Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ataka26 @ 2017 05 26, 08:58)
mes ir iš pradžių svarstėm gal pasikeisti į  OCEAN, bet kažkaip draugai atkalbėjo, jie yra buve katik atidarytam viešbutyje sezono įkarštyje, tai liko nepatenkinti. Sakė vandentiekis gedo, puse viešbučio dar po remonto neišvalytas, personalas dar nesusistygaves, vis ko nors trugdavo. Tai mes kažkaip ir nesirinkom.

Ačiū už info. Vat ir aš bijau tų nesklandumų kai viešbutis ką tik ką tik atidarytas buna. O jei ne paslaptis, kokį viešbutį vietoj Ocean pasirinkote?
Papildyta:
O gal šiame esate kas buvę Vikingen Infinity Resort&Spa ? kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2017 05 25, 14:45)
Laba 4u.gif
Gal yra buvusiu Gural Premier Belek viesbutyje?kokie atsiliepimai
Aciu 4u.gif

Mes buvome 2 savaitės pernai. Viskas ten ne tik gerai bet labai gerai. Maitinimas su visais pliusas, numeryje -jakuzi, vakare daug įvairių programų, kokybišką live music. Didelis akva parkas, vaikams visi malonumai. Aptarnavimas geras. Pernai nors poilsiautojų buvo mažiau tačiau viskas veikė kokybiškai be jokių ekonomikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 26 gegužės 2017 - 10:40
QUOTE(rutacka6 @ 2017 05 25, 08:57)
Esu smile.gif. Vis dar renkamės. Agentūra pasiūlė:
Crystal Paraiso verde resort
Michell hotel & spa (+16)
Incekum beach resort hotel
Saphir hotel 4*

Incekum Beach Resort buvom. Bet seniai, 2008 berods. Tuo metu mums labai viskas patiko, bet po tiek metų jau negali žinot, kas ten ir kaip smile.gif Kadangi tada dar buvom ne keliautojai, o tinginiautojai, tai ir viešbučio vieta problemų nesukėlė, bet dabar tai net nežinau, ar važiuočiau į tokį. Pasivaikščiot aplink nėra kur. Važiavom su dolmušais iki Avsalaro ir iki Alanijos, bet jei pasivaikščiot vakare norima, tai tik pajūriu prie viešbučio arba greitkeliu Antalija - Alanija biggrin.gif
Atsakyti
Dar šitas domina Crystal Aura Beach Resort & SPA, gal kas buvę, kokie atsiliepimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 05 26, 13:18)
Dar šitas domina Crystal Aura Beach Resort & SPA, gal kas buvę, kokie atsiliepimai  4u.gif  4u.gif

Kiek turiu asmeninių pažįstamų ir šio forumo dalyvių atsiliepimų- tai viskas Crystal Auroj liuks, gerai, faina, tiko- patiko ir dar grįžtų. Sakė kokteiliukai labai skanūs buvo... bigsmile.gif

Pati savo subjektyvius įspūdžius iš šio viešbučio parašysiu jau birželio 8 vakare..arba apie birželio 10-12 dieną... mirksiukas.gif

Aišku- prabangos nesitikiu, ir krevečių kiekvieną vakarą..Bet tikiuosi Gala vakarienė gal bus, ir šiaip svarbu vandens kalneliai gerai veiktų ir eilių didelių nebūtų niekur...

Mes pernai buvome Amaroje šalia šio Crystal Aura, tai galiu pasakyti kad Crystal Aura yra Kemero mieste, galima smagiai išeiti į miestą, išorinė aplinka graži, žmonės malonūs. Paplūdimys stambus žvyras, iš šonų nuostabūs kalnai, jūra prie Kemero jau gegužės mėn buvo šilta.
Atsakyti

Kadangi atėjus sezonui tema atsigavusi (anksčiau nebuvo jokių komentarų apie šį viešbutį), tai norėčiau paklaust gal kas buvę Avantgarde Hotel & Resort 5* buvę Vogue Hotel Avangarde? Tophotels.ru pasiskaitinėju, bet gal yra kas buvęs iš lietuvių?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 26 gegužės 2017 - 12:59
QUOTE(prekestolen @ 2017 05 26, 12:46)
Kiek turiu asmeninių pažįstamų ir šio forumo dalyvių atsiliepimų- tai viskas Crystal Auroj liuks, gerai, faina, tiko- patiko ir dar grįžtų. Sakė kokteiliukai labai skanūs buvo... bigsmile.gif

Pati savo subjektyvius įspūdžius iš šio viešbučio  parašysiu jau birželio 8 vakare..arba apie birželio 10-12 dieną... mirksiukas.gif

Aišku- prabangos nesitikiu, ir krevečių kiekvieną vakarą..Bet tikiuosi Gala vakarienė gal bus, ir šiaip svarbu vandens kalneliai gerai veiktų ir eilių didelių nebūtų niekur...

Mes pernai buvome Amaroje šalia šio Crystal Aura, tai galiu pasakyti kad Crystal Aura yra Kemero mieste, galima smagiai išeiti į miestą, išorinė aplinka graži, žmonės malonūs. Paplūdimys stambus žvyras, iš šonų nuostabūs kalnai, jūra prie Kemero jau gegužės mėn buvo šilta.

Labai ačiū už atsakymą. Širdis linksta link šio Crystal Aura. Kažkaip visai smagu pačiame mieste, kad gali vakare išeit pasivaikšiot. Ir autobusu nereikia važiuot 2val rolleyes.gif
Jei nepamiršit, parašykit savo įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2017 05 26, 13:25)
Labai ačiū už atsakymą. Širdis linksta link šio Crystal Aura. Kažkaip visai smagu pačiame mieste, kad gali vakare išeit pasivaikšiot. Ir autobusu nereikia važiuot 2val  rolleyes.gif
Jei nepamiršit, parašykit savo įspūdžius  4u.gif

Jei žiūrite pačiame Kemere tai rekomenduočiau Barut resort. Manau Kemero mieste bus geriausias. Anksčiau vadinosi Kemero resort. Atostogavom anksčiau tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 05 22, 13:44)
Mes rinkomes asmenini pervezima del to, kad iki musu viesbucio ilgas kelias. Be to jis pats paskutinis is visu.

Per ką rinkotes asmeninį pervežimą 4u.gif psl daug, neberandu jokių nuorodų ax.gif
Man tokia lengva panika, taigi el.laiskais sutariau dėl auto nuomos, tai parašė, kai žinosiu skrydžių numerius, parašyti. Nu ir ką, atsisakiau agentūros pervežimo, rašau jiems laišką ir gaunu iš gmail sorry, vienu žodžiu mano laiškai nebenueina į tą el.pašta ir iš naujo rašiau ir į tęstinį atsakiau, tą patį po paros laiko gaunu, tai va dabar nežinioje - ar lauks manęs kas nors, ar nebe ir ieškoti kitų nuvykimo būdu, kelionė jau už 2sav blink.gif vyras juokiasi, eisim peškom, nu bet man visada taip, kuo daugiau galvoju planuoju, tai š... gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2017 05 26, 14:21)
Jei žiūrite pačiame Kemere tai rekomenduočiau Barut resort. Manau Kemero mieste bus geriausias. Anksčiau vadinosi Kemero resort. Atostogavom anksčiau tiko ir patiko.

4u.gif labai fainas viešbutis pagal paveikslėlius ir atsiliepimus, bet jis brangesnis už Crystal Aura ir nėra kalnelių.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 26, 14:37)
Per ką rinkotes asmeninį pervežimą  4u.gif psl daug, neberandu jokių nuorodų  ax.gif
Man tokia lengva panika, taigi el.laiskais sutariau dėl auto nuomos, tai parašė, kai žinosiu skrydžių numerius, parašyti. Nu ir ką, atsisakiau agentūros pervežimo, rašau jiems laišką ir gaunu iš gmail sorry, vienu žodžiu mano laiškai nebenueina į tą el.pašta ir iš naujo rašiau ir į tęstinį atsakiau, tą patį po paros laiko gaunu, tai va dabar nežinioje - ar lauks manęs kas nors, ar nebe ir ieškoti kitų nuvykimo būdu, kelionė jau už 2sav  blink.gif vyras juokiasi, eisim peškom, nu bet man visada taip,  kuo daugiau galvoju planuoju, tai š...  gaunasi...  unsure.gif

Ar yra kontaktinis tel. numeris? Pabandykite parašyti whats'appu. Kiek pastebėjau daugelis Turkijoje jį turi. Arba skambinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 05 26, 16:38)
Ar yra kontaktinis tel. numeris? Pabandykite parašyti whats'appu. Kiek pastebėjau daugelis Turkijoje jį turi. Arba skambinkite  4u.gif

Nesusisnekesiu, nei aš anglų laisvai kalbu, nei rusų rolleyes.gif
O kas tas whats'appas net neįsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti