Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Gezike @ 2017 01 07, 19:38)
Labai idomu.... Kelioniu kainos i Turkija labai nukrito, ispuoliai itakojo viesbuciu bankrotus ir bandymus juos parduoti, kruizu kompanijos isbrauke Turkija is lankomu uostu ( si gruodi ir sausi tai patvirtino Holland America line). Kazkas labai negero, mano akimis, ten vyksta....
Siaures Koreja itraukciau i kelioniu sarasa vien del savitumo ir extremalumo, bet Turkija is lankomu saliu saraso seniai isbraukta, nesvarbu, kad kainos mazos unsure.gif  unsure.gif

koks tokio posto tikslas? smile.gif praejusi rudeni dar keliavom po sali. siemet jau keisim krypti. bet kiekvienas sprendzia pats. suaugusiu zmoniu forumas juk.
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2017 01 07, 20:38)
Labai idomu.... Kelioniu kainos i Turkija labai nukrito, ispuoliai itakojo viesbuciu bankrotus ir bandymus juos parduoti, kruizu kompanijos isbrauke Turkija is lankomu uostu ( si gruodi ir sausi tai patvirtino Holland America line). Kazkas labai negero, mano akimis, ten vyksta....
Siaures Koreja itraukciau i kelioniu sarasa vien del savitumo ir extremalumo, bet Turkija is lankomu saliu saraso seniai isbraukta, nesvarbu, kad kainos mazos unsure.gif  unsure.gif

Terorizmas, nestabilumas šalyje, negali neįtakoti turizmo. Taip ir turėjo būti. Bet į visas šalis atsiranda trokštančiųjų aplankyti, ir net gerokai nesaugesnes. Čia kiekvieno pasirinkimo reikalas. Išanksto pirkti šiais metais man ranka nekyla, gal išviso nevyksiu. Karas šalies išorėje, karas viduje ir išankstinis "zinojimas" kas kaltas, noras susidoroti su paprasčiausiais politiniais priešininkais nė neiškant tikrųjų kaltininkų pasitikėjimo tikrai nesuteikia.

Sakot kainos į Turkiją nukrito.. Jos kaitaliojasi dažniau nei nėščiosios nuotaikos. O lyginant kainas iš Lietuvos ir kitų šalių dažniausiai jos būna ne Lietuvos naudai. Juk lyginame tos šalies, kurioje jos tuo metu žemesnės būna ax.gif beje jos ne tik į Turkiją mažesnės, o į egzotines šalis oi koks skirtumas kartais būna.
Atsakyti
labutis
deja, kainos nekrenta ,o kyla tiek Novature, tiek Tezture ,seku kainas, nes nepirkom per isankstinius ispardavimus , Taip pat kaip ir visos stebiu situacija Turkijoje, bet dabar neramu visur unsure.gif unsure.gif
Mes siemet uzsibukinom viesbuti is Uk, jei situacija pabloges, tiesiog atsauksim rolleyes.gif
Atsakyti
O aš išvis nesuprantu žmonių,kurie skristi nesiruošia,bet papasakoti,kaip ten baisu,nori...
Na ,išprusę mes! Skaityt mokam,kas šalyje vyksta -žinom,keliones atšaukti taip pat mokėsim,jei ką.
Nereikia čia skleisti erezijų!
Žmonės planuoja atostogas,laukia jų,tai ne...vis atsiranda kažkas,kas stebisi,kokios mes"durnos".
Nenorit -neskriskit! Mes gi savo nuomonės jums neperšam!!!!
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 08, 10:35)
O aš išvis nesuprantu žmonių,kurie skristi nesiruošia,bet papasakoti,kaip ten baisu,nori...
Na ,išprusę mes! Skaityt mokam,kas šalyje vyksta -žinom,keliones atšaukti taip pat mokėsim,jei ką.
Žmonės planuoja atostogas,laukia jų,tai ne...vis atsiranda kažkas,kas stebisi,kokios mes"durnos".

drinks_cheers.gif
Atsakyti

https://www.holidayp...-11-pools_21626
pasiulyma suradau internete specialiai jums, ka tik, 5 ***** viskas iskaiciuota, 189£, publikuota 26 gruodzio, bet kadangi grizom is savo kasmetines keliones uzvakar.... GIVE ME A BREAK biggrin.gifpasiulymu i sia sali neieskau ir jais nesidomiu kaip minejau anksciau, gali ir veltui siulyt, vis vien nevaziuociau, taciau apie keliones, kainas ir kas vyksta pasauly tikrai knebineju nemazai info 4u.gif4u.gif4u.gif

Aš visada pavydžių gyvenantiems Didžiojoje Britanijoje, nes iš ten kainos į visas puses nerealios: Kanaruose viskas įskaičiuota nuo 223 £ su skrydžiu gali gauti, balandį 4* viešbutį, o sausiui 167 £... Pas mus tokių nerasi... Taip kad ten kainos aplamai kitokios  :B 

O dėl saugumo - žiūrėsim, vertinsim ir jei ką keisim kelionės kryptį  :mastau:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 08, 10:35)

Gal tie žmonės Turkijoje jau ne penktą kartą buvę, ir ne tik viešbutyje nuvykę gulinėja, o daug ir savarankiškai keliauja, turi pažįstamų, draugų toje šalyje kurie su turizmu visai nesusiję. Ir vat tie draugai atviriau papasakoja kas vyksta, kokios nuotaikos šalyje. To joks su turizmu susijęs žmogus eiliniam turistui nepasakys.
Nė žodeliu nieks nesakė kokios jūs esate "durnos" . Net minies tokios neišreiškėme. Tiesiog pasidalinome savo nuomonėmis. Ne kartą esu keliavusi ką tik po karštųjų įvykių, ir netgi karštųjų įvykių metu, išvyksti iš miesto dar prieš komendanto valandą visą dieną keliauji į muziejų kuris apsuptas tankų, o tik kas 15 žmogus yra civilis, ir skubi grįžti kol dar ji vėl neprasidėjo. Yra tekę važiuoti, vaikštinėti su maža turistų grupele po sostinę, o tuo metu mus visą kelią lydi pilnas mikroautobusiukas ginkliuotų policininkų, ar vaikštinėti po muziejų ir matyti sušaudytas vitrinas, sienas, nes tik prieš pusantros savaitės ten žuvo 22 žmonės. Todėl tikrai neapsiversų liežuvis taip jus "durnėmis" vadinti, kai pati esu daug labiau pamišusi. Bet žinoti iš kur vėjas pučia- reikia.
Suprantu kodėl beveik nebelikę senųjų Turkijos vilkų, šitoks priešiškumas kitokiai nuomonei...
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 01 08, 17:05)
Gal tie žmonės Turkijoje jau ne penktą kartą buvę, ir ne tik viešbutyje nuvykę gulinėja, o daug ir savarankiškai keliauja, turi pažįstamų, draugų toje šalyje kurie su turizmu visai nesusiję. Ir vat tie draugai atviriau papasakoja kas vyksta, kokios nuotaikos šalyje. To joks su turizmu susijęs žmogus eiliniam turistui nepasakys.
Nė žodeliu nieks nesakė kokios jūs esate "durnos" . Net minies tokios neišreiškėme. Tiesiog pasidalinome savo nuomonėmis. Ne kartą esu keliavusi ką tik po karštųjų įvykių, ir netgi karštųjų įvykių metu, išvyksti iš miesto dar prieš komendanto valandą  visą dieną keliauji į muziejų kuris apsuptas tankų, o tik kas 15 žmogus yra civilis, ir skubi grįžti kol dar ji vėl neprasidėjo. Yra tekę važiuoti, vaikštinėti su maža turistų grupele po sostinę, o tuo metu mus visą kelią lydi pilnas mikroautobusiukas ginkliuotų policininkų, ar vaikštinėti po muziejų ir matyti sušaudytas vitrinas, sienas, nes tik prieš pusantros savaitės ten žuvo 22 žmonės.  Todėl tikrai neapsiversų liežuvis taip jus "durnėmis" vadinti, kai pati esu daug labiau pamišusi. Bet žinoti iš kur vėjas pučia- reikia.
Suprantu kodėl beveik nebelikę senųjų Turkijos vilkų, šitoks priešiškumas kitokiai nuomonei...

Nesusireikšminkit. Ne jums ir taikiau 4u.gif
Aš taip pat ne kartą ir ne du buvus. Ir pažystamų ,ten gyvenančių turiu,bet neaiškinu ,kad jūs važiuokit,ar nevažiuokit.
Kaip ir neinu į pvz Egipto temą,nes nesiruošiu ten skristi ir nerėkiu-o jūs ką,nebijot?
Kartojasi pernykštis scenarijus...
Aš nebesiginčysiu,tik jau juokinga.
Atsakyti
laba diena, noriu prisijungti prie Jūsų keliauninkės smile.gif 05.24 keliausime visa šeima į Long beach resort smile.gif norejau paklausti gal esate buvę sitame viesbutyje, kokie atsiliepimai? Ar rekomenduotumete veztis vandens batus?
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 08, 18:32)
Nesusireikšminkit. Ne jums ir taikiau 4u.gif
Aš taip pat ne kartą ir ne du buvus. Ir pažystamų ,ten gyvenančių turiu,bet neaiškinu ,kad jūs važiuokit,ar nevažiuokit.
Kaip ir neinu į pvz Egipto temą,nes nesiruošiu ten skristi ir nerėkiu-o jūs ką,nebijot?
Kartojasi pernykštis scenarijus...
Aš nebesiginčysiu,tik jau juokinga.

pritariu 100 proc. pernai is tos situcijos islosem, papigiai gavom viesbuti ir ramiai sau pailsejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 07, 22:39)
Tokią kainą asmeniui,balandžio mėnesiui ir iš LT laisvai galima gauti.

Šiemet balandį Mokinių pavasario atostogos! Būtent tai datai, kaip agentė sakė, kainos pakilusios rolleyes.gif ir kodėl jie taip daro?

Šiaip pastebėjau apie kainas šioj temoj mažai kalbama.
Neėmėm išankstinės, stebiu kainas tam pačiam balandžiui, bet blink.gif nieko gero...
Atsakyti

Šiemet balandį Mokinių pavasario atostogos! Būtent tai datai, kaip agentė sakė, kainos pakilusios rolleyes.gifir kodėl jie taip daro?

Todėl kad paklausa didelė tam laikotarpiui, todėl ir sukyla kainos - normalu... :rolleyes:​ , tik keliaujantiems jau tenka paplonint piniginę

Atsakyti