Gal kas buvot Marmaryje ir galėtų atsakyt į keletą klausimų.
Koks pliažas ar yra jūros ežių, ar reikia vandens batų?
Kur labiau apsimoka pirkti rūbus turguje ar parduotuvėje, kur pigiausia?
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 05 18, 14:18)
Marmaryje yra Waikiki ir Koton parduotuve
Batu nereikia.
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 05 18, 14:18)
plezas priklauso nuo vietos, jei prie pat Marmario centro, kur viesieji plezai, tai pagrinde ju kavines 'teritorijos', kur gultai for free, bet nuolat kisamas meniu.
nemokami yra keli ruozeliai, bet tokie abejotino svarumo ir patrauklumo. siaip pagrinde smeliukas/zvyriukas, juros eziu nemaciau, nors tiesa sakan,t as ju nei karto turkijoje nesutikau, o meduzu buvo tik kusadasyje.
jei papludimys icmeleryje (galima vaziuoti su dolmusu) arba promenada apie 5-6 km prasieiti, tai ten jau labai faini krantai, nuo zolytes iki smeliuko, uz gulta susimoki 2-3$ ir gali naudotis visa diena. smeliukas, staigiai negyleja, nera dideliu bangu. apskritai jura prie marmario tokia kaip ilanka, tai bangu, beveik nera, nestaigiai gileja. Visas Marmaris kaip dudens dugnas, is visu pusiu 'apgaubtas' kalnais, uolom.
jei vaziuojat i viestuti, kuris turi papludimi ar yra ne Marmario centre, reikia jau ziureti individualiai, nes vieni i pleza invertuoji, kiti nemato reikalo.
del rubu priklauso, ko ieskosite, jei feiku adidasu, gabanu ir visu kitu 'prabangiu' , tada tik turgus ir tie kioskeliai, grand bazaarai, kur dirba, beveik, visa para ir kainas is lempos saudo, galutine bus derybu reikalas.
jei norit kobybisku, turkisku drabuziu, tada jau fiksuotu prekiu parduotuvese, pvz cia taip aptariama lc waikiki, tiesa yra ten ir coton ir nike originalios parduotuves, bet kainos nelabai skiriasi nei Lt, nebent sezono ispardavimas.
pigiausia turguje (atvaziuojanciame), ten uz 2 eurus laisvai maikute nusipirksi, o vaikam ir po eura bet ten sintetika, tai cia jau kaip sakant kiekvienam pagal supratima. dzinsai labai faini ir tikrai gerai nesiojasi, jei pavyksta atsasti be blizguciu ir skambiu pavadinimu per visa sikna, visada perku.
odinukes, labai gerom kainom ir pataiso pagal figura ir skoningu yra, bet cia jau reikia nusimanyti ir zinoti, kiek gali moketi, nes ten diskauntai po 80 proc, o nuo ju dar numusi 80
QUOTE(elizieja @ 2017 05 18, 12:19)
O tai padoriai, gal kad gegužės mėn ir greičiau nuvykote. Mes birželį, bet jau atsisakiau pervežimo, žiūrėsim kiek laiko su auto užtruksime
O mane dabar domina toks klausimas, pradžioj pasirašiau sutartį, kad išskrendam 5.30val, dabar keitėm, tai jau 6val išskrendam, klausiau agentės kada bus aiškus laikas, tai nežino - tai mane domina, kada jūs jau gaunate visus popierius, ta prasme kiek laiko prieš kelionę?
O mane dabar domina toks klausimas, pradžioj pasirašiau sutartį, kad išskrendam 5.30val, dabar keitėm, tai jau 6val išskrendam, klausiau agentės kada bus aiškus laikas, tai nežino - tai mane domina, kada jūs jau gaunate visus popierius, ta prasme kiek laiko prieš kelionę?
Kai likusią sumą sumoki, atsiunčia vaučerius.
QUOTE(Mazule @ 2017 05 18, 12:46)
O dar man priminkite - registruotis skrydžiui ir rinktis vietas lėktuve galima likus 3 paroms iki kelionės?
Taip, kartais paleidžia ir vos vos anksčiau, o kartais dar likus 72 val neleidžia...vėluoja...
O tai padoriai, gal kad gegužės mėn ir greičiau nuvykote. Mes birželį, bet jau atsisakiau pervežimo, žiūrėsim kiek laiko su auto užtruksime
Skrydžio laikus reikia visada tikrintis oro uosto tinklapyje dieną prieš. Agentūra už oro uosto darbą arba techninius nesklandumus neatsako ir tuo labiau prieš keletą mėnesių.
QUOTE(Sunrayja @ 2017 05 17, 10:43)
papasakokit apie numeri? cia standartas? ar didelis ar viskas gerai? koks aukstas? is kokio numerio i koki pakeite?
Numeris normalus. Mes 4riese. Tvarko, minibaras. Vaizdas i jura.
Ne mum numeri iskart pasiule be priemoku, net neprasiau geresnio.
Bet siandien lb jauciasi, kad privaziavo daug zmoniu.
Merginos kas esat Delphine mukarne ar panasiai, kada atvaziuoja turgus prie jusu?vakar buvome konaklio turguje, nes cia prie viesbucio tokios kosmines kainos. Galvojam dar palekti iki delphino.
QUOTE(pelytte @ 2017 05 17, 08:02)
O as grizau is Amara Dolce Vita.
Nemaciau kad kas vaziuotu is cia, bet mano nuostabai tuo metu buvo kokiu 50% lietuviu.
Viesbutyje jaunimui ir porom tai rojus! Vakariniai amfiteatro ir open garden pasirodymai superiniai, gyva muzika labai kokybiska, loby bare saksofonas groja. Alkoholis visas originalus. Teritorijos visos apeit nebuvo kada, is teritorijos irgi neishejom, tai kaip ten iki turgaus kokio nuvaziuot nepatarsiu. Personalas visas kalba rusishkai.
Maista vertinciau 7-8, tokio lygio viesbutyje norejosi siek tiek daugiau.
Tai bendrai paemus jei vaziuociau dar, tai be vaiko, nes vaikam man ten pasirode liudesiukas pvz lyginant su Kamelya tinklu.
Beje tuo metu kai mes atostogavom RIXOS PREMIUM TEKIROVA tuo metu atostogavo 400lietuviu. 2pilni leltuvai lietuviu Zodziu tikra palanga Ir dar sako lietuviai biedni.
Nemaciau kad kas vaziuotu is cia, bet mano nuostabai tuo metu buvo kokiu 50% lietuviu.
Viesbutyje jaunimui ir porom tai rojus! Vakariniai amfiteatro ir open garden pasirodymai superiniai, gyva muzika labai kokybiska, loby bare saksofonas groja. Alkoholis visas originalus. Teritorijos visos apeit nebuvo kada, is teritorijos irgi neishejom, tai kaip ten iki turgaus kokio nuvaziuot nepatarsiu. Personalas visas kalba rusishkai.
Maista vertinciau 7-8, tokio lygio viesbutyje norejosi siek tiek daugiau.
Tai bendrai paemus jei vaziuociau dar, tai be vaiko, nes vaikam man ten pasirode liudesiukas pvz lyginant su Kamelya tinklu.
Beje tuo metu kai mes atostogavom RIXOS PREMIUM TEKIROVA tuo metu atostogavo 400lietuviu. 2pilni leltuvai lietuviu Zodziu tikra palanga Ir dar sako lietuviai biedni.
Mane Dolce Vita domina. Kaip ten su a la carte? Kuris labiausiai vertas demesio? Ir gal zinot pries kiek laiko reikia uzsisakyti? Visi nemokami ar yra uz papildoma mokesti?
Ir ar gultai su palapinem prie juros uz papildoma mokesti?
QUOTE(Martyna @ 2017 05 17, 21:50)
Dar neveikė tas baras gegužės pradžioj, mes irgi viską išvaikščiojom
Paplotėlius kepė netoli vaikų baseinų palapinėj tokioj
Paplotėlius kepė netoli vaikų baseinų palapinėj tokioj
O kaip EFTALIA a la carte? Mokamas?
Mes gavom tris dienos pries skrydi.
QUOTE(linamog @ 2017 05 18, 17:20)
Mes gavom tris dienos pries skrydi.
nu va kokia nesąmonė, aš negaliu auto išsinuomoti, manęs klausia visokių smulkmenų, kurių aš nežinau, kol negavau kažkokio popieriuko