Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(rutacka6 @ 2017 05 25, 07:57)
Esu smile.gif. Vis dar renkamės. Agentūra pasiūlė:
Crystal Paraiso verde resort
Michell hotel & spa (+16)
Incekum beach resort hotel
Saphir hotel 4*

Sveiki . Mes esam buve Cristal Pararesort verde resort . Bet tai buvo labai seniai . Bet jeigu reiketu gryzti , tai tikrai sutikciau . Man jis patiko tiek aplinka tiek kambariais tiek maistu .
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 05 25, 12:51)
Va va kazkaip panasiai ir man viskas atrode. O daug lietuviu? Ar gultus taip pat reikai anksti uzssimti? Galvoju vis, kad mes netycia papuolem ant perpildyto viezbucio ir tos eiles ir zmoniu gausa erzino.
O teritorija man Akkos Antedono zymiai labiau patiko, aisku Kemero puse visa wow, lyginat su Alanija, bet Akkos, buvo daugiau zalumos, pusu, pavesio, vaika uzmigdyti vezimuke pasivaikstant po parkeli buvo pasaka. O cia man daug ko truko lyginant teritorija su Antedono.
Jo vaiku miestelis kazkas tokio nerealaus, vien del jo verta vaziuoti smile.gif
Keista del juros gerybiu, mes kaip buvom kiekviena diena pradedant pusrycias - lasisa, per pietus - lasisa, krevetes, midijos, kalmarai, per vakariene viskas tas pats tik dar budavo tai veziai, tai austres, tai siaip juros gerybiu diena. Sriubos, troskiniai, karaliskos krevetes. hmm skanumynas, cia irgi deciau dideli pliusa. Bet kaip geguzes pradzioje prie ju reikedavo zmonems stoveti po pusvalandi ar net valanda, tai aciu ne. Kad ir prie mesos budavo panasi sitaucija, aisku, gal ne tiek ilgai reikdavo laukti, bet koki 10-15 min tikrai

Jus apie gultus kur? Prie juros? Jeigu prie juros tai viskas ok, visada yra vietos pirmoje ar antroje eileje. Is viso gal 7 ar 8 eiles, tikrai uztenka. Na dar jeigu apie pliusus tai viesbutis grazioje vietoje, salia uola, jis paskutinis, uz jo tik uola i viena puse. Tas restoranu miestelis ir grazus smile.gif
Lietuviu yra sakyciau daug, aisku rusu daugiau smile.gif na ir turku sakyciau daug... o juros gerybiu nulis,visiskas nulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 25, 07:50)
Lyg be tevu atropotu i kita viesbuti ir nusiaubtu bara  biggrin.gif
Na, damos, ar randat geru kainu? ax.gif Yra dar tokiu, kurios paieskose?

mes paieškose, bet galim tik nuo birželio 19 dienos . Stebim, laukiam biggrin.gif

Gal kas galit rekomendu
out gerą agentę, nes visada savarankiškai renkamės ir perkam. Gal ką gero pasiūlytų
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 25 gegužės 2017 - 12:29
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 05 25, 09:19)
dabar panorama mėto daug gerų
nu bet gaudysim rugsėjo gale kažką  unsure.gif

bet panorama kiek pasižiūriu daugiausia siūlo 6 n. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 05 25, 13:32)

Kiek stebiu visokius pasiūlymus, tai trukmė priklauso nuo savaitės dienos. Pvz. Išskrendant pirmadieniais, tai 6 d. siūlo, ketvirtadieniais 7 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 05 25, 13:32)

Kelionių panorama? Mes su jais skrendam 11 d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 25 gegužės 2017 - 13:12
QUOTE(Indula @ 2017 05 25, 10:01)
Laba
Sakykite, o kada spalio mėn. baigiasi sezonas? T.y. sumažėja pramogų, animatorių ir t.t... Ar viskas būna iki pat spalio pabaigos, kol skraidina? O gal tai nuo viešbučio priklauso?

Mane tai irgi labai domina! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sharkavagile @ 2017 05 25, 11:57)
Sveiki . Mes esam buve Cristal Pararesort verde resort . Bet tai buvo labai seniai . Bet jeigu reiketu gryzti , tai tikrai sutikciau . Man jis patiko tiek aplinka tiek kambariais tiek maistu .

Labai AČIŪ už nuomonę. Man agentė jį labiausiai siūlė, nes atitinka mūsų lūkesčius, ko mes norim..

Meryan Hotel.
O šitam gal kas esat buvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutacka6: 25 gegužės 2017 - 14:29
QUOTE(Floora @ 2017 05 25, 13:12)
Kelionių panorama? Mes su jais skrendam 11 d.  smile.gif

buvo toks spec. pasiūlymas ar tiesiog pirkotės ilgesniam laikui?
Papildyta:
QUOTE(rutacka6 @ 2017 05 25, 14:25)
Meryan Hotel. 

Esame. Nepatiks, jeigu mėgstate didelę viešbučio teritoriją, nes šio viešbučio ji tikrai maža ir vaikščiosite minimaliai. Šiaip tvarkingas, geras maistas.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2017 05 25, 14:33)
buvo toks spec. pasiūlymas ar tiesiog pirkotės ilgesniam laikui?
Papildyta:
Esame. Nepatiks, jeigu mėgstate didelę viešbučio teritoriją, nes šio viešbučio ji tikrai maža ir vaikščiosite minimaliai. Šiaip tvarkingas, geras maistas.

Nereikia man didelės teritorijos. Man svarbiausia, kad būtų paplūdimys, kur būtų galima pasimaudyti, pasideginti smile.gif (iš viešbučio nuotraukų mačiau, kad yra gultai), kad vaizdas iš kambario būtų geras smile.gif. Jei maistas skanus, tai labai gerai. O kaip su gėrimais (baru)?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal yra buvusiu Gural Premier Belek viesbutyje?kokie atsiliepimai
Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=rutacka6,2017 05 25, 14:25]
Labai AČIŪ už nuomonę. Man agentė jį labiausiai siūlė, nes atitinka mūsų lūkesčius, ko mes norim..

Meryan Hotel.

sitame deja nebuvau . bet zinau kad jis ir is geresniu yra . pazystami ji labai gyre kad su vaikais uzsiima . geri kambariai . tik tiek zinau . o del gerimu nezinau . pasiimkit i viena ir i kita batus i jura nes smulkus akmenukai . gerai ilipti i jura nuo pirso .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sharkavagile: 25 gegužės 2017 - 14:55