QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 05 25, 12:51)
Va va kazkaip panasiai ir man viskas atrode. O daug lietuviu? Ar gultus taip pat reikai anksti uzssimti? Galvoju vis, kad mes netycia papuolem ant perpildyto viezbucio ir tos eiles ir zmoniu gausa erzino.
O teritorija man Akkos Antedono zymiai labiau patiko, aisku Kemero puse visa wow, lyginat su Alanija, bet Akkos, buvo daugiau zalumos, pusu, pavesio, vaika uzmigdyti vezimuke pasivaikstant po parkeli buvo pasaka. O cia man daug ko truko lyginant teritorija su Antedono.
Jo vaiku miestelis kazkas tokio nerealaus, vien del jo verta vaziuoti
Keista del juros gerybiu, mes kaip buvom kiekviena diena pradedant pusrycias - lasisa, per pietus - lasisa, krevetes, midijos, kalmarai, per vakariene viskas tas pats tik dar budavo tai veziai, tai austres, tai siaip juros gerybiu diena. Sriubos, troskiniai, karaliskos krevetes. hmm skanumynas, cia irgi deciau dideli pliusa. Bet kaip geguzes pradzioje prie ju reikedavo zmonems stoveti po pusvalandi ar net valanda, tai aciu ne. Kad ir prie mesos budavo panasi sitaucija, aisku, gal ne tiek ilgai reikdavo laukti, bet koki 10-15 min tikrai
Jus apie gultus kur? Prie juros? Jeigu prie juros tai viskas ok, visada yra vietos pirmoje ar antroje eileje. Is viso gal 7 ar 8 eiles, tikrai uztenka. Na dar jeigu apie pliusus tai viesbutis grazioje vietoje, salia uola, jis paskutinis, uz jo tik uola i viena puse. Tas restoranu miestelis ir grazus
Lietuviu yra sakyciau daug, aisku rusu daugiau
na ir turku sakyciau daug... o juros gerybiu nulis,visiskas nulis