Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Igyk laisvumo @ 2017 05 18, 09:50)
Ačiū už informaciją.
O galbūt kas šiuo metu yra Turkijoje, kaip tos liūtys?

Du puslapiai atgal vien tik postai merginų kurios šiuo metu ilsisi Antalijos regione. Visos rašė, kad orai puikūs. Viena vakar vakare parašė, kad pradėjo vakare lyti. Plius kasdien nuolatos galite stebėti pležus per kameras online. https://lt.webcams.t...-Alanya-Alanija
Paskaitykit bent pora puslapių atgal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 18 gegužės 2017 - 10:26
QUOTE(linamog @ 2017 05 18, 11:09)
Kusadasy geguzes 12-18 visos dienos siltos, sauletos, apie 24-28 silumos, viena diena buvo saule per migla, iskrito du lasai lietaus. Pora dienu vesokas vejas, norejosi uzuovejos. Vakarais rengemes dzinsus. Visumoj man optimalu, karscio nepakenciu.

Kiek laiko keliavote iki Kušadasio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 16, 16:51)
Gal kas buvote Lonicera World ir turite atsiliepimų 4u.gif

Mes buvome pernai, teritorija super, gėrimai taip pat, kambariai liuksiški, tik maistas nu labai jau nekoks švelniai pasakius.
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 05 18, 08:52)
Rinkitės Club Nena- nerasit nei vieno lietuvio biggrin.gif . Kaip sakoma- plaukiojom, žinom smile.gif.

O kaip pats viesbutis?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 18, 11:32)
Kiek laiko keliavote iki Kušadasio?  4u.gif

Apie dvi valandas su sustojimu 10min ir dviem sustojimais prie kitu viesbuciu. Musiskis uz Kusadasio.
Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 05 18, 09:32)
Uzsakinejom bendra pati pigiausia kur siulo mirksiukas.gif ,vaxiavom  su mazesniu autobusiuku.

Ačiū, bandysiu ir aš, kaina per pusę mažesnė nei pas Novaturą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(winipuho_drauge @ 2017 05 18, 12:00)
Mes buvome pernai, teritorija super, gėrimai taip pat, kambariai liuksiški, tik  maistas nu labai jau nekoks švelniai pasakius.

unsure.gif reik tikėtis kad šiemet bus geriau, nesam labai išrankūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 18, 12:14)
Apie dvi valandas su sustojimu 10min ir dviem sustojimais prie kitu viesbuciu. Musiskis uz Kusadasio.

O tai padoriai, gal kad gegužės mėn ir greičiau nuvykote. Mes birželį, bet jau atsisakiau pervežimo, žiūrėsim kiek laiko su auto užtruksime 4u.gif

O mane dabar domina toks klausimas, pradžioj pasirašiau sutartį, kad išskrendam 5.30val, dabar keitėm, tai jau 6val išskrendam, klausiau agentės kada bus aiškus laikas, tai nežino - tai mane domina, kada jūs jau gaunate visus popierius, ta prasme kiek laiko prieš kelionę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 18, 12:19)
O tai padoriai, gal kad gegužės mėn ir greičiau nuvykote.  Mes birželį, bet jau atsisakiau pervežimo, žiūrėsim kiek laiko su auto užtruksime  4u.gif

O mane dabar domina toks klausimas,  pradžioj pasirašiau sutartį, kad išskrendam 5.30val, dabar keitėm, tai jau 6val išskrendam, klausiau agentės kada bus aiškus laikas, tai nežino -  tai mane domina, kada jūs jau gaunate visus popierius, ta prasme kiek laiko prieš kelionę?  4u.gif

Kai sumoki likusia pinigu dali, likus 21d iki keliones. Gauni tada visus dokumentus.
Tai dar nereiskia, kad viskas galutinai, buna, kad pasikeicia.
Atsakyti
O dar man priminkite - registruotis skrydžiui ir rinktis vietas lėktuve galima likus 3 paroms iki kelionės?
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 18, 12:19)
Ačiū, bandysiu ir aš, kaina per pusę mažesnė nei pas Novaturą  smile.gif
Papildyta:

unsure.gif reik tikėtis kad šiemet bus geriau, nesam labai išrankūs unsure.gif

gal pernai taupymo sumetimais taip buvo, nežinau, ala carte apsilankykite, tik užsirašykite į jį prieš kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(winipuho_drauge @ 2017 05 18, 12:59)
gal pernai taupymo sumetimais taip buvo, nežinau, ala carte  apsilankykite, tik užsirašykite į jį prieš kelias dienas

Skaitinėju dabar Tophotels.ru, nemažai atsiliepimų kad suprastėję viskas, palyginus su pernai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 18, 12:03)
Skaitinėju dabar Tophotels.ru, nemažai atsiliepimų kad suprastėję viskas, palyginus su pernai unsure.gif

Man ir paciai apsilankius ir skaitant visu atsiliepimus susidare toks vaizdas kad visi (beveik visi) viesbuciai, turbut po pernai metu krizes, ijunge ekonomini rezima ax.gif
Atsakyti