Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Daivija @ 2017 05 18, 15:48)
O kaip EFTALIA a la carte? Mokamas?

5 eurai zmogui, vaikams iki 11 metu nemokamai 4u.gif
Atsakyti

blink.gifnu va kokia nesąmonė, aš negaliu auto išsinuomoti, manęs klausia visokių smulkmenų, kurių aš nežinau, kol negavau kažkokio popieriuko unsure.gif

apie ka jus cia? :) paprastai klausia reiso numerio, jei auto pasiimat oro uoste. daugiau kaip ir nieko

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 05 18, 19:40)
5 eurai zmogui,  vaikams iki 11 metu nemokamai  4u.gif

O šiaip kaip ten?skanu?
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 05 18, 19:43)
O šiaip kaip ten?skanu?

Mes nebuvom, su mūsų vaikais paprastai po alakarte reikia į viešbučio restoraną eit, tai nusprendėm šiemet nebandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 18, 18:32)
blink.gif nu va kokia nesąmonė, aš negaliu auto išsinuomoti, manęs klausia visokių smulkmenų, kurių aš nežinau, kol negavau kažkokio popieriuko  unsure.gif

Skrydžių. numeriai yra small planet psl. skrydžių tvarkaraštyje. Daugiau nieko tokio jūsų negali klausi ko jūs nežinote be gautų dokumentų.
Atsakyti
Registruotis i skrydi gali 72 val pries, kartu pasirenki ir vietas, kur nori sedet, ane? Tada gauni bilieta parsisiust? Skaiciau kad reikia viska tureti spausdinta, negalima telefone?? Sorry, nepamenu, senai skridom su agentura, paskutiniu metu tik ryanair 4u.gif
Man tai klausimas kyla, o kaip tada darot su skrydziu atgal???? Kur atsispauzdinat?
Klausem savo agentes, ji paprase 3€/zmogui uz registravima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 18, 20:18)
Registruotis i skrydi gali 72 val pries, kartu pasirenki ir  vietas, kur nori sedet, ane? Tada gauni bilieta parsisiust? Skaiciau kad reikia viska tureti spausdinta, negalima telefone?? Sorry, nepamenu, senai skridom su agentura, paskutiniu metu tik ryanair  4u.gif
Man tai klausimas kyla, o kaip tada darot su skrydziu atgal???? Kur atsispauzdinat?
Klausem savo agentes, ji paprase 3€/zmogui uz registravima  blink.gif

na musu agentas sake, kad registruotis galima nemokamai ir oro uoste ax.gif mums dar patogiau sitaip butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 18, 20:18)
Registruotis i skrydi gali 72 val pries, kartu pasirenki ir  vietas, kur nori sedet, ane? Tada gauni bilieta parsisiust? Skaiciau kad reikia viska tureti spausdinta, negalima telefone?? Sorry, nepamenu, senai skridom su agentura, paskutiniu metu tik ryanair  4u.gif

Tezai dave iskart pirmyn-atgal atsispausdinti ir vietas iskart i ir prieki, ir atgal pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 18, 20:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="elizieja" data-cid="71634651" data-time="1495121543"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanu va kokia nesąmonė, aš negaliu auto išsinuomoti, manęs klausia visokių smulkmenų, kurių aš nežinau, kol negavau kažkokio popieriuko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>apie ka jus cia? smile.gif paprastai klausia reiso numerio, jei auto pasiimat oro uoste. daugiau kaip ir nieko</p>

QUOTE(AkvileZ @ 2017 05 18, 20:46)
Skrydžių. numeriai yra small planet psl. skrydžių tvarkaraštyje. Daugiau nieko tokio jūsų negali klausi ko jūs nežinote be gautų dokumentų.

Taip, jau su agente išsiaiškinau, kokio ten numerio reikia ir dokumentus jau atsiuntė, nors sakė neskubėti spausdinti, nes skrydžių laikai gali keistis 4u.gif
Šiaip labai išsamiai viską aprašė, o aš čia iš anksto labai dėl visko pergyvenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 18, 19:18)

Tai gal cia jums siule tiesiog mokamas vietas priekyje, kurios tiek ir kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 18, 22:34)
Tezai dave iskart pirmyn-atgal atsispausdinti ir vietas iskart i ir prieki, ir atgal pasirinkti  4u.gif

O per koki psl registravotes? Per tezu ar small planet? Mes irgi su jais skrendam...
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 05 18, 21:35)
O per koki psl registravotes? Per tezu ar small planet? Mes irgi su jais skrendam...

Per small planet. Turit gaut tokia sms
Užsisakykite vietą ir maitinimą lėktuve iš anksto - http://checkin.smallplanet.aero
Atsakyti