Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Anistėja @ 2017 05 14, 13:52)
Saphir 4* online :-)
Ką tik papietavom,  trauksim prie jūros,  vanduo +21-22 , kaip gerai pašilus Baltija. Viešbučio lokacija ideali mėgstantiems apsipirkinėti,  nusiaubėm ir mes waikiki,  net nesitikėjau,  kad taip patiks.
Oras liuks,  savaitgalį žada lietučio,  matysim ar tikrai bus.
Maistas neblogas,  turint galvoje,  kad tik 4*. Dominuoja rusai ir lietuviai,  atvažiavo lietuvė animatorė. Vakarais truputį trūksta veiklos.
Klauskit,  kas domina.

Kad tik 4*,tai cia jau skaitosi prie prastesniu viesbuciu? Nu ir suskelet biggrin.gif. 4 ar 5 * visada skaitai prie geros klases,va 2-3 * prie prastesnes smile.gif. Bet ir tai tam 3 * viesbuti buna pvz maistas tikrai lb neblogas smile.gif
Atsakyti
Sakykit kokia valiuta apsipirkinėjate waikiki?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 05 13, 15:25)
Mes dabar esam 7-8km iki sides, tai vakar iki jos vaziavom su dolmusu. Kaina 1.75€-2$. Nuveza iki pat griuvesiu.

O mane domina kaip nuvaziuoti iki manavgato prekybcentriu😂 noriu i waikiki parduotuve😇 nes ta kur prie sides, labai mazas joje pasirinkimas.

Kaip jum kamelya?

I manavgata veza tie patys dolmusai, tik pereinat per visa kamelijos teritorija tolyn nuo juros.
Papildyta:
QUOTE(ligna @ 2017 05 14, 21:20)

Mes mokėjom kortele, bet man rodos ir eurais galima atsiskaityti. Kasose nurodytas kursas. Siaip jei daug perkate galite muitinej atsiimti kazokia dali mokesciu, jau nepamenu net kiek tu procentu. Pasiklauskit agentu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 05 14, 22:23)

Mes mokėjom kortele, bet man rodos ir eurais galima atsiskaityti. Kasose nurodytas kursas. Siaip jei daug perkate galite muitinej atsiimti kazokia dali mokesciu, jau nepamenu net kiek tu procentu. Pasiklauskit agentu.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 05 14, 18:34)
Kokie Jūsų atsiliepimai apie viešbutį?

Bendrai paemus, puse velnio viezbutis. Fainas ir labai platus smelio papludimys. Animacija silpna, kambariu tvarkymas silpnokas. Maisto pasirinkimas vidutiniskas, bet man uztenka visko. Gultu tiek prie baseinu, tiek prie juros realisi visada galima rasti. 4u.gif
Atsakyti

Tai,kad visais laikais is Lenku keliones buvo irbus pygesnes. Kaip ir visa kita pas juos.
Pries 10metu skridome is ju per pus pygiau. Drauge pries savaite i Tenerife taip pat per lenkus skrido. Kas nori sutaupyti puikus variantas.
Kadangi as nekenciu kelionu nei autobusu nei masina,tai as geriau sumokesiu dvigubai,bet ramiai skrisiu is Vilniaus . Viena karta pabandem sutaupyti,daugiau nebenorim biggrin.gif

. pritariu. as irgi esu per lenkus skridusi pora kartu. 2014 berods ir gal kokiais 2008. abiem atvejais tai buvo stebuklingos kainos lyginant su tuo, ka tada siule lietuviai. nera ko stebetis, juk pas juos ir rinka kita, ir organizatoriu daugiau.  bet velgi, nebutinai visada ir absoliuciai viskas bus mazesne kaina, nei pas mus. kazkada specialiai sekiau Delphin viesbuciu kainas, tai visada buvo didesnes, nei pas lietuvius. Gal kitais metais buvo kita situacija, bet esme nuo to nesikeicia - ne viskam is eiles, bet tikrai buna geru kainu, kaip ir buna tokiu viesbuciu, kuriems kainos buna uzkeltos.

musu nevargina keliones su masina, tai ta problema atkrenta. 

Beje, mes nei karto neskridom su itaka. pirmo organizatoriaus neatgaminu jau, o antras buvo Exim Tours.  Itaka tokiu geru kainu nepasiule mano atveju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 gegužės 2017 - 22:44
Sveiki, tie kurie siais metais keliavote i Saphira, kiek laiko vaziavote iki viesbucio?
Atsakyti

Mes ir kortele ir grynais (eurais) mokejome.

Atsakyti
QUOTE(ligna @ 2017 05 14, 21:20)

Galima atsiskaityti doleriais ir eurais, tik graza duos lyrom (bent Sideje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 15 gegužės 2017 - 08:33
QUOTE(ginnntare @ 2017 05 14, 01:09)
Viesbutis kaip viesbutis. Nei super, nei prastas. Aplinka tikrai gana grazi. Antys plaukioja, povai palaidi. Maistas tikrai skanus mums buvo ir pasirinkimas nemazas. Tvarke kambarius kasdien ir patalyne keite. Jura visai salia. Del kudikiu maisto tikrai nepasakysiu, kedutes yra, o ir su mazais vaikais buvo daug. smile.gif
P.S. vaziuoti nemazai. Kol ismeta kitus dar, pora valandu bus.

Zuvies, juros gerybiu, grilio maisto buvo? ax.gif ax.gif
O sakykit, transporto kuris veza iki Sides, toli stotele nuo vuesbucio?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 05 14, 22:51)
Bendrai paemus, puse velnio viezbutis. Fainas ir labai platus smelio papludimys. Animacija silpna, kambariu tvarkymas silpnokas. Maisto pasirinkimas vidutiniskas, bet man uztenka visko. Gultu tiek prie baseinu, tiek prie juros realisi visada galima rasti. 4u.gif

jeigu nepaslaptis kiek jums kainavo kelione?
aš noriu rugsėjo gale į jį ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2017 05 14, 13:15)
Pasidalinkit, kaip darote nuvykę į viešbutį, kai dar kambarys būna neparuoštas ? Na sako dar kelias valandas laukit... Ypač būnant su vaikais ?  Ar sedit lobby visi, ar leidžiat vaikus nerti stačia galva į baseinus, jūrą? Tokiu atveju, reik į rankini bagažą prisidet sausų rūbų, rankšluoščių ?  unsure.gif  O ir teritorija dar nauja, neištyrinėta (jei naujam viesb.)  blink.gif  nepaleisi taip, reik sekiot iš paskos.  Pernai nuvykę į Bulgariją, sugebėjom apsipykti, nes gaunasi kad visi visko nori, maydynių čia ir dabar, o mama lieka "daiktų, rūbų batų saugotoja " bei "vaikščiotoja" i recepšena teirautis ar neparuoštas kambarys  verysad.gif  Ar kam buvę kad kambarius duoda iškarto ? Arba atvirkščiai, kad reik žiauriai ilgai laukti?

Persirengiam į atostogų rūbus bendrąjame tualete, paliekam lagaminus saugojimo patalpoje ir einam atostogauti. Dažniausiai pietūs būna atvykus, tai pavalgom, apžiūrim teritoriją, išsimaudom ir po poros valandų einam į kambarį. Rankšluoščiai vis tiek viešbučio, tad nieko niekur nešiotis nereikia.
Kažkaip niekada nesukam dėl to galvos. Kam ten sėdėt registratūroj ir budėt prie tų lagaminų, koks skirtumas kur jie stovi.
Atsakyti