Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(prekestolen @ 2017 05 24, 12:54)
Čia kuris Rixos su Moet šampe???  bigsmile.gif
Rixos, tik neatrenku kuris...man irgi smalsu... rolleyes.gif

Rixos premium tekirova
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 24, 09:26)
sveikos.
Pas mus atsirado nenumatytu reikalų, gali tekti į kelionę savo madam vežtis, tuo metu bus 1metai ir 8mėn, skrendam rugpjucio pradzioje, na labai baisu, kad jai bus gerokai per karštą. Gal kas tokiu laiku esat buvę su vaikais?

maniskiai abu nuo metuku liepa po dvi savaites Turkijoje gyvena ;) nieko ten baisaus, maudosi daug, valgo daug vaisiu + daug vandens ir geras kremas nuo saules vacation1.gif

mes ryt kylam bigsmile.gif lagaminai tusti... reiktu jau pradet krauti, bet taaaaip tingiu...
Atsakyti
O dar ne labai i tema, o kokius kremus nuo saules perkat, kad aisku ir idegtumet, bet nenusviltumet? ka gal turit rekomenduoti? praeitais metais naudojom eucerin purskiama, tai kazkaip nelabai man jis patiko...
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2017 05 24, 14:17)
O dar ne labai i tema, o kokius kremus nuo saules perkat, kad aisku ir idegtumet, bet nenusviltumet? ka gal turit rekomenduoti? praeitais metais naudojom eucerin purskiama, tai kazkaip  nelabai man jis patiko...

Praeitais metais naudojau AustralianGold 30 , tai pastebėjau, kad neįdegu. Šiaip malonus, su bronzantais, bet ir saugo kaip reikiant. bigsmile.gif net perdaug...
Šiais metais vešiuos ir silpnesnį.
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2017 05 24, 14:17)
O dar ne labai i tema, o kokius kremus nuo saules perkat, kad aisku ir idegtumet, bet nenusviltumet? ka gal turit rekomenduoti? praeitais metais naudojom eucerin purskiama, tai kazkaip  nelabai man jis patiko...

vaikams nivea kids 30 ir eucerin 30, sau australian gold 15/30 (pagal sezona) su bronzatais, itin patinka jo tas lengvai suteikiamas momentinis atspalvis, kad nereiktu i papludimi eiti zydros spalvos ax.gif ir tepasi jis maloniai ir tas kvapas wub.gif veidui naudoju stipru krema 50, kad neperdegtu nosis ir skruostai.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 05 24, 15:40)
Praeitais metais naudojau AustralianGold  30 , tai pastebėjau, kad neįdegu. Šiaip malonus, su bronzantais, bet ir saugo kaip reikiant.  bigsmile.gif  net perdaug...
Šiais metais vešiuos ir silpnesnį.

Tai su tokiais ir neidegs. Reikia 10-15. As gal net tik kokius 6-8 naudoju biggrin.gif

___

Nu ok, prasau paaiskinti, kas yra dideles eiles prie maisto. Kiek tenka stoveti, kol gauni bliuda? Net idomu pasidare, kaip kas supranta ilgas eiles bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi Australian Gold kremus naudoju. Pries savaite uzsisakiau internetu su 30% nuolaida👍 Veidui - su spf50 (su atspalviu kremukas), kunui - idegio aktyvatoriu ir dar viena su spf10. Vaikams irgi Australian Gold purskiama su spf50.<br />Is praeitu metu ir Eucerin turiu purskiama (skaidru, ne balta) su spf50 kunui ir veidui Eucerin emulsija su spf50 dar turiu nedaug (ant dugno). Man irgi jis visai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 24, 15:36)
Tai su tokiais ir neidegs. Reikia 10-15. As gal net tik kokius 6-8 naudoju biggrin.gif

___

Nu ok, prasau paaiskinti, kas yra dideles eiles prie maisto. Kiek tenka stoveti, kol gauni bliuda? Net idomu pasidare, kaip kas supranta ilgas eiles bigsmile.gif

Rimtai tik 10-15 užtenka, ar čia apskritai apie visus kremus, ar tik Australian unsure.gif
Prisipirkau biodermos su spf 30, vaikams 50, bet aš žiauriai baltaode ir degu iškart raudonai, bet jei per stiprus, grįziu vėl balta, kaip išvažiavus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 15:38)
Rimtai tik 10-15 užtenka, ar čia apskritai apie visus kremus, ar tik Australian  unsure.gif
Prisipirkau biodermos su spf 30, vaikams 50, bet aš žiauriai baltaode ir degu iškart raudonai, bet jei per stiprus, grįziu vėl balta, kaip išvažiavus  blink.gif

Jeigu baltaode tai uzteks to idegio. As irgi baltaode, tepuosu irgi dazniauasiai AG spf30 ir dar po skeciu guliu ir tai idegu smile.gif jau geriau taip negu sudegt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 16:38)
Rimtai tik 10-15 užtenka, ar čia apskritai apie visus kremus, ar tik Australian  unsure.gif
Prisipirkau biodermos su spf 30, vaikams 50, bet aš žiauriai baltaode ir degu iškart raudonai, bet jei per stiprus, grįziu vėl balta, kaip išvažiavus  blink.gif

kitokiu nebandziau austarlian uzteko 15, bet as buvau rugsejo men, su jau neblogu idegiu. taciau, dabar vaziuosiu melsvai balta blink.gif tai pirma diena naudosiu 30, antra ziuresiu, kur labiausiai dega tepsiu 30, o kur neima 15, pvz kojom.
siaip pirma diena geriau nepersistengti, nes ten saule pikta ir pora valandu neatsargaus pagulejimo, gali sugadinti visas likusias atostogas.
ikelciau foto, bet neatsimenu kur ji ar tel ar kompe, kas nutiko kai 2-3 val buvau prie juros liepos men ir sumaisiau krema, pasitepiau skirtu po deginimosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 24, 16:38)

čia priklauso tik nuo odos tipo, nuo to, kiek įdegus jau nuvažiuosit, nuo to, kiek laiko saulėj būsit. Kuo jautresnė oda saulei, kuo mažiau ji saulės gavus, kuo ilgiau saulėj gulėsit - tuo didesnio SPF reikia (arba bent jau dažniau teptis).
Pirkit tokį, kokį čia Lietuvoj degindamasi saulėje naudojat, pirmom dienom gal ir kiek stipresnį. Geriau jau pirmom dienom mažiau įdegt, nei nusidegint. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Nuraminot 4u.gif
O dar klausimas, vis kažkas prašydavo, kad viešbutyje uždeda apyrankes - tai su jomis visas dienas ir vaikštai, ar kaip? ax.gif
Atsakyti