Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Solemi @ 2017 05 20, 00:12)
Siaip klausiu antrakart to paties, nes niekas taip ir neatsake.
Gal kazko nesuziurejau. Bet jeigu taip sunku pasikartoti, tai aciu.

Mes vežamės ką turim ir eur ir usd. Parduotuvėlėse susilygstame lyromis ir mokame kortele,taip ir nuolaida būna ir dar kursas geras 😉
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2017 05 17, 11:16)
Lietuviu kolonijos tikrai nebus, net jis fyfishkas kad kolonijos vaziuotu. Is visu tryju as renkuosi fulya, nes kamelya k man siek tiek truksta erdves kambariuose, o selinas man irgi suspaustas, fulya kambariai erdvesbi, restoranas irgi erdvesnis, visa teritorija galima naudotis bendrai.

Club tolėliau už Fulya, o Seline kambariai nesuspausti Beach namukuose arba Teeeace room, ne pagringiniame pastate, bet jie brangiau nei Fulya ir Club
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2017 05 19, 23:59)
Mes vežamės ką turim ir eur ir usd. Parduotuvėlėse susilygstame lyromis ir mokame kortele,taip ir nuolaida būna ir dar kursas geras 😉

Ačiū, kad atsakėte 4u.gif
Atsakyti

Mes tai nesukom galvos ir vezemes eurais.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 05 20, 09:54)
Mes tai nesukom galvos ir vezemes eurais.

Mes irgi eurus + kortele - pilnai uzteko. Kam dar keistis i $, na nebent jau turi doleriu ir taip.

Papildyta:
Man dar toks "durnas" klausimas iskilo biggrin.gif Jums hamame maudymkes neissitampo? hmm.gif Man toks jausmas kad po hamamo kelnaiciu medziaga kazkaip istyso, anksciau taip nebuvo, pastebejau po hamamo ... unsure.gif
Atsakyti

Geriausia atsiskaitinėti lyromis, arba kortele lyromis. Lyras išsiimti irgi labiausiai apsimoka iš bankomato (tik pasitikrinkit savo banko įkainius už išėmimą, mano kai citadele, tai galiu išiminėt nors ir po eurą visada nemokama, o kitų bankų būna brangu ir geriau apsimoka eurus keisti į lyras keitykloje.
Jei turit dolerių galima vežtis juos, bet keistis iš eurų tikrai neapsimoka, dabar tiek doleris tiek euras ten beveik tas pats.
Atsakyti

Sveikos. Gal kas ilsėjotės Club Asteria Belek. Įdomu kokie atsiliepimai. Žiūriu iki Belwko 10 km įdomu ar rastume ten Waikiki kokią ? 😁

Atsakyti
Merginos Turkijoje ne tik "LC Waikiki" yra, nebijokit užsukti į didesnes, turinčias pavadinimus parduotuves, kur fiksuotos kainos, dirbama su kasos aparatais. Man Kemere dar patiko "De Facto" parduotuvė, ten gali rasti net dar gražesnių drabužių, ir kokybės geros, bet ir daugiau sintetinių audinių yra.
Atsakyti
Dabar gausiu bart, bet nuoširdžiai parašysiu - labai tyyyngiu ieškoti, ką rašėte apie galimybę palikti mašiną prie oro uosto - išduokite prašau jei kas galėsite, kokios firmos paslaugomis naudojatės - pasidairyčiau jų puslapyje 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 20, 18:15)
Dabar gausiu bart, bet nuoširdžiai parašysiu - labai tyyyngiu ieškoti, ką rašėte apie galimybę palikti mašiną prie oro uosto - išduokite prašau jei kas galėsite, kokios firmos paslaugomis naudojatės - pasidairyčiau jų puslapyje  4u.gif
Ačiū

Unipark, ADCparking, valetparking.lt jei Vilniuje.
As naudojausi Unipark, bent jau man pas juos geriausia kaina gavosi. Su kodu Minus20 dar 20 proc nuolaida duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 20, 18:35)
Unipark, ADCparking, valetparking.lt jei Vilniuje.
As naudojausi Unipark, bent jau man pas juos geriausia kaina gavosi. Su kodu Minus20 dar 20 proc nuolaida duoda mirksiukas.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 20, 17:15)
Dabar gausiu bart, bet nuoširdžiai parašysiu - labai tyyyngiu ieškoti, ką rašėte apie galimybę palikti mašiną prie oro uosto - išduokite prašau jei kas galėsite, kokios firmos paslaugomis naudojatės - pasidairyčiau jų puslapyje  4u.gif
Ačiū

1414, Minsko pl.

nuveza/parveza is i orouosta 4u.gif
Atsakyti