Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Udrius @ 2017 05 11, 09:28)
Žiūrėkite ir draudžiamą sumą - viena draudžia mažesne suma su mažesne įmoka....

Tai aš žiūriu 100 000 ir po 6000 už ten papildomus drausimus. Udriau šiaip jei nėra sunku gal gali primesti 2 suaugę, vaikai 6-8 m. kelionės trukmė 06.03-06.15. Kokia suma gaunasi.
Kartu su kelionės mokėjimu atsiuntė ... ,,Pas mus siūloma tiksli draudimo įmoka gaunasi 52,57 Eur. Draudimas – sveikatos apsauga (100 000 Eur) + nelaimingų atsitikimų rizika (5000 Eur)" čia bus gjensidige draudimas.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 05 11, 08:41)
Labas rytas  4u.gif
Keliautojoms turiu dar vieną klausimą - ar vežatės lygintuvas?  4u.gif kažkokio mini neturiu, bet va rūbai lagamine tikrai susilankstys  unsure.gif

Niekada...nors turiu kažkokį mini kelioninį... Nesusiglamžo man rūbai, aš iškloju juos lagamine, o ne lankstau...arba susuku į volelį. Suknelės iš nesiglamžančios medžiagos...
Atsakyti
Labas rytas . Del lygintuvo . As viena karta buvau pasiemusi , bet be reikalo . jis buvo nepanaudotas . Tai dabar irgi neimsiu jo . Nes faktiskai drabuziai buna nesusiglamze lagamine .
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 05 11, 10:39)
Tai aš žiūriu 100 000 ir po 6000 už ten papildomus drausimus. Udriau šiaip jei nėra sunku gal gali primesti 2 suaugę, vaikai 6-8 m. kelionės trukmė 06.03-06.15. Kokia suma gaunasi.
Kartu su kelionės mokėjimu atsiuntė ... ,,Pas mus siūloma tiksli draudimo įmoka gaunasi 52,57 Eur. Draudimas – sveikatos apsauga (100 000 Eur) + nelaimingų atsitikimų rizika (5000 Eur)" čia bus gjensidige draudimas.

Tai bus tas pats smile.gif nes čia gjensidige. Aš neimu niekada nelaimingų atsitikimų rizika (5000 Eur) - jis nereikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 11, 10:08)
Tai bus tas pats smile.gif nes čia gjensidige. Aš neimu niekada nelaimingų atsitikimų rizika (5000 Eur) - jis nereikalingas smile.gif

Dėlko nereikalingas? mes kažkaip visada visą paketą imam, nors niekad neprireikė smile.gif (nusispjaunu net) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 05 11, 09:44)
Niekada...nors turiu kažkokį mini kelioninį...  Nesusiglamžo man rūbai, aš iškloju juos lagamine, o ne lankstau...arba susuku į volelį. Suknelės iš nesiglamžančios medžiagos...

Aišku, ačiū - neturiu tokių rūbų, nepernešu sintetikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 05 11, 11:18)
Dėlko nereikalingas? mes kažkaip visada visą paketą imam, nors niekad neprireikė smile.gif (nusispjaunu net) smile.gif

todėl kad jis suteikia išmoką jei kažkas įvyko kelionėje. Ir tai beje pabrangina patį draudimą beveik dvigubai . O svarbiausias draudimas yra medicinos ir repatriacijos išlaidų smile.gif
Atsakyti
Mano vyras turi auksinę kreditinę kortelę („Mastercard Gold", „Visa Gold"), tai kelionės po visą pasaulį apdraustos visai šeimai su ta kortele. Jei kas turit, tai papildomai draudimo nepirkit ax.gif
Atsakyti
Novaturas išmetė bilietų po 99 eur + agentūros mokestis į Antaliją pirmyn atgal smile.gif Tas pats ir į Gazipšą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 11 gegužės 2017 - 10:12
VAKA, linkėjimai mirksiukas.gif
Judam link VNO, kilsim į Saphir 4* bigsmile.gif
Stengiuosi pailsėti ir nuo gadžetų, bet gal ką ir brūkštelsiu, kai apžiūrėsim nuvykę kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2017 05 11, 11:07)
VAKA,  linkėjimai mirksiukas.gif
Judam link VNO,  kilsim į Saphir 4* bigsmile.gif
Stengiuosi pailsėti ir nuo gadžetų,  bet gal ką ir brūkštelsiu,  kai apžiūrėsim nuvykę kas ir kaip.

Šiltos saulutės ir smagaus poilsio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 05 11, 08:16)
Manau čia agentės bėda ne Novaturo....

Tikrai ne biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti