas visai nereikalinga, visai galva tuščia šiuo metu ir šiuo klausimu
prekestolen grazu sarasiuka ikele net nusikopinau, sakau, gal reikia kada pasipildyti pagal save ir isireminti visiems laikams
Kai man galva tuscia, sarasiuka padaryti patingiu, o susikrauti reikia skubiai, tai as visada metu daiktus i kruva ir tada jau is kruvos rusiuojuosi ko man reika pagal kiekius, priklausomai nuo dienu skaiciaus.
na i o kruva daiktai keliauja pagal temas. Tarkim papludimys-baseinas: maudymukas, atitinkama avalyne, papludimio suknele/tunika, skrybele, akiniai nuo saules, apsauginis kremas, knyga/skaitykle, papludimio krepsys. Na, as dar pasiimu savo maza ranksluostuka veidui. Vaikas ir vyras "aprengiami" atitinkamai. Jei planuojama keliauti, velgi "aprengiu" save nuo galvos iki koju. jei sedi tik viesbutyje, tai tik trys aprangos tipai: pusrycai ir dienos rubai, papludimio, vakarienes. dar miegas . higiena, kosmetika, papuosalai, vaistai. pakrovejai ir visi prietaisai. dokumentai (pasai, keliones dokumentai, rezervaciju dok, jei tokiu yra, draudimai, korteles-pinigai.
Dar apgalvoju, kas su manim keliaus i lektuvo salona. tai be dokumentu ir pinigu, dar isimetu veiklos sau, vaikui- knygos, plansetes, skaitykles, telefonai, papildomos baterijos. uzkanduku. dregnu serveteliu. mano akys jautrios,lektuvo salone issauseja, tai as imu lasiuku akims, gumyte plaukams, nes antraip islipu, kaip kutvela. imu pagalvele kaklui, siaip ne taip radau patogia, nes stengiuosi numigti, kai dazniau paskraidziau, ipratinau save taip sutrumpinti skrydzio laika, net jei skrendu tik 1,5 val.
ir i telefona isimesti maps me programele. ten ir waikiki pazymetos
Prie vaistu butinai pasiimkit pleistriuku. Man ju prireike, kai batai pritryne
Nuo tada, kai Antalijos oro uoste susizeidziau kojos pirsta, o pleistriukai buvo like priduotame registruotame bagaze, tai be pleistriuku rankineje nepajudu is vietos