Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Per ką rinkotes asmeninį pervežimą 4u.gifpsl daug, neberandu jokių nuorodų ax.gif
Man tokia lengva panika, taigi el.laiskais sutariau dėl auto nuomos, tai parašė, kai žinosiu skrydžių numerius, parašyti. Nu ir ką, atsisakiau agentūros pervežimo, rašau jiems laišką ir gaunu iš gmail sorry, vienu žodžiu mano laiškai nebenueina į tą el.pašta ir iš naujo rašiau ir į tęstinį atsakiau, tą patį po paros laiko gaunu, tai va dabar nežinioje - ar lauks manęs kas nors, ar nebe ir ieškoti kitų nuvykimo būdu, kelionė jau už 2sav blink.gifvyras juokiasi, eisim peškom, nu bet man visada taip, kuo daugiau galvoju planuoju, tai š... gaunasi... unsure.gif

skambinkite. susirasykite angliskai ka norite pasakyti jiems. ir iskart sakykite, kad jusu anglu labai prasta.  ir tiek. tai jie suinteresuoti gauti pinigus, todel patikekite, tikrai pasistengs jus suprasti :) 

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 26, 17:11)
<

Radau fb, bandau dar ten rašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 26, 17:19)
Radau fb, bandau dar ten rašyti  4u.gif

Viskas gerai karsta.gif
Labai greitai per fb atrašė, visas detales dar paderinom, sakė lauks, dar kukliai pasiderejau dėl auto kėdučių bigsmile.gif
Dabar jau nusiraminu ir laukiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Valio - registracija i lektuva padaryta, vietos rezervuotos - antradieni kylam bigsmile.gif
Atsakyti

Laukiu ir aš šiandien gala vakarienės, įdomu kuo nustebins :rolleyes:​ 

Atsakyti
Gloom - parasykit paskui apie gala vakariene☺.<br />Ar baseinas dar vesokas Rixos(-e)?
Atsakyti
Gal kas esate susidure ir galit paprotinti kaip geriau padaryti..... Esame nusipirke kelione ir mastom jos atsisakyti del tam tikru rimtu priezaciu. Zinau, kad iki keliones pradzios likus 21 dienai prarasime tik avansine imoka. Bet gal galima kazkaip kitaip padaryti, kad kuo maziau nukentetume finansiskai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 05 27, 11:40)
Gal kas esate susidure ir galit paprotinti kaip geriau padaryti..... Esame nusipirke kelione ir mastom jos atsisakyti del tam tikru rimtu priezaciu. Zinau, kad iki keliones pradzios likus 21 dienai prarasime tik avansine imoka. Bet gal galima kazkaip kitaip padaryti, kad kuo maziau nukentetume finansiskai? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parduokit ir perrasykit kitiem. Aš buvau pirkus, bet vyras nebevyko, veziaus seserį - nieko nemokėjau už tai...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 05 27, 12:04)
Parduokit ir perrasykit kitiem. Aš buvau pirkus,  bet vyras nebevyko, veziaus seserį - nieko nemokėjau už tai...

O jei bandyciau parduoti gal zinote kiek kainuotu kitiems zmonems perrasymas ( jei tai mokama)
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 05 27, 07:42)
<p>Laukiu ir aš šiandien gala vakarienės, įdomu kuo nustebins rolleyes.gif​ </p>

Pas mus Gural Premier Tekirova taip pat šiandien gala vakarienė. Bet ir eilinės vakarienės fainos buvo, tai nežinau ar pavyks nustebinti.
Tiesa nuo 11.30 šiandien griaudžia ir lyja. Gerai nors tiek kad skėčiu padalina. O grįžus iš šeštadienio turgaus ir Gural apsauga pasitiko su skėčiu.
Atsakyti

O jei bandyciau parduoti gal zinote kiek kainuotu kitiems zmonems perrasymas ( jei tai mokama)

jei pirkta per išankstinius tai nieko nekainuoja perrašymas, jei ne- tuomet pasiskaitykite sąlygas, arba agento paklauskite. O gal pasiūlys keisti datą, kryptį ir atrasite jums tinkamą variantą. Juk jūsų kelionės agentas tikrai yra suinteresuotas kad jums pagelbėtų ir užsitikrintų pastovius klientus

Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2017 05 27, 12:41)
Pas mus Gural Premier Tekirova taip pat šiandien gala vakarienė. Bet ir eilinės vakarienės fainos buvo, tai nežinau ar pavyks nustebinti.
Tiesa nuo 11.30 šiandien griaudžia ir lyja. Gerai nors tiek kad skėčiu padalina. O grįžus iš šeštadienio turgaus ir Gural apsauga pasitiko su skėčiu.

Kas yra Gala vakarienė?Kuo ji ypatinga?Reikia kažkaip ypatingai apsirengt? Iš foto supratau,kad būdinga baltos spalvos apranga....
Atsakyti