Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Raffaelle @ 2017 05 16, 19:25)
Esu Saphir 4*, viskas liuks! Tik oru prognozes neramina.. Iki viesbucio vaziavom 2 val. Kambari bandem pasikeist bet nieko geresnio nepasiule.. Rytoj noreciau i turgu, apsvieskit kur jis buna, kazkur prie Megamallo?

Koki kambari gavote? Kokio tipo buvote pirke? draugai grizo praeita sav, tai jie buvo pirke standartini, bet jiems dave vila... sake prasciau buna tiems, kurie pirke economini... idomu ar cia tiesa.. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 05 16, 20:27)
Pirma diena buvom lb pavarge .  Kazkur lagaminai puses lektuvo pastrigo tai prasedejom apie 1.5h laukdami.
Ilgai vaziavome i viesbuti apie 2h. Buvo stotele kurioje siulau paragauti turkisku ledu, labai fainas dede dirba 😁

Siaip viskas ok . Maisto daug , gultu daug . Man tik isdestymas nepatinka visu ciuozyklu.
Ant tilto putu sou smagus vaikams 😍
Ar grizciau antra karta , hm ne. I Delphin Botanik taip smile.gif

Dar tik antra diena  , tai kazka vis naujo atrandam.

Po kelių dienų parašykite kaip sekasi smile.gif kai perpranti viešbutį, dažniausiai nuomonė keičiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 05 16, 20:27)
I Delphin Botanik taip smile.gif

O as sitam viesbuciui duociau max 4 zv.
Atsakyti
Linikejimai is Rubi Platinium viesbucio - oras OK, 30, viesbutis ilankoje, tad vanduo siltas pakankamai, pliazas zvyras - smelis (speju atveztinis). maistas geresnis nei Saphire. Orientuotas i rusus - personalo yra daug rusu . Ar mokeciau 1400 eur dviems uz savaite? nzn smile.gif Gal smile.gif Bet kadangi tik dvi dienos ir uz 1 eur, ai smile.gif tiks smile.gif Vis viena Italija laukia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 05 16, 12:58)
Dabar per kelioniupanorama labai geru kainu yra.. net kyla mintis dar kazka pirkt  biggrin.gif

Si firmele labai "fakina" klientus - internete sudeda pasiulymus, bet realiai ju nera... Sako sorry , jau ispardaveme, gal kazka kita pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 17, 09:23)
O as sitam viesbuciui duociau max 4 zv.

Kokie minusai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 17, 08:42)
Kokie minusai?

Geriau pliusai biggrin.gif - teritorija. Minusai- kambariai (daugumas mazi ir balkoniukai vienam zmogui smile.gif), betvarke restorane (vakarienei nei staltieseles, nei serveteles ir dar su apatiniais galima ateiti smile.gif), luna parkas priestvaninis, net baisu, kad tuoj viskas sugrius (nebent pakeite), jura - vieni akmenys ir t.t.
T.y. jo kaina visiskai neatinka serviso, nebent koks super pasiulymas uz labai pigiai, tai galima vaziuoti. Arba jei vaziuoji pirma karta i 5 zv., tai viskas bus super.
Bet cia, zinoma, tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
O as grizau is Amara Dolce Vita.
Nemaciau kad kas vaziuotu is cia, bet mano nuostabai tuo metu buvo kokiu 50% lietuviu.
Viesbutyje jaunimui ir porom tai rojus! Vakariniai amfiteatro ir open garden pasirodymai superiniai, gyva muzika labai kokybiska, loby bare saksofonas groja. Alkoholis visas originalus. Teritorijos visos apeit nebuvo kada, is teritorijos irgi neishejom, tai kaip ten iki turgaus kokio nuvaziuot nepatarsiu. Personalas visas kalba rusishkai.
Maista vertinciau 7-8, tokio lygio viesbutyje norejosi siek tiek daugiau.
Tai bendrai paemus jei vaziuociau dar, tai be vaiko, nes vaikam man ten pasirode liudesiukas pvz lyginant su Kamelya tinklu.

Beje tuo metu kai mes atostogavom RIXOS PREMIUM TEKIROVA tuo metu atostogavo 400lietuviu. 2pilni leltuvai lietuviu smile.gif Zodziu tikra palanga smile.gif Ir dar sako lietuviai biedni.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 05 16, 16:18)
Taip ten yra waikiki ir gan nemaza, ypac vaiku skyrius bigsmile.gif

rolleyes.gif 4u.gif liux biggrin.gif

QUOTE(Solemi @ 2017 05 16, 23:02)
Mergaitės, o valiutą keičiat į lyras, dolerius ar tiesiog vežatės eurus?
Aš anksčiau keičiau į dolerius, o dabar kažin ar apsimoka?

va va ir man idoku kaip labiausiai apsimoka su tais pinigais elgtis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krina @ 2017 05 16, 22:28)
Kokius orus prognozuoja? Vakarais reikia dar šiltesnių rūbų? rolleyes.gif O kambarį bandėte pasikeist, ta prasme davėte eurų ir vistiek nieko nepakeitė?  smile.gif

Siandien saaaltaaa unsure.gif Apsiniauke, gal tikrai tos liutys ateina blink.gif Megztuko vakare tikrai reikia. Kambari mes gavom ne pati blogiausia, matom ir jura, taciau salia statybos, triuksmas, tad nuejom paklaust gal pakeistu (uz eurus zinoma), tai pasiule i baseino puse ar kitam aukste, o i jura toliau nuo statybu atseit tuo metu nieko geresnio neturejo. Zodziu nusprendem pasilikt kur esam.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 17, 08:26)
Linikejimai is Rubi Platinium viesbucio - oras OK, 30, viesbutis ilankoje, tad vanduo siltas pakankamai, pliazas zvyras - smelis (speju atveztinis). maistas geresnis nei Saphire. Orientuotas i rusus - personalo yra daug rusu . Ar mokeciau 1400 eur dviems uz savaite? nzn smile.gif Gal smile.gif Bet kadangi tik dvi dienos ir uz 1 eur, ai smile.gif tiks smile.gif Vis viena Italija laukia smile.gif
Papildyta:
Si firmele labai "fakina" klientus - internete sudeda pasiulymus, bet realiai  ju nera...  Sako sorry , jau ispardaveme, gal kazka kita pasiulyti?

Dar man nei karto taip nenutiko. Visada gaunu jei nuperku tą pačią dieną kai jie paskelbia.
Atsakyti
Tiesa longbeach resort gavom geresni kambari be jokiu priemoku. Su vaizdu i jura. Kas jautresnis tai siulau imti be vaizdo i jura. Nes girdisi visos vakarines programos smile.gif kadangi mes miegaliai ir mum gali tankai vazineti 😁 tai mum tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 17, 08:26)
Si firmele labai "fakina" klientus - internete sudeda pasiulymus, bet realiai  ju nera...  Sako sorry , jau ispardaveme, gal kazka kita pasiulyti?

nieko panašaus, pirkom iš jų, viskas ok biggrin.gif
Atsakyti