Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Mano vaikai ir su spf50 idega. Kaip negrai kiekviena vasara. Bet nesudega niekada. Gal nuo odos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 16:09)
Ačiū, Nuraminot  4u.gif
O dar klausimas, vis kažkas prašydavo, kad viešbutyje uždeda apyrankes - tai su jomis visas dienas ir vaikštai, ar kaip?  ax.gif

taip, teks vaiksciot visa buvimo laika. Jos vienkartines, jeigu nuimsit nebeuzsidesit, o be apyrankiu valgyt gali neduot ir t.t. reiks irodinet kad tikrai cia gyvenat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 24, 17:17)
taip, teks vaiksciot visa buvimo laika. Jos vienkartines, jeigu nuimsit nebeuzsidesit, o be apyrankiu valgyt gali neduot ir t.t. reiks irodinet kad tikrai cia gyvenat  biggrin.gif

Geras biggrin.gif galvojau gal užsegamos, tai ir deginiesi su jomis ir grįžti su dryžiu biggrin.gif
Atsakyti
Ana vasara turkijoj buvau su australian 30 su bronzantais na nepatiko tam kartui gryzau issimaudziau ir balta o ten dave
Rusva atspalvi ir tiek .si karta jau skrisiu idegus tai pirkau su makadamijos riesutu alejumi morku ekstraktu aliejumi .vaikams 30 apsaugos emiau
Atsakyti

vežiausi tik vaikui kremo, pačiai nereik.Svarbiau po saulės drėkint.

Jūroje vanduo vėsokas, baseine irgi.

Eilės nedidėlės prie maisto.

Minusas aptarnavimas, stalus valo lėtai, neprieina pietaujant, randi vis nešvarių stalų.

Jei delphinuose net akinius nuvalydavo ir jausdavaisi kaip ponas, čia to nebus.

Man labai maistas patinka, nėra jo daug, bet ne jovalas, viskas skaniai, aiškiai, kaip pagal poreikį.

Vakare labai gražu, jautiesi kaip mažame miestelyje,sėdi,kokteilius gurkšnoji, muzika. Labai jauku.

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 17:25)
Geras  biggrin.gif galvojau gal užsegamos, tai ir deginiesi su jomis ir grįžti su dryžiu  biggrin.gif

Taip ir yra, grizdavom visada su balta juostele ant rieso biggrin.gif
Papildyta:
Dar tiesa, kadangi as visiskai baltaode, degu iskart raudonai kaip vezys biggrin.gif , tai stengiuos pries kelione bent kelis kartus i soliariuma nueit, taip nenusvylu.
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 05 24, 16:48)
Ana vasara turkijoj buvau su australian 30 su bronzantais  na  nepatiko tam kartui gryzau issimaudziau ir balta o ten dave
Rusva atspalvi ir tiek  .si karta    jau skrisiu idegus  tai pirkau su makadamijos riesutu alejumi  morku ekstraktu  aliejumi .vaikams 30  apsaugos  emiau

As tai po deginimosi naudoju drekinanti tan extender irgi AG firmos, ir grizus po atostogu toliau ji naudoju, tai man niekas nenusiplauna, iki velyvo rudens idegis issilaiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 16:25)
Geras  biggrin.gif galvojau gal užsegamos, tai ir deginiesi su jomis ir grįžti su dryžiu  biggrin.gif

Tai kai des paprasykit kad laisviau uzdetu ir pastumdysit kai deginsites, neliks dryziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 24, 15:36)

___

Nu ok, prasau paaiskinti, kas yra dideles eiles prie maisto. Kiek tenka stoveti, kol gauni bliuda? Net idomu pasidare, kaip kas supranta ilgas eiles bigsmile.gif

Na man jau eile kai kokiu 15-20 min reikia laukti. Zmoniu gal ir neperdaugausia kokiu 10 buna tarkim prie zuvies, bet ja kepa is karto ir dedasi po kelias i viena lekste arba dvi. Tai kol sulauki savo zuvies 😁
Papildyta:

Nu panasiai 😂 as kad ir kiek stumdziau dryzis vis vien matosi 😁
Atsakyti
Nežinau ar tai tiesa, bet pernai buvau skaičiusi straipsnį, kad tie skaičiukai ant kremų nuo saulės reiškia ne jų stiprumą, o kiek minučių jie veikia. Na realiai tai ir reiškia stiprumą trukmėje smile.gif), bet iš kitos pusės, vienodai veiks visi, tik reikia pagal skaičiukus atsekti, kada jau kartoti purškimą/tepimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 24, 19:57)
Nežinau ar tai tiesa, bet pernai buvau skaičiusi straipsnį, kad tie skaičiukai ant kremų nuo saulės reiškia ne jų stiprumą, o kiek minučių jie veikia. Na realiai tai ir reiškia stiprumą trukmėje smile.gif), bet iš kitos pusės, vienodai veiks visi, tik reikia pagal skaičiukus atsekti, kada jau kartoti purškimą/tepimą  mirksiukas.gif

Cituoju sakini is delfi straipsio:
"Jis nustatomas paprastai – apsaugos koeficientą padauginkite iš 15–20 min.

Pavyzdžiui, SPF 8x15=120. Vadinasi, saulėje būsite apsaugotas net 2 valandas!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 24 gegužės 2017 - 19:27
QUOTE(Kristalė* @ 2017 05 24, 19:26)
Cituoju sakini is delfi straipsio:
"Jis nustatomas paprastai – apsaugos koeficientą padauginkite iš 15–20 min.

Pavyzdžiui, SPF 8x15=120. Vadinasi, saulėje būsite apsaugotas net 2 valandas!"

Tai taip, bet ar uzsimirsi kada tiksliai pasitepei ar maudysies, tai is 2 val nelabai kas liks... labai daznai reikia tepliotis ax.gif reciau patogiau 4u.gif
Atsakyti

Taigi va ir grizau su dryziu, blyyyyn. Reiks eit i soliariuma pasilyginti.
Atsakyti