Man dar klausimas iskilo - o pirkus tik lektuvo bilietus pvz per nova, galima keist pavardes? Ir ar kainuoja papildomai?
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 11, 21:23)
Dedu lagamina ir sustojau ties vaistais, ar registruojamame lagamine galima veztis vaistus, ar neatims?
As turiu vaistus naudoti kasdien. Tai juos vezuosi rankiniam bagaze jei neduok Die prapultu registruojamas bagazas. Dar nebuvo ne karto ateme. Isimetu ir kompensuojamu vaistu knygele del visa ko. Bet niekada neprase
QUOTE(enura @ 2017 05 12, 00:27)
Man dar klausimas iskilo - o pirkus tik lektuvo bilietus pvz per nova, galima keist pavardes? Ir ar kainuoja papildomai?
Galima, keitimas paprastai kainuoja 60 eur
Kas žinote,kokiam dar viešbutyje yra baseinas,kur galima maudytis ir naktį. Utopia,kur dar?😊
Papildyta:
Ačiū😃
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 05 11, 18:43)
Į Kapadokiją iš Sidės, o į Pamukalę iš Marmario.
Ačiū😃
Minetas medaus menesio viesbutis https://www.15min.lt...u-1050-796050#_
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 12, 12:16)
Koks nuostabus,bet su vaku neileidžia
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 11, 21:23)
Dedu lagamina ir sustojau ties vaistais, ar registruojamame lagamine galima veztis vaistus, ar neatims?
Galima ir registruotame ir rankiniame.
QUOTE(bruc @ 2017 05 11, 20:56)
Pamukale is Kusadasi arba Marmario (truputi toliau) zodziu, is egejo juros regiono, taciau is tos puses i kapadokija neveza (zinoma, veztu ,bet jau kaina neadekvati gautusi), o Kapadokija is Alanijos, Sides (salia sides suka per Tauro kalnus) link Konijos. Norint per viena karta abi aplankyti teks rinktis Alanijos puse (ten tu 50 km nieko nebepakeis).
i pamukale vaziavom is Kemero, tai isvaziavom 5 ryto grizom apie 23val
i kapadokija is alanijos (2d), isvaziavom 3.30-4 val, grizim antros dienos 19.30 (isvaziavus 4 pusvalandi laukem mieganciu grazuoliu degalinej prie sides, jau 11 buvom pirmam lankomam objekte su pora sustojimu, atgal is kapadokijos isjurejom apie 12.30 dar sustojom karavan saraj ir grizom apie 19.30 (jau sedejom viesbucio bare), ilga kelione, bet man kazkaip lengviau praejo nei pamukale.
i pamukale vaziavom is Kemero, tai isvaziavom 5 ryto grizom apie 23val
i kapadokija is alanijos (2d), isvaziavom 3.30-4 val, grizim antros dienos 19.30 (isvaziavus 4 pusvalandi laukem mieganciu grazuoliu degalinej prie sides, jau 11 buvom pirmam lankomam objekte su pora sustojimu, atgal is kapadokijos isjurejom apie 12.30 dar sustojom karavan saraj ir grizom apie 19.30 (jau sedejom viesbucio bare), ilga kelione, bet man kazkaip lengviau praejo nei pamukale.
Bruc, o kaip Jums įspūdžiai iš tos 2 dienų kelionės po Kapadokiją? Ar pakako tų dviejų dienų, nebuvo taip, kad daugiau laiko kelionėj nei pačioj ekskursinėj programoj? Svarstau, verta įkalbinėti šeimyną trenktis tokį kelią, ar ne Mano 8 metų sūnus vos užsiminus, iškart užklausė, ar negalės likti viešbuty, nes "tose ekskursijose labai neskaniai valgyti duoda"... tai ir galvoju, atpirks įspūdžiai visus nepatogumus, ar ne Pamukalę tai prisimena visgi su malonumu (išskyrus laaaabai neskanius pietus )
QUOTE(dloj @ 2017 05 11, 20:39)
Dėl įdomumo: tai kodėl novaturas, tezturas, bookingas neleidžia užsakyti. Beje, novature kiti viešbučiai galimi užsakymui tom datom, o Saphir ne. Čia šiaip smalsumas
Pats sezonas, gal rezervuoja kokiom agenturom, su kuriom turi geras sutartis ar pan
Na va pagaliau derybas su Novaturu baigėme ir gavome tai, ko norėjome - ne Delphin Delux (kuris buvo siūlomas kaip alternatyva neatsidariusiam mūsų pasirinktam Delphin Platinum), o Royal Dragon Side miestelyje. Viešbutis šis brangesnis, tai iš šios pusės išlošėme, o kaip bus rezultate - pamatysime nuvykę
Labai noriu šiais metais tų Side griuvėsių ir smėlėto kranto - nusibodo akmenukai
Labai noriu šiais metais tų Side griuvėsių ir smėlėto kranto - nusibodo akmenukai