Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(enura @ 2017 05 24, 18:48)
As tai po deginimosi naudoju drekinanti tan extender irgi AG firmos,  ir grizus po atostogu toliau ji naudoju, tai man niekas nenusiplauna, iki velyvo rudens idegis issilaiko  biggrin.gif
Papildyta:
Tai kai des paprasykit kad laisviau uzdetu ir pastumdysit kai deginsites, neliks dryziu  mirksiukas.gif

As ir naudoju drekinanti visad na nezn nepatiko sis kremas o ir maudymuka sugadino smile.gif si karta daugiau i soliariuma pavaiksciojau neskrisiu balta .va vyrui dukrai oda fantastika iskart tamsiai dega gryzta rudi .o mes su sunumi sviesios odos paraude na kaip minejau soliariumas padeda si karta daugiau laiko pavaikciojau .na ka birzelio 1 arteja laukiam lb 😊
Atsakyti
Man patys geriausi Australian Gold smile.gif Tiek skirti soliariumui, tiek skirti natūraliai sauliai
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 24, 21:04)
Man patys geriausi Australian Gold smile.gif Tiek skirti soliariumui, tiek skirti natūraliai sauliai

Soliariumo taip sutinku man ir super !
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 05 24, 21:29)
Soliariumo taip sutinku man ir super !

O kuom jie skiriasi, turiu is seniau Australian kažkokį juodą, nerandu parašyta, kad būtų ar soliariumui, ar saulei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 19:01)
O kuom jie skiriasi, turiu is seniau Australian kažkokį juodą, nerandu parašyta, kad būtų ar soliariumui, ar saulei  4u.gif

soliariumo kremai turi tik filtra apsaugini nuo lempu skleidzianciu bangu, saules kremai turi visai kitus apsaugos filtrus. Beje atidaryti kremai turi galiojimo laika, tad pasitikrinkit
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 17:25)
Geras  biggrin.gif galvojau gal užsegamos, tai ir deginiesi su jomis ir grįžti su dryžiu  biggrin.gif

Aš uždedant užkišdavau pora pirštų,kad būtų laisvai,tada galima nusimaut 😉,tik reik labai šypsotis kad nepyktų 😁
Atsakyti
Kas atostogavote ar lyginote, kurį patartumet Delphin Diva ar Delphin Palace? Ačiū už visas nuomones smile.gif
Atsakyti
O ir kūdikiams deda tas juosteles ant ranku? blink.gif vaikams tai tikrai, o kudikiams? Nusigraus ranka maniske lotuliukas.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 24, 23:00)
O ir kūdikiams deda tas juosteles ant ranku? blink.gif  vaikams tai tikrai, o kudikiams? Nusigraus ranka maniske  lotuliukas.gif  hmm.gif

Tai ,jau čiq nuo viešbučio politikos priklauso. Esu mačius,kad mažuliukams ant kojyčių uždėta.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 05 25, 07:53)
Tai ,jau čiq nuo viešbučio politikos priklauso. Esu mačius,kad mažuliukams ant kojyčių uždėta.

Lyg be tevu atropotu i kita viesbuti ir nusiaubtu bara biggrin.gif

Na, damos, ar randat geru kainu? ax.gif Yra dar tokiu, kurios paieskose?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 25, 04:50)
Lyg be tevu atropotu i kita viesbuti ir nusiaubtu bara  biggrin.gif
Na, damos, ar randat geru kainu? ax.gif Yra dar tokiu, kurios paieskose?

Ne tik del baro nusiaubimo jos dedamos. Tau Turkijoje kurortiniam regijone tereikia ranką ištiesti ir parodyti juostelę,tai besigausanrts pagal viešbutį ir kainą nustato prekių ir vairuotojas parveš į viešbutį ,kad ir nemokėtum paaiškinti kur jis,dėl juostelės jus lengviau jiems identifikuoti. Tad ne vien dėl baro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 24, 20:51)
Taigi va ir grizau su dryziu, blyyyyn. Reiks eit i soliariuma pasilyginti.

reik dėtis ant tos rankos kur laikrodį nešioji biggrin.gif o jei nenešioji po atostogų pradėt nešiot tongue.gif

QUOTE(Apola @ 2017 05 24, 23:00)
O ir kūdikiams deda tas juosteles ant ranku? blink.gif  vaikams tai tikrai, o kudikiams? Nusigraus ranka maniske  lotuliukas.gif  hmm.gif

mūsų 2,5 metų vaikui nedėjo smile.gif
Atsakyti