Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Sveiki, gal kam bus idomus atsiliepimai apie Camelya k club ;) Buvome 05 07- 05 17dienomis. Su oru labai pasiseke, daug lukesciu neturejom, tai mums super atostogos buvo :) Nelabai turiu su kuo lygint viesbuti, nes tik 2 karta Turkijoj, bet bandau vardint pliusus minusus. Pliusai- grazi didele aplinka ( 3 viesbuciu tinklas), papludimys :wub: , mini zoo, restorane ledai per pietus ir vakariene gali imti kiek nori. Vaisiai- ne kasdien bet buvo braskiu, arbuzu, bananu, kiviu ir kasdien obuoliai apelsinai greipfruktai. Patiko erdvus restoranas, yra sedimu vietu lauke, eiliu nebuvo, staliuka laisvai rasdavom bet kada. Papludimy gultu irgi laisvu pilna buvo. Minusai- kambariai labai paprasti, grindys plyteles, bet mes lengvai gavom seimynini tai nesukom galvos nes retai budavom vistiek. Seifai nemokami, minibaras irgi, papildo kasdien. Animacija silpna..Vaikams labai patiko baseinai su ciuozyklomis. Jei dar kas domins klauskit, as likau labai patenkinta viesbuciu. Dar buvom italu a la carte, man patiko. Manau tikrai verta nueiti ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella7: 19 gegužės 2017 - 13:23
QUOTE(Krina @ 2017 05 19, 13:21)
Antibiotikų išrašė kai prieš dvi dienas buvom, kad kelionėj turėti,nes kosulys prasidėjo. Nes ir sakė, kad Turkijoj pasveiks. Bet nemaniau,kad jų prireiks. Nes nedraugaujam su antibiotikais. Visada lašiukais gydomės. Bet snd sakė pradėti duoti.. Paskutinį kartą sirguliavom spalį, tai suveikė kiaulystės dėsnis, ir susirgom prieš pat kelionę  huh.gif
Vaistus dėtis i rankinį bagažą?

Matai, kaip jusu gyd reaguoja... Musiske irgi serga "kosuliu", ale bronhitas kazkoks. Bet musu dakt kaip tik supyko, kad planuojam vaziuot blink.gif likau motina siaubune, nepaisanti vaiko geroves blink.gif as tai taip tikiuosi, kad Turkijos oras pades.
Atsakyti

MAno dukryte irgi isvyko su kosuliu, grizo be :)

Atsakyti

Mane Dolce Vita domina. Kaip ten su a la carte? Kuris labiausiai vertas demesio? Ir gal zinot pries kiek laiko reikia uzsisakyti? Visi nemokami ar yra uz papildoma mokesti?

Ir ar gultai su palapinem prie juros uz papildoma mokesti?
4u.gif

http://s2.tez-tour.c...ADV_RU_2428.pdf

Gal bus idomu

gultai su palapinem 80 ir 120 euru, a la carte yra mokamu ir nemokamu

Atsakyti

O as grizau is Amara Dolce Vita.
Nemaciau kad kas vaziuotu is cia, bet mano nuostabai tuo metu buvo kokiu 50% lietuviu.
Viesbutyje jaunimui ir porom tai rojus! Vakariniai amfiteatro ir open garden pasirodymai superiniai, gyva muzika labai kokybiska, loby bare saksofonas groja. Alkoholis visas originalus. Teritorijos visos apeit nebuvo kada, is teritorijos irgi neishejom, tai kaip ten iki turgaus kokio nuvaziuot nepatarsiu. Personalas visas kalba rusishkai.
Maista vertinciau 7-8, tokio lygio viesbutyje norejosi siek tiek daugiau.
Tai bendrai paemus jei vaziuociau dar, tai be vaiko, nes vaikam man ten pasirode liudesiukas pvz lyginant su Kamelya tinklu.

Beje tuo metu kai mes atostogavom RIXOS PREMIUM TEKIROVA tuo metu atostogavo 400lietuviu. 2pilni leltuvai lietuviu smile.gifZodziu tikra palanga smile.gifIr dar sako lietuviai biedni.

Kas su maistu Amaroj negerai siemet? Visokiu nusiskundimu girdejau, tik ne i maisto ir gerimu kokybe. Nuo 2015 visi viesbuciai ijunge taupymo rezima, ir luxory statusas liko praeityje

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 05 19, 10:23)
Tiesiogia is Saphir 4*

Perduokit linkėjimus mano tetom, kaip tik atostogauja smile.gif

QUOTE(Krina @ 2017 05 19, 11:21)
Antibiotikų išrašė kai prieš dvi dienas buvom, kad kelionėj turėti,nes kosulys prasidėjo. Nes ir sakė, kad Turkijoj pasveiks. Bet nemaniau,kad jų prireiks. Nes nedraugaujam su antibiotikais. Visada lašiukais gydomės. Bet snd sakė pradėti duoti.. Paskutinį kartą sirguliavom spalį, tai suveikė kiaulystės dėsnis, ir susirgom prieš pat kelionę  huh.gif
Vaistus dėtis i rankinį bagažą?

Oi žinokit geriau namie susirgt ir pasveikt, nei kažkur nuskridus susirgti ir buti tam nepasiruosus. Musu 2m vaikas Egipte susirgo pulinga angina taip, kad patekom i ligonine biggrin.gif 5 dienos is 7 buvo ligoninej. Nuo tada vaistu maisa vezuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 05 19, 11:23)
Tiesiogia is Saphir 4*
Oras saulute pro debeselius, bet man super. Nemegstu karscio.
viskas cia ciki piki tik jau NEREKOMENDUOJU eiti i italu ale carte. Siaubas kazkoks. Sriubos ju marmalo gavom po 50 min laukimo, jokiu ten italisku valgiu. Makaronai tie kur buna visur pas juos baruose, pagrindinis patiekalas snicelis, kuri po keliu priminimu atnese po 2 valandu. Tragedja kazkokia.

Ale carte ten tik italu yra virtuves? Moket reik ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 05 19, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="enura" data-cid="71634465" data-time="1495113838"><div><p>Mane Dolce Vita domina. Kaip ten su a la carte? Kuris labiausiai vertas demesio? Ir gal zinot pries kiek laiko reikia uzsisakyti? Visi nemokami ar yra uz papildoma mokesti?

Ir ar gultai su palapinem prie juros uz papildoma mokesti?
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://s2.tez-tour.com/hotel/97/ADV_RU_2428.pdf'>http://s2.tez-tour.com/hotel/97/ADV_RU_2428.pdf</a></p><p>Gal bus idomu</p><p>gultai su palapinem 80 ir 120 euru, a la carte yra mokamu ir nemokamu</p>

Aciu 4u.gif kuris a la carte vertas demesio ar kuris nevertas? Kaip supratau buvot, zinot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,

Kokią valiutą vežėtės?
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2017 05 19, 22:29)
Mergaitės,

Kokią valiutą vežėtės?

Šiaip nereaguoju į tą patį klausimą kiekvienam puslapyje....bet-na negi sunku paskaityti bent kelis paskutinius puslapius? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 05 19, 19:58)
Ale carte ten tik italu yra virtuves? Moket reik ar ne?

Yra ir osmanų, tačiau ir ten nieko gero... pavalgius dar vistiek į bendrą restoraną užsuki, nes a la carte ten užsisakai išanksto ir patiekalus turi pasirinkt iš negausiaus meniu... mokėt nereikia. Antrą kartą šiame viešbutyje nebesirinkčiau jokių a la carte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 05 19, 22:26)
Šiaip nereaguoju į tą patį klausimą kiekvienam puslapyje....bet-na negi sunku paskaityti bent kelis paskutinius puslapius? doh.gif

Siaip klausiu antrakart to paties, nes niekas taip ir neatsake.
Gal kazko nesuziurejau. Bet jeigu taip sunku pasikartoti, tai aciu.
Atsakyti