Ir mums patiko vaikiski Waikiki rubai. Superine kokybe. Gera medvilne. O ir tikrai grazus tie ju rubai. Dabar nupirkau po pora vasariniu komplektu vaikams Zaroj. O visa kita pirksim Waikiki. Kai 3 vaikus reikia aprengti, tai nemazai sutaupom.
QUOTE(katee @ 2017 05 14, 16:20)
<p>Ir mums patiko vaikiski Waikiki rubai. Superine kokybe. Gera medvilne. O ir tikrai grazus tie ju rubai. Dabar nupirkau po pora vasariniu komplektu vaikams Zaroj. O visa kita pirksim Waikiki. Kai 3 vaikus reikia aprengti, tai nemazai sutaupom. </p>
O ten tik vaikiški rūbai? Ar yra ir dideliems vaikams, suaugusiems?
QUOTE(Kriiste @ 2017 05 14, 15:46)
ir suaugusiems, ir vaikams. Berniukiški labai labai gražūs, spalvingi, kokybiški, su HM net nelyginu. HM viskas juoda, pilka ...
QUOTE(Forgete @ 2017 05 14, 16:51)
ir suaugusiems, ir vaikams. Berniukiški labai labai gražūs, spalvingi, kokybiški, su HM net nelyginu. HM viskas juoda, pilka ...
Supratau... Vadinas reiks ir man ten uzeit.
QUOTE(Vaka @ 2017 05 14, 13:30)
Na va sedim oro uoste. Laukiam skrydzio. Lekiam i Saphir 4 *
Sėkmės, gero skrydžio ir laukiu įspūdžių! Mes po Jūsų😉
QUOTE(Kriiste @ 2017 05 14, 16:06)
Supratau... Vadinas reiks ir man ten uzeit.
as tusciais lagaminais keliausiu, 700mm nuo waikiki gyvensim
QUOTE(Kriiste @ 2017 05 14, 14:46)
Galit pasidairyti. Aisku parduotuveje pasirinkimas mazesnis
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2017 05 14, 15:23)
as tusciais lagaminais keliausiu, 700mm nuo waikiki gyvensim
Pasiseke ypac jei dar nemaza bus
QUOTE(Udrius @ 2017 05 14, 18:22)
ai aš taip pagalvojau, gi antradienį irgi kylu į Turkiją Dviem dienom, ir dar už 1 eurą , tai kodėl gi ir ne? Su kuo ten lėktuve susitinkam ?
Džiaugiuosi už jus. Galite prsistaikyti prie skelbiamų akcijų. Darbo kelionė?
Ir maziems vaikams irnpaaugliams yra atskiras skyrius. Taip pat vyru ir moteru skyriai. Vyrui praeitais metais irgi pripirkom nemazai. Nuo maikiu iki espadriliu visokiausiu. As sau nieko neradau. Moteriskas asortimentas man visai nepatiko.
QUOTE(D'esire @ 2017 05 14, 12:37)
Kamelya fulya, oras man idealus, biski vejukas, diena apie 30, vakare 20-23. Vanduo kol pripranti atrodo saltokas, pripratus super.
Sidej realiai apziurejom griuvesius ir nuejom i waikiki.
Tie prekybcenentriai paciam manavgate, tai mums sake reik iki ju vaziuoti su persedimu. Tai net nzn ar vaziuosim.
Sidej realiai apziurejom griuvesius ir nuejom i waikiki.
Tie prekybcenentriai paciam manavgate, tai mums sake reik iki ju vaziuoti su persedimu. Tai net nzn ar vaziuosim.
Kokie Jūsų atsiliepimai apie viešbutį?
Gryzom sian is AKKA ANTEDON. klauskit kam rupi ir TAAAAIP ir as waikiki buvau, issvajotoj. Daug papirkau, su virssvoriu gryzau, niekas neziurejo ten to svorio turguj adidas maikiu 3 uz 8 eur, realiai 1 uz nepilnus 3eur. Pigiau grybo.cia kemere, turgus 2niais vyksta. atgaaal noriu !!!