QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 08, 10:35)
O aš išvis nesuprantu žmonių,kurie skristi nesiruošia,bet papasakoti,kaip ten baisu,nori...
Na ,išprusę mes! Skaityt mokam,kas šalyje vyksta -žinom,keliones atšaukti taip pat mokėsim,jei ką.
Nereikia čia skleisti erezijų!
Žmonės planuoja atostogas,laukia jų,tai ne...vis atsiranda kažkas,kas stebisi,kokios mes"durnos".
Nenorit -neskriskit! Mes gi savo nuomonės jums neperšam!!!!
Gal tie žmonės Turkijoje jau ne penktą kartą buvę, ir ne tik viešbutyje nuvykę gulinėja, o daug ir savarankiškai keliauja, turi pažįstamų, draugų toje šalyje kurie su turizmu visai nesusiję. Ir vat tie draugai atviriau papasakoja kas vyksta, kokios nuotaikos šalyje. To joks su turizmu susijęs žmogus eiliniam turistui nepasakys.
Nė žodeliu nieks nesakė kokios jūs esate "durnos" . Net minies tokios neišreiškėme. Tiesiog pasidalinome savo nuomonėmis. Ne kartą esu keliavusi ką tik po karštųjų įvykių, ir netgi karštųjų įvykių metu, išvyksti iš miesto dar prieš komendanto valandą visą dieną keliauji į muziejų kuris apsuptas tankų, o tik kas 15 žmogus yra civilis, ir skubi grįžti kol dar ji vėl neprasidėjo. Yra tekę važiuoti, vaikštinėti su maža turistų grupele po sostinę, o tuo metu mus visą kelią lydi pilnas mikroautobusiukas ginkliuotų policininkų, ar vaikštinėti po muziejų ir matyti sušaudytas vitrinas, sienas, nes tik prieš pusantros savaitės ten žuvo 22 žmonės. Todėl tikrai neapsiversų liežuvis taip jus "durnėmis" vadinti, kai pati esu daug labiau pamišusi. Bet žinoti iš kur vėjas pučia- reikia.
Suprantu kodėl beveik nebelikę senųjų Turkijos vilkų, šitoks priešiškumas kitokiai nuomonei...