Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(AkvileZ @ 2017 05 08, 20:27)
Na aš buvus ir platinum ir delux, tai vaikams labaiu delux, nes jiems ten kažkaip daugiau to dėmesio ir pramogų (aš apie mažiuosiu, ne paaulius). Delux irgi yra kalneliai.
Dėl teritorijos didumo, platinum tiesiog yra mini parkelis su takeliais, bet juose nieko nėra tik medžiai ir krūmai su pavadinimais, kaip botanikos sode. O Delux viskas kompaktiškai gražiai ratu padaryta. Ta Platinum teritorija grynai tik dėl pasivaikščiojimo gaunasi.
O platinum kalnelių 6 gal kiek pamenu, 3 vienoj pusėj laiptų ir 3 kitoj.

Valio, paguodėt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai vat kad taip nesigauna - norėjom į Delphin platinum su didele teritorija, o siulo Delphin Delux arba Delphin Diva, kurie ir mažesni, ir su mažesniu aquaparku, kuris mūsų merginoms vienas svarbiausių prioritetų... Man asmeniškai tai nieko nereikia, bet va vaikai tai nenori į viešbutį, kuriame 4 kalneliai...

Reikalaukite Delphin imperial 😊

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 20:52)
Valio, paguodėt  4u.gif  mirksiukas.gif

Jūs gal tiesiog kai nusiteikėt ir taip ilgai laukėt vieno, o gaunat kitą, tai jums atrodo labai baisu. Gal dar atsilieps merginų kurios buvo delux ir taip pat papasakos įspūdžius. Taip platinum naujesnis, bet ir ten ir ten smagu, paslaugos panašios, nes užkandžiai mums delux labiau patikdavo 😄 ten tokie kaip kioskeliai ir kiekvienam vis kitoks maistas, o platinum baruose užkandžiai. Delux prie išėjimo į teritoriją sulčių baras visą dieną, visokių rasit ir braškių ir apelsinų ir t.t. Platinum atseit irgi yra bet per visą savaitę neveikė jis. Delux a le carte tokiuose nameliuose viešbučio teritorijoje (vienam aukšte vienas, kitam kitas), žuvies mums labai patiko. Platinum vienas bendras koridorius tik borteliu atskirta lauko staliukai, o viduje kambarėliais tokiais.
Man jie tikrai abu patiko ir tikrai negalėčiau pasakyti, kad kažkuris blogesnis, tiesiog manau, kad tikrai tiek daug neprarandat. Tiksliau vertinant atšaukstas atostogas ir viešbučių skirtumus man atrodo nieko neprarasit jei pakeisit viešbučius, nei pirmuoju variantu. Reikalaukit, kad keistų kambarį į šeimyninį atskiram pastate, ten nauji dideli kambariai (būtina, kad tai vaučerį atsispindėtų). Nes yra šeimyniniai bendram pastate, bet ten tokiam kaip koridorui vaikams lovos, o toliau paėjus tėvų miegamasis. Galima jų psl kiek pamenu skirtumus pasižiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 08 gegužės 2017 - 20:42
Labai ačiū už mintis 4u.gif
Bus smagiau rytoj viską sudėlioti ant i, jei neleis pakeisti viešbučio mirksiukas.gif
Atsakyti

O kur rasti kokie viešbučiai dalyvauja toje akcijoje?
Kiek ieskojau, tai radau tik Rixos oficialiai sia akcija paskelbe 2017 m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Credo: 08 gegužės 2017 - 20:41
QUOTE(Credo @ 2017 05 08, 21:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="agise" data-cid="71614912" data-time="1494239875"> O kur rasti kokie viešbučiai dalyvauja toje akcijoje?</blockquote> Kiek ieskojau, tai radau tik Rixos oficialiai sia akcija paskelbe 2017 m

Visas tinklas?
Papildyta:
QUOTE(AkvileZ @ 2017 05 08, 20:27)
Na aš buvus ir platinum ir delux, tai vaikams labaiu delux, nes jiems ten kažkaip daugiau to dėmesio ir pramogų (aš apie mažiuosiu, ne paaulius). Delux irgi yra kalneliai.
Dėl teritorijos didumo, platinum tiesiog yra mini parkelis su takeliais, bet juose nieko nėra tik medžiai ir krūmai su pavadinimais, kaip botanikos sode. O Delux viskas kompaktiškai gražiai ratu padaryta. Ta Platinum teritorija grynai tik dėl pasivaikščiojimo gaunasi.
O platinum kalnelių 6 gal kiek pamenu, 3 vienoj pusėj laiptų ir 3 kitoj.

Aš taip pat nelabai gėčiau pasakyti,kuris geresnis....Platinum tik naujesnis,bet....gal Deluxas arčiau širdies..... smile.gifžodžiu,klausimas,vertas milijono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 19:52)
Valio, paguodėt  4u.gif  mirksiukas.gif

Nieko nesuprantu,kad Platinum tik dabar atsidaro ?
Imciau tik Diva.
Platinum tai tas pats Botanikas mirksiukas.gif Botanika sman labiau patiko negu Deluxas.
Diva tikrai aukstesnes klases skaitesi ir arciau oro uosto mirksiukas.gif net negalvojus imciau.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 05 08, 19:48)
Pas mus įdomi situacija susidarė - mūsų išsirinktas viešbutis neatsidaro, o mus nori perkelti į kitą to paties tinklo viešbutį (leidžia rinktis iš dviejų), bet mes nelabai norime.....įdomu, koks bus sprendimas rytoj, nes jau turime sumokėti visą sumą, tačiau toks varu varymas į mums nepatinkantį viešbutį nu ką aš žinau........ unsure.gif

Kartais tas pakeitimas net geresnis būna!!! Pernai mūsų išsirinkto viešbučio irgi neatidarė, gavom kito tinklo ir žymiai geresnį. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Va sitie Turkijos viezbuciai dalyvauja akcijoje:

http://club.tophotel...munities?co=83
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2017 05 09, 15:33)

na nežinau, mes į Eftalia skrendam, bet irgi užsiregistravau smile.gif
Atsakyti

Ačiū, vadinasi Saphir 4* nedalyvauja, teks apsieiti be vaisiu vazos  :D 

Jau skaiciau 3 rusu atsiliepimus is siu metu ir visi labai teigiami, tai tikiuosi ir mums patiks  :B​ 

Atsakyti
Ačiū, vadinasi Saphir 4* nedalyvauja, teks apsieiti be vaisiu vazos  biggrin.gif </p><p>Jau skaiciau 3 rusu atsiliepimus is siu metu ir visi labai teigiami, tai tikiuosi ir mums patiks  cool.gif​ </p>
[/quote]
Aš ir skaičiau... ;) Ir dar gal iš ankstesnių skaičius buvau, kad pagal tą akciją "ja jiedu" gavo kažkokių staigmenų Saphir viešbutyje. O ten tie 9 viešbučiai tik kažkokia bendruomenė, o šiaip dalyvauja daug viešbučių. Bent jau aš taip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krina: 09 gegužės 2017 - 15:44