Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(mendeee @ 2017 05 16, 19:09)
tai dar tada resot nedirbo, tai kiek suprantu dar zmoniu i tapati pleza ir teritorija +6000 blink.gif

Dirba ir tada resort ,tik ne visas.Buvom viduje.Labai gražus😀Ten tokia didelė teritorija😀kad prie baseinų tikrai vietų pilna.Su pležu bus sunkiau.Vietų ten tikrai nedaug buvo😐
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 05 16, 19:22)
Dirba ir tada resort ,tik ne visas.Buvom viduje.Labai gražus😀Ten tokia didelė teritorija😀kad prie baseinų tikrai vietų pilna.Su pležu bus sunkiau.Vietų ten tikrai nedaug buvo😐

Na nors tiek gerai, tikiuosi nereiks 7 ryto gultu uziminet rolleyes.gif
Kaip maistas?
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 16, 19:37)
Na nors tiek gerai, tikiuosi nereiks 7 ryto gultu uziminet rolleyes.gif
Kaip maistas?

Man buvo skanus.😀Butinai nueikit į a la carte restoraną.Dorado super😘Ten jūra,kaip ežeras.Nebuna bangų (man tai minusas😀),visur smėlis.Vaikams gal ir faina,nors paskui tą smėlį taip sunku iš maudymuko išplaut.
Atsakyti
Esu Saphir 4*, viskas liuks! Tik oru prognozes neramina.. Iki viesbucio vaziavom 2 val. Kambari bandem pasikeist bet nieko geresnio nepasiule.. Rytoj noreciau i turgu, apsvieskit kur jis buna, kazkur prie Megamallo?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 05 16, 05:54)
Prašom plačiau, kaip sekasi smile.gif Kokie būtų pastebėjimai naujai atvažiuojantiems smile.gif liko ir mums nebedaug.

Pirma diena buvom lb pavarge . Kazkur lagaminai puses lektuvo pastrigo tai prasedejom apie 1.5h laukdami.
Ilgai vaziavome i viesbuti apie 2h. Buvo stotele kurioje siulau paragauti turkisku ledu, labai fainas dede dirba 😁

Siaip viskas ok . Maisto daug , gultu daug . Man tik isdestymas nepatinka visu ciuozyklu.
Ant tilto putu sou smagus vaikams 😍
Ar grizciau antra karta , hm ne. I Delphin Botanik taip smile.gif

Dar tik antra diena , tai kazka vis naujo atrandam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 gegužės 2017 - 19:28
Ačiū ačiū visoms, kas dalinasi savo įspūdžiais - taip ir seilė tysta ir nekantrumas auga, laukiant TOS kelionės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 05 16, 20:19)
Man buvo skanus.😀Butinai nueikit į a la carte restoraną.Dorado super😘Ten jūra,kaip ežeras.Nebuna bangų (man tai minusas😀),visur smėlis.Vaikams gal ir faina,nors paskui tą smėlį taip sunku iš maudymuko išplaut.

Aciu, o a la carte mokamas ar ne?
Ir gal zinot kuriam korpuse geriau prasyt kambario, skaiciau kad G nuo siu metu priskyre Resort?
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 05 16, 21:07)
Aciu, o a la carte mokamas ar ne?
Ir gal zinot kuriam korpuse geriau prasyt kambario, skaiciau kad G nuo siu metu priskyre Resort?

A la carte nemokamas.G korpusas naujas ir jis dabar tikrai Resort.Pas mus buvo B korpusas family kambarys su vaizdu į jūrą 4 aukštas.VAIZDAS NUOSTABUS😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 16 gegužės 2017 - 20:49

Perėję tiltą eikit į kairę apie puse km.kol prieisit didelė odos,kailių parduotuve, už jos sukit į dešinę ir pamatysit turgu

Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 05 16, 21:47)
A la carte nemokamas.G korpusas naujas ir jis dabar tikrai Resort.Pas mus buvo B korpusas family kambarys su vaizdu į jūrą 4 aukštas.VAIZDAS NUOSTABUS😀

Aciu. Na tikiuosi nenusivilsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raffaelle @ 2017 05 16, 20:25)
Esu Saphir 4*, viskas liuks! Tik oru prognozes neramina.. Iki viesbucio vaziavom 2 val. Kambari bandem pasikeist bet nieko geresnio nepasiule.. Rytoj noreciau i turgu, apsvieskit kur jis buna, kazkur prie Megamallo?

Kokius orus prognozuoja? Vakarais reikia dar šiltesnių rūbų? rolleyes.gif O kambarį bandėte pasikeist, ta prasme davėte eurų ir vistiek nieko nepakeitė? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o valiutą keičiat į lyras, dolerius ar tiesiog vežatės eurus?
Aš anksčiau keičiau į dolerius, o dabar kažin ar apsimoka?
Atsakyti