Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 28, 00:16)

Žalia Rūta, o tu šiems metams jau ką nors išsirinkai, nusipirkai? Smalsu tapo ar aš čia viena tokia kuri sėdi temoje o kelionės dar neturi ax.gif Vis medžioju, tikrinu kainas ir galvoju kad reikėta anksčiau susiimti, šiemet išlošė tie kurie per išankstinius pirko
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 05 28, 05:51)
Žalia Rūta, o tu šiems metams jau ką nors išsirinkai, nusipirkai? Smalsu tapo ar aš čia viena tokia kuri sėdi temoje o kelionės dar neturi ax.gif Vis medžioju, tikrinu kainas ir galvoju kad reikėta anksčiau susiimti, šiemet išlošė tie kurie per išankstinius pirko

Ne jūs viena...ir aš vis dar paieškose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 05 28, 06:51)

QUOTE(Alexiis @ 2017 05 28, 07:43)
Ne jūs viena...ir aš vis dar paieškose unsure.gif

Ir aš dar paieškose rolleyes.gif Tikiuosi rasiu , iki rugsėjo dar 3 mėn ( planuojam rugsėjo pradžioj) 4u.gif
Atsakyti

vakar Rixos nebuvo gala vakarienės, įprastas vakaras ir tiek.

trūksta jūros gėrybių.Zvonkus mačiau ir aš, dar seimo narį.

labai gera čia.Vakar lijo ir stipriai griaudėjo,bet fainai, pailsėjome nuo karščio.

Atsakyti
Guralyje Tekirova vakar kaip tik buvo galą vakaras ir vakarienę. Aprangos kodas balta ir juoda. Buvo ir labai gražiai bei solidžiai pasigrazinusiu, buvo ir įprastai apsirengusių. Aplamai apsirengimas dabar paprastesnis nei prieš kelis metus. Pati vakariene su visais pribambasais: lašiša, krevetės, midijos, vėžiai ir... Po vakarienės keliu skirtingų daliu gan profesionali programa. Ja vainikavo lazerių šou ir fejerverkai. Kitą šeštadienį vėl tikiuosi pamatysim ka nors panašaus. Guralyje Tekirova mums atvykus atostogavo Tomas Langvinis su gausia šeima ir Justinas Jankevičius. Lietuvių Guralyje nemažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 28 gegužės 2017 - 16:07
QUOTE(Gloom @ 2017 05 28, 14:13)
<p>vakar Rixos nebuvo gala vakarienės, įprastas vakaras ir tiek.</p><p>trūksta jūros gėrybių.Zvonkus mačiau ir aš, dar seimo narį.</p><p>labai gera čia.Vakar lijo ir stipriai griaudėjo,bet fainai, pailsėjome nuo karščio.</p>

Pernai nors ir taupymo rėžimas buvo jūros gėrybių kažkaip netrūko,o gala vakarienės irgi neturėjom.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 05 28, 07:51)

Jerda, ne, kad nieko nerandu. Aš galiu bet kada rugsėjį, tai gal dėl to ramiau.
Jau ne kartą rašiau, kad aš per išankstinius nieko gero neradau. Mano žiūrimi tiek tada, tiek dabar kainuoja (man per) daug. Laukiu stebuklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2017 05 28, 16:59)
Guralyje Tekirova vakar kaip tik buvo galą vakaras ir vakarienę. Aprangos kodas balta ir juoda. Buvo ir labai gražiai bei solidžiai pasigrazinusiu, buvo ir įprastai apsirengusių. Aplamai apsirengimas dabar paprastesnis nei prieš kelis metus. Pati vakariene su visais pribambasais: lašiša, krevetės, midijos, vėžiai ir... Po vakarienės keliu skirtingų daliu gan profesionali programa. Ja vainikavo lazerių šou ir fejerverkai. Kitą šeštadienį vėl tikiuosi pamatysim ka nors panašaus. Guralyje Tekirova mums atvykus atostogavo Tomas Langvinis su gausia šeima ir Justinas Jankevičius. Lietuvių Guralyje nemažai.

Ačiū už informaciją. Kitą savaitę ir mes atskrisim.smile.gif
Atsakyti

kažkas lyg šį vakarą buvo ruošiama,bet nebežiūrėjau.

kitais metais ir aš į gural noriu.

Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 05 28, 23:09)
<p>kažkas lyg šį vakarą buvo ruošiama,bet nebežiūrėjau.</p><p>kitais metais ir aš į gural noriu.</p>

kaip vertinate Rixsos ? ax.gif
Atsakyti

Mano žiūrimi tiek tada, tiek dabar kainuoja (man per) daug. Laukiu stebuklų biggrin.gif

Jei neklystu tu pernai irgi neišsirinkai, ane? Na jei stebuklų nesulauksi, tai paskaičiuoki kad jau pernai "sutaupei", tai šiemet jau gali sau ir daugiau leisti  :B Man tai nesitaupo, bandau ekonomiškai kelis kart vis kur sulakstyti  :ax: Jei niekur neišvykstu tai aš nepajaučiu atostogų, ar ilgųjų išeiginių 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 05 28, 23:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71649222" data-time="1495983713"><div><p>Mano žiūrimi tiek tada, tiek dabar kainuoja (man per) daug. Laukiu stebuklų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei neklystu tu pernai irgi neišsirinkai, ane? Na jei stebuklų nesulauksi, tai paskaičiuoki kad jau pernai "sutaupei", tai šiemet jau gali sau ir daugiau leisti  cool.gif Man tai nesitaupo, bandau ekonomiškai kelis kart vis kur sulakstyti  ax.gif Jei niekur neišvykstu tai aš nepajaučiu atostogų, ar ilgųjų išeiginių </p>

Ne, ne dėl to, kad neišsirinkau biggrin.gif Tas anas susidėjo ir taip neišlėkėm.

Kas randa ką gero rugsėjui - garsiai šaukit ploja.gif
Atsakyti