Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 13:21)
Orouoste yra itaka langelis, musu skrydis buvo 8 ryto, jie praso atvykti pries 2 val. Bet jokiu dokumentu ir neturesit, bus vienas lapas kuri atsispausdinsit ir viskas, tik i bendra kaina paprasykit, kad itrauktu parkinga jei reikia. 4u.gif

O langelis kiaura para veikia? T.y. pries kiekviena skrydi dirba? Ta travel document tai gavau jau. Supratau kad ji ir turesim pateikti ten, nes dar mes turim gaut kitus dokumentus rolleyes.gif
O man tai nesiule parkingo uz ta pacia kaina hmm.gif tik po to prisiregistravus pas juos meta parkingo pasiulyma. Tai supratau kad papildomai galima bus bet kada uzsisakyti. O jums nieko nekainavo ar jus turejot omeny kad mokedami uz kelione iskart ir uz parkinga susimokejot?
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 13:24)
Yra didelis pasirinkimas, mes apartamentuose buvom, bet labai geri. Atgal nenakvojom, atskridom 18 val. Vilniuje buvom puse dvieju nakties.

Kuriuose jei ne paslaptis ax.gif ir per kur rinkotes jeigu ju daug?
Man irgi tik i prieki aktualu, nes ar kelyje kazkas nenumatyto, taigi nieks nelauks - bus atia kelionei biggrin.gif jau geriau apsidrausti tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 13, 14:29)
O langelis kiaura para veikia? T.y. pries kiekviena skrydi dirba? Ta travel document tai gavau jau. Supratau kad ji ir turesim pateikti ten, nes dar mes turim gaut kitus dokumentus  rolleyes.gif
O man tai nesiule parkingo uz ta pacia kaina  hmm.gif tik po to prisiregistravus pas juos meta parkingo pasiulyma. Tai supratau kad papildomai galima bus bet kada uzsisakyti. O jums nieko nekainavo ar jus turejot omeny kad mokedami uz kelione iskart ir uz parkinga susimokejot?

Mokant uz kelione, kad itrauktu i bendra saskaita. Mes visur keliavom su tuo vienu lapu smile.gif Del Itaka langelio, tai kai nereikejo, tai neatkreipiau demesio. Bet man sake, kad jei kas prieiti prie langelio.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 05 13, 14:33)

Kuriuose jei ne paslaptis  ax.gif ir per kur rinkotes jeigu ju daug?
Man irgi tik i prieki aktualu, nes ar kelyje kazkas nenumatyto, taigi nieks nelauks - bus atia kelionei  biggrin.gif jau geriau apsidrausti tokiu atveju

https://www.booking....w...
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 13:35)
Mokant uz kelione, kad itrauktu i bendra saskaita. Mes visur keliavom su tuo vienu lapu smile.gif Del Itaka langelio, tai kai nereikejo, tai neatkreipiau demesio. Bet man sake, kad jei kas prieiti prie langelio.

Aciu, taip reiks ir padaryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 13:39)

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif issisaugota
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 13, 14:42)
Aciu, taip reiks ir padaryti  4u.gif
Papildyta:
Dekui  4u.gif  4u.gif  4u.gif issisaugota

Kad tik padetu smile.gif Viskas, bent jau mums praejo sklandziai. Atgal vaziuojant kalbejom su lietuviais, tai kai kurie tik per itaka keliauja jau n kartu ir labai patenkinti.
Atsakyti
O į kokias egzotiškas keliones keliavote per Itaka ir kada? tiesiog smalsauju ateičiai (gal nesupyksite, kad biški ne į temą... unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 13 gegužės 2017 - 13:57
Va patikrinau tezas siulo ta pati viesbuti viena diena veliau 2+1 3001 Eur 14 nak. Lenkai 2+1 1500 Eur uz 14 nakv. Nu tai kaip nevaziuoti i Varsuva smile.gif

Ten tik reik stebeti ir pagausit labai geru kainu 4u.gif Dabar Turkijos sezonas, tai pasiulymu jie turi daug. Truputi stebiu, jei kas gero galiu imesti, nes ieskau sau su dviem vaikais, tik vienas jau suauges smile.gif vaikas.

Idesiu nuoroda, gal kas paciups smile.gif http://www.itaka.pl/...o...=2&childs=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 gegužės 2017 - 14:13
QUOTE(Mazule @ 2017 05 13, 13:56)
O į kokias egzotiškas keliones keliavote per Itaka ir kada? tiesiog smalsauju ateičiai (gal nesupyksite, kad biški ne į temą... unsure.gif )

Dar tik pirmakart vaziuosiu, tai nieko negaliu papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 13, 08:53)
Ir aš norėčiau kad kažkas gal papasakotų apie Side - būsim 5 km iki centro - ar galima patiems ten gražia promenada atėjus apžiūrėti amfiteatrą ir kitas grožybes? ar geriau su ekskursija? kas dar ten įdomaus ir pamatytino? Ačiū

Mes dabar esam 7-8km iki sides, tai vakar iki jos vaziavom su dolmusu. Kaina 1.75€-2$. Nuveza iki pat griuvesiu.

O mane domina kaip nuvaziuoti iki manavgato prekybcentriu😂 noriu i waikiki parduotuve😇 nes ta kur prie sides, labai mazas joje pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 05 13, 17:25)
Mes dabar esam 7-8km iki sides, tai vakar iki jos vaziavom su dolmusu. Kaina 1.75€-2$. Nuveza iki pat griuvesiu.

O mane domina kaip nuvaziuoti iki manavgato prekybcentriu😂 noriu i waikiki parduotuve😇 nes ta kur prie sides, labai mazas joje pasirinkimas.

Kokiam viesbuti esat? Kaip oras?vanduo?
O pacioj sidej dar kazka idomaus pamatet?
O tie prekybcentriai toli?
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 05 12, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71623252" data-time="1494565460"><div><p>Galima, keitimas paprastai kainuoja 60 eur</p></div></blockquote><p>Udriau, o pakeist viso kelialapio pavardes 2 zmonem?</p>

Nežinau tikslios Jūsų situacijos, bet jei tai ne kelionės lyderis (na pirmas sutartyje) manau pakeistų be didelių bedų...
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 16:05)
Va patikrinau tezas siulo ta pati viesbuti viena diena veliau 2+1 3001 Eur 14 nak. Lenkai 2+1 1500 Eur uz 14 nakv. Nu tai kaip nevaziuoti i Varsuva smile.gif

Ten tik reik stebeti ir pagausit labai geru kainu 4u.gif  Dabar Turkijos sezonas, tai pasiulymu jie turi daug. Truputi stebiu, jei kas gero galiu imesti, nes ieskau sau su dviem vaikais, tik vienas jau suauges smile.gif vaikas.

Idesiu nuoroda, gal kas paciups smile.gif http://www.itaka.pl/...o...=2&childs=1

Dėl ko kainos į Turkiją mažos Lenkijoje? Dėl to , kad lenkai, kaip ir visi vakariečiai mažina keliones į Turkiją - nenori važiuoti. Tad ir kainos atitinkamai krenta....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 13, 19:04)
Dėl ko kainos į Turkiją mažos Lenkijoje? Dėl to , kad lenkai, kaip ir visi vakariečiai mažina keliones į Turkiją - nenori važiuoti. Tad ir kainos atitinkamai krenta....

Bet kitur kainos irgi labai zenkliai mazenes smile.gif Nes rinka kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2017 05 13, 20:41)
Bet kitur kainos irgi labai zenkliai mazenes smile.gif Nes rinka kita  4u.gif

A visa kita kaip sugebėsi susidėlioti smile.gif berods skaičiavo paketą iš LT ir iš PL į Keniją, pavyko padaryti tą patį ką ir iš lenkų ir su skrydžiu iš Vilniaus. O kad Turkija pas lenkus bėda mačiau turizmo parodoje - priėjau prie turkų stendo tai mane vos ne už rankos nusitempė pasikalbėti ir dar dovanų prigrūdo...
Atsakyti