Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Supronti @ 2017 05 17, 11:56)
Teko naudotis jų paslaugomis? Nėra problemų su nuvažiavimu?
O kaip su grįžimu, jie jau laukia tavęs ar turi skambintis kad paimtų parskridus?

Turi skambintis, kad paimtų kai jau gausi lagaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 05 17, 12:43)
Žiūriu daug važiuojančių į Eftalia tinklo viešbučius, tai turėkit omenyje, kad visų eftalijų vaikams yra prie jūros atskiras lietuviškas miniklubas, kuriame dirba labai šauni animatorė Eglė wub.gif

nieko sau, kaip fainaaa bigsmile.gif
Čia kiekvienais metais taip būna? Įdomu kokiu tikslu, daug lietuvių ten?

Kada jūs buvote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2017 05 17, 13:16)
Lietuviu kolonijos tikrai nebus, net jis fyfishkas kad kolonijos vaziuotu. Is visu tryju as renkuosi fulya, nes kamelya k man siek tiek truksta erdves kambariuose, o selinas man irgi suspaustas, fulya kambariai erdvesbi, restoranas irgi erdvesnis, visa teritorija galima naudotis bendrai.

O smelis ten smeliskas, ar koks misinys? biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 05 17, 13:27)
O kaip maistas? Valgydavot saloj daugiausia? Kaip su tuo AI, už ką ten primokėti reikia? Ar ledų yra, nemokami? (čia vis pagrindiniai vaikų klausimai...) Taip pat kiek skaičiau, kad alkoholiniai kokteiliai mokami - gal susidūrėt, ar tikrai, ar čia tik apie labai jau prabangius kalba eina?

mane visi tie patys klausimai domina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 05 17, 12:27)
O kaip maistas? Valgydavot saloj daugiausia? Kaip su tuo AI, už ką ten primokėti reikia? Ar ledų yra, nemokami? (čia vis pagrindiniai vaikų klausimai...) Taip pat kiek skaičiau, kad alkoholiniai kokteiliai mokami - gal susidūrėt, ar tikrai, ar čia tik apie labai jau prabangius kalba eina?

Ledai nemokami nuo 12 iki 16 val. dvejose vietose, prie vaikų klubo ištisai kilometrinė eilė, o prie akvaparko čiuožyklos kur su padangom leistis visai nebūdavo eilės 4u.gif Pietaudavom saloj kas kur nori ir kada nori, ten maisto ant kiekvieno kampo, tik aišku maistas ten toks greitas (picerija, ale kfc vištienos kioskelis, vafliukų kioskelis, keliose vietose hamburgeriai ir dar kelios tokios didesnės vietos pavalgyt kur įvairių salotų, makaronų, kepsnelių, įdarytų bulvių galima rasti). Atsiminiau ko man trūko, tai vaisių, nes tik obuoliai ir apelsinai pagrinde, per vakarienę tik daugiau būdavo, bet braškių ir trešnių tai nei karto nebuvo, o buvom pripratę gauti kituose viešbučiuose biggrin.gif Ir jūros gėrybių jokių nebuvo, bet mūsų šeimoj niekas jų nevalgo, rašau tik todėl, kad kiti pasigenda jų viešbučiuose ir kitur būdavo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2017 05 17, 12:33)
Kada jūs buvote? smile.gif

6-13 dienomis, musiškės pirmos lietuvaitės tam klube buvo, padėjo pasipuošti 4u.gif

Dėl primokėjimo, tai daug ten yra visokių mokamų dalykų ant kievieno kampo, cukraus vata, pop kornai, spalvoti tie lediniai kokteiliai, šviežiai spaustos sultys, alkoholiniai kokteiliai ir visas stipresnis alkoholis saloj mokamas, nemokamai tik viešbučio teritorijoj 4u.gif
Atsakyti
Martyna tai surantu akd saloje toks kaip alus turetu buti nemokamas o viskis mokamas? Kaip papludimys? reikia spec batų ? tiesa kiek laiko iš oro uosto keliavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 17 gegužės 2017 - 12:46
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 17, 12:44)
Martyna tai surantu akd saloje toks kaip alus turetu buti nemokamas o viskis mokamas? Kaip papludimys? reikia spec batų ?

Saloj alus ir vynas nemokamas, visas kitas alkoholis mokamas.
Paplūdimys akmenuotas, bent jau man jūroj maudytis nepatiko, nemoku aš maudytis su batais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 05 17, 10:46)
Saloj alus ir vynas nemokamas, visas kitas alkoholis mokamas.
Paplūdimys akmenuotas, bent jau man jūroj maudytis nepatiko, nemoku aš maudytis su batais  biggrin.gif

vakarines programos buna tiek viesbutyje tiek saloje?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 17, 12:44)
tiesa kiek laiko iš oro uosto keliavot?

Keliavom 3 valandas, todėl manau optimistai tie, kurie galvoja, kad iki Utopia viešbučio užteks 3 val. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 17, 12:47)
vakarines programos buna tiek viesbutyje tiek saloje?

Bent šiuo metu visų viešbučių programos saloj, kaip bus įsibėgėjus sezonui nežinau 4u.gif

Splash viešbučio gyventojus vežioja autobusas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 17 gegužės 2017 - 12:57
Sveik, gal parašytų iš esančių šiuo metu Saphire

kaip vakarinės programos, ar yra "gyva" muzika? profesionalūs šou vakarais? ar yra braškių, trešnių? ar animatoriai draugiški ir aktyvus??

Atsakyti
pasidalinkit prasau Turkijoje transferiu,kas kokiu naudojotes, nes pasizymejus esu tik a2b, noreciau su kitais kainas palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 05 17, 13:42)
Ledai nemokami nuo 12 iki 16 val. dvejose vietose, prie vaikų klubo ištisai kilometrinė eilė, o prie akvaparko čiuožyklos kur su padangom leistis visai nebūdavo eilės  4u.gif Pietaudavom saloj kas kur nori ir kada nori, ten maisto ant kiekvieno kampo, tik aišku maistas ten toks greitas (picerija, ale kfc vištienos kioskelis, vafliukų kioskelis, keliose vietose hamburgeriai ir dar kelios tokios didesnės vietos pavalgyt kur įvairių salotų, makaronų, kepsnelių, įdarytų bulvių galima rasti). Atsiminiau ko man trūko, tai vaisių, nes tik obuoliai ir apelsinai pagrinde, per vakarienę tik daugiau būdavo, bet braškių ir trešnių tai nei karto nebuvo, o buvom pripratę gauti kituose viešbučiuose  biggrin.gif Ir jūros gėrybių jokių nebuvo, bet mūsų šeimoj niekas jų nevalgo, rašau tik todėl, kad kiti pasigenda jų viešbučiuose ir kitur būdavo  4u.gif
Papildyta:

6-13 dienomis, musiškės pirmos lietuvaitės tam klube buvo, padėjo pasipuošti  4u.gif

Dėl primokėjimo, tai daug ten yra visokių mokamų dalykų ant kievieno kampo, cukraus vata, pop kornai, spalvoti tie lediniai kokteiliai, šviežiai spaustos sultys, alkoholiniai kokteiliai ir visas stipresnis alkoholis saloj mokamas, nemokamai tik viešbučio teritorijoj 4u.gif

gegužės 6-13? tai jūs ką tik grįžot? bigsmile.gif

Ta prasme, papludimy viskas mokama yra, maistas gėrimai? unsure.gif
Atsakyti